CRÒNIQUES, 17 A 20 DE MAIG

ESCOLETA

 

INICIACIÓ

CB Consell-BJ Aluminox (Descansa)

 

PREMINI

Dakota Alcúdia – CB Consell-Bionorica mixte

Bon partit de l’equip el jugat aquest dissabte. Els nins van demostrar que quan s’esforcen i hi posen ganes, les coses surten i s’obtenen resultats. Tant en defensa com en atac la feina va ser bona, encara que falta treballar en petits detalls. Enhorabona a tots i a seguir lluitant!!

1,2,3 CONSELL!!

CB Consell-Bionorica masculí (Descansa)

 

MINI MASCULÍ

Joan Capó 34 –  CB Consell-Optica Alfonso 4

Partit amb un començament totalment despistats, no passàvem ni de mitja pista i en defensa deixàvem que collissin els rebots que volien i fiquessin la majoria de punts de segones i terceres oportunitats, el marcador del primer període ho reflexa a la perfecció 22-0.

A partir d’aquí, ens tancaren marcador al segon període i començam a defensar millor entrant forts a cistella i amb un bon percentatge de tirs de 3.

Andratx 41 – CB Consell-Optica Alfonso 11

Desastrós inici de partit, vàrem començar sense ganes ni d’atacar ni de defensar i amb un Andratx molt ficat dins el seu partit. Molts de tirs de 3 que amb sort després entrarien poc a poc però que no varen bastar per aturar la ratxa dels locals. Mala actitud defensiva fins al descans, després varem posar dues marxes més i en atac entràvem més cap a cistella.

 

San Agustin 64 – CB Consell-Aquadim 98

Molt bon partit el que jugàrem divendres a s’Arenal. El partit va començar molt bé pels nostres i poc a poc anàvem augmentant les diferències. Al descans ja dúiem 52 punts, la segona part va continuar amb la mateixa dinàmica, un altre victòria pels nostres minis i ja esteim classificats per la final del primer cap de setmana de Juny. Enhorabona a tots i a continuar fent feina!!!

123 CONSELL!!!

 

MINI FEMENÍ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença 77 – Sa Indioteria 57

Penúltim partit de lliga contra Sa Indioteria a Consell. Les visitants acusen les baixes de dues jugadores importants, disminuint la seva capacitat de maniobra als canvis.

El Consell ha jugat el seu partit, amb molta intensitat i aprofitant els canvis de jugadores, sense baixar la intensitat en cap moment. Als darrers quarts els nirvis quasi ens juguen una mala passada, però un pic més ens han demostrat que jugant amb intel·ligència es pot aconseguir quasi tots els objectius.

Ara toca seguir millorant dia a dia als entrenaments!

Santa Maria 31 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 1

Darrer partit de lliga a la pista del Santa Maria, realment el pitjor de tota la temporada!

Felicitar a les locals, que han jugat amb molta intensitat i han estat superiors a les conselleres tot el partit, guanyant el partit amb total justícia al principi del segon quart.

La seva defensa els hi ha donat un resultat excel·lent, conjugat amb un joc ofensiu directe i molt efectiu que hem estat incapaces de contrarestar.

Hem de saber perdre igual que en altres ocasions hem sabut guanyar, per tant a seguir treballant dia a dia als entrenaments i gaudir d’aquest esport, mai hi ha res segur!

INFANTIL MASCULÍ

Artà 47 – CB Consell-Elis 48

El partit contra l’Artà va ser un partit un tant estrany, ja que va ser el diumenge a les 19:00 i amb només 8 jugadors. El partit en si va ser amb molts alts i baixos, tant en un equip com en l’altre. Però la part interessant i emocionant van ser els darrers 50 segons (nosaltres perdíem de 4), que gràcies a un triple, un robo al treure i una gran assistència després del robo, varem remuntar el partit i acabar amb un gran gust de boca. Ara ens queda el darrer partit de lliga i acabar beníssim la temporada. 1, 2, 3 Consell!!!!

 

CADET MASCULÍ

CB Consell-Bip Bip Consell 71 – La Salle 73

Darrer partit de la temporada.

Vam tenir 2 darrers tirs als darrers 5 segons per haver guanyat però la pilota no va voler entrar.

Partit emocionant fins al darrer segon, on recuperam un desavantatge de 16 punts del tercer quart, pujant intensitat defensiva i robant balons.

Llàstima de les errades fàcils davall cistella que van esser moltes, i el resultat hagués estat un altra, un fi de festa més alegre, però no va poder esser.

Molt contents d’aquesta temporada.

1,2,3 Consell

CADET FEMENÍ

Andratx 70 – CB Consell-Dibautoplus 43

Darrer partit de les nostres cadets, vàrem començar bastant bé fins a falta de 3 minuts d’acabar la primera meitat. Empat a 22 i ens fan un parcial 11-2. El tercer quart, sortim totalment fora del partit i en poc minuts ja ens duien una diferència de 20 punts. Al final del partit el marcador era 70-43 i ja esteim pensant en el torneig d’Andorra per acabar la temporada. Enhorabona a totes i a continuar fent feina!

123 CONSELL!!!

 

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats (Lliga finalitzada)

 

SENIOR FEMENÍ

Calvià 51 – CB Consell-MAB Obras Públicas 41

Darrer partit de les nostres sèniors, moltes baixes i enfront un equip que aspira a fer-se amb el títol de campió. El partit va anar bastant bé, en defensa posarem en problemes a l’ equip de Calvià, en atac en canvi no varem tenir l’encert que habitualment tenim, acabant el partit amb només 41 punts. Final de temporada i a començar a pensar en la pròxima. Ànims a totes!!

123 CONSELL!!!

 

SÉNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labo’Life (Lliga finalitzada)

 

CB Consell-ElectrocomInca (Lliga finalitzada)

 

 

 

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search