CRÒNIQUES 14 D’OCTUBRE

JUNIOR MASC.

SA POBLA 83 – CB CONSELL BIP BIP CONSELL41.

A la fi primer partit de competició després de no poder acabar temporada anterior per mor del confinament. I arribam al primer partit, on els al·lots tenien moltes ganes de jugar i competir. Però molts molts nirvis al partit, moltes errades, falta d’intensitat en alguns moments (segon quart parcial 30-11).

Partit contra un equip molt més rodat, on a noltros no ens sortí quasi res, intentàvem fer en alguns moments el nostre joc però amb una errada l’equip contrari ja ens agafava ràpid es contraatac.

A millorar molts aspectes, i esperem que la competició es pugui desenvolupar de la manera més normal possible, i donar l’enhorabona a Sa Pobla per la seva victòria.

A seguir fent feina.

1, 2, 3, CONSELL

 

JUNIOR FEM

CB Consell 53 – Sa Pobla Bàsquet 63 

Primer partit de la temporada després de molt temps. Els nervis inicials ens van fer estar erràtiques tant en atac com en defensa, motius que va aprofitar el nostre rival per distanciar-se en el marcador.

Arribàrem a estar 28 punts abaix, lamentar la lesió de la nostra jugadora Laura, que és l’aspecte més negatiu.

A la sortida del descans es va poder veure una altra actitud molt positiva, liderades en defensa per na Cata i en atac per na Paula l’equip va començar a remuntar, fins arribar a la diferència final de -10 punts.

Seguirem entrenant i millorant.

1, 2, 3, Consell

Contacta

Start typing and press Enter to search