2ª JORNADA DE LES IV XERRADES D’HIVERN

 In entrades 2014/2015, Events

Divendres va tenir lloc el tancament de les IV XERRADES D’HIVERN.

A una Sala d’Actes de l’Ajuntament pràcticament plena va tenir lloc la xerrada de la prestigiosa i mediàtica psicòloga PATRICIA RAMÍREZ, sota el títol “Valors de l’esport per aconseguir l’èxit”. Amb parts extretes del seu nou llibre “ASÍ LIDERAS, ASÍ COMPITES”.

Tots els presents varem quedar molt satisfets de les lliçons mestres donades per ella, que serveixen per a l’esport i per a la vida mateixa. Varen ser moltes les persones que varen assistir a la xerrada que varen comprar el seu llibre. Després na Patricia, molt amablement, va signar els exemplars i es va fotografiar amb tots els que ho demanaven.

Una Patricia que es va passar tot el divendres presentant el seu llibre als diferents mitjans de comunicació. La varem poder escoltar a les emisores “Ser” “Cope” i “Onda Cero”, i veure al programa “Cada dia” d’IBtv, aíxí com a les notícies de la mateixa cadena. Dissabte va ser portada dels diaris Ultima Hora i Diario de Mallorca, on a l’interior varem trobar unes amples entrevistres.

Dijous també varem poder assistir a la xerrada que va fer a Son Moix, per als entrenadors del Mallorca i la Penya Arrabal.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search