AMISTOSOS DELS CADETS

 In Notícies

El passat dissabte els Cadets participaren en un triangular a Pollença contra EU MOLL i SA CABANETA. Es feren tres parts de 25 minuts on cada equip s’enfrontava als altres dos. Per desgracia l’equip de Consell no va tenir el que podríem dir “el seu dia”, els nervis crearen un estat de bloqueig que va provocar que els nostres jugadors fessin un partit marcat per grans errades en atac, pors cara a cistella i una descafeïnada defensa.

Dimarts tornaren a jugar a Sóller contra un equip amic, el JOVENTUT MARIANA, amb els quals els consellers feren un partit molt més vistós que els de dies abans. Val a dir que tant un equip com l’altre feren un encontre digne de veure on es veié bon joc per part dels dos conjunts.

 

NOVES INCORPORACIONS

Aquestes setmanes de pretemporada han donat molt de sí pel que fa a la plantilla de l’equip Cadet Masculí. I es que la marxa d’alguns jugadors ja ha estat seguida per dues noves incorporacions a l’equip.

Per una part la setmana passada es confirmava que Carles Lorente, un jugador que ja va formar part del grup però que per motius d’edat va haver de deixar-ho i que ara retorna al Club amb moltes ganes. I l’altra incorporació és un solleric que jugava la temporada anterior amb el Joventut Mariana i que aquest any ha volgut provar noves experiències a Consell, el seu nom és Joan Coll i igual que en Carles venen amb intenció d’aportar el seu granet d’arena al joc dels seus nous companys.

Molta sort als dos.

sopar cadets a soller 24-09

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search