CRÒNIQUES 1/2/3 D’OCTUBRE

MINI MASC

San Francesc Llops 89 C.B. CONSELL – LA LUNA 112

Partit amistós a la pista dels Llops!
Dos equips amb molt de potencial i un marcador que diu molt dels jugadors, més de 200 punts entre els dos equips.
Molta intensitat ofensiva per part dels dos equips, que han corregut tota l’estona amb molt bones accions individuals de tots els jugadors.
Xerrem de marcador quan el manco important ha estat això. Els jugadors ho han donat tot, han demostrat la seva evolució i tot el pavelló ha gaudit de l’espectacle, enhorabona a tots els jugadors i cos tècnic dels Llops, es nota la tasca feta!
1,2,3…CONSELL 

 

C.B. CONSELL – LA LUNA 59 – Ciutat d’Inca 9

Partit amistós vs Inca a Consell.
El equip d’Inca estava conformat per molt de jugadors de primer any, primera presa de contacte amb la categoria. Molta il·lusió per part dels dos equips i poc a poc segur que aniran collint rodatge i tot anirà molt millor.
Els locals han aprofitat per intentar responsabilitzar als jugadors més joves per tenir iniciativa al joc, amb molt bon resultat.
Toca seguint entrenant i millorant dia a dia, 1,2,3 Consell!
1,2,3…CONSELL 

 

INFANTIL MASC

C.B. CONSELL AQUADIM – Sa Cabaneta

Hem guanyat + 20, però l’important és el creixement dels jugadors. Ja que a cada partit hi ha petits detalls de conscienciació del joc.
Cada dia més i millor!!!
1,2,3…CONSELL 

 

C.B. CONSELL FOZ SPORTS & EVENTS – Esporles

Primer partit de lliga dels nostres infantils a una competició que segur serà molt interessant aquesta temporada. El partit va començar molt bé pels nostres jugadors, molta intensitat, bones accions en defensa i ràpids contraatacs. Bona participació de tots els jugadors, que estan fent una molt bona feina i segur que continuarem millorant. Enhorabona a tots!
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL FEM

Bàsquet Calvià 59 – C.B. CONSELL OPTICA ALFONSO 9

Primer partit de la temporada on els els nirvis ens varen passar factura. Vàrem començar amb molta por i les rivals no varen perdonar. Atacaven sense por, lluitaven pels rebots, tenien terceres i quartes oportunitats que varen aprofitar.
A partir de quan ens varen tancar el marcador la cosa va millorar i als darrers minuts vàrem competir, cosa que no havíem fet en tot el partit. Ara seguirem fent feina per millorar i que no ens torni a passar.
1, 2, 3…CONSELL

 

CB NORD-CB CONSELL 65 – Santa Maria 15

Començam la temporada amb un bon ritme i ganes davant un bon equip castigat per les lesions. Hem de millorar petits detalls i seguir fent feina. L’ actitud de l’equip i la seva capacitat competitiva no té límits!!!
1, 2, 3…CONSELL

 

CADETE MASC

C.B. CONSELL BIP BIP CONSELL 58 – Sa Cabaneta 51

Un inici per creure.
El primer partit de lliga sempre és una prova per saber qui som i qui volem ser.
Ja som un equip, ara hem de transformar-nos en un bon equip.
Jugam amb solidesa en defensa i amb un atac que encara ens costa trobar avantatges, partim de la base que hi ha que competir a cada minut i així ho varem fer, va ser això el que en va donar la victòria.
Això acaba de començar, hi ha molt de treball.
1, 2, 3…CONSELL

 

Muro-Pollença 68 – C.B. CONSELL 61

Primer partit dels nostres cadets a la Lliga de promoció. El partit ens va sorprendre des de l’inici quan l’equip local va plantejar una zona, que va mantenir pràcticament durant tot el partit.
La primera part va ser molt dolenta, moltes errades, pèrdues de pilota, mala selecció de tir…la segona part va ser molt diferent, vàrem començar a defensar i a córrer com feim als entrenaments, es va veure un canvi d’actitud que segur es veurà reflexada als pròxims partits. Enhorabona a tots!
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR FEM

Sant Josep 65 – C.B. CONSELL ELIS 29

Primer partir de lliga contra un rival superior físicament i molt ben ordenar en atac. Les nostres nines no varen arribar a ficar-se dins el partit ni en atac ni en defensa. Seguirem entrenant i millorant.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR FEM

C.B. CONSELL 47 – Santa Maria 57

Gaudir competint com a prioritat.
El primer quart ens va sentenciar. Ens varem poder endur el partit, varem aprendre que podem competir cada segon i aquest aprenentatge marcarà la resta de la temporada.
1, 2, 3…CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search