Cròniques, 1 a 5 de febrer

ESCOLETA
CB Consell-Forn Can Garau

 

INICIACIÓ
Sa Pobla – CB Consell-Bar Es Club

Bon partit el jugat pels nostres petits cracks! Al principi un poc dormits per l’hora i el fred, però després varem anar millorant.

En acabar el partit, el club Sa Pobla ens va deixar la pista exterior per seguir jugant una mica més ja que érem molts de nins i nines i no havíem pogut jugar gaire, i així varem poder jugar una estona més! Gràcies al CB Sa Pobla!

 

PREMINI
CB Consell-Bionorica

 

CB Consell-Elis

 

MINI
CB Consell-BfCartMallorca

 

CB Consell-Labo’life

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat

 

INFANTIL
Sa Pobla 63 – CB Consell-La Luna 69

Intentam fer sortir als jugadors el més centrats possible en el joc, jugam entre setmana, amb 3 jugadors de baixa, etc.. i davant del millor equip tècnica i tàcticament que ens trobam enguany.

I efectivament, sortim molt enxufats al partit, amb molt bona defensa, petits ajusts que intentam arreglar al començament del segon quart i que surten efecte. Arribam a tenir un marcador a favor de 17 punts, intentant no confiar-nos perquè davant tenim un equip molt lluitador que no dona cap pilota per perduda.

I arribam al darrer quart on el contrari apreta en defensa, on noltros feim moltes errades en defensa i ens precipitam en atac, que fa que s’apropin a 4 punts. Molts nirvis i moltes imprecisions els darrers 2 minuts, on intentam fer atacs llargs per controlar el joc i dur-nos una victòria molt merescuda i lluitada. Donar l’enhorabona a tots els jugadors per l’esforç fet durant tot el partit, per les baixes, etc.. i a seguir en aquesta línia.

 

CB Consell-Aquadim

 

CB Consell-Óptica Alfonso 14 – Sant Josep 65

Partit amb dues parts ben diferenciades, la primera part vàrem ser incapaces de fer el nostre bàsquet davant un dels rivals més forts del nostre grup. Era un partit complicat amb 2 baixes molt importants, que ens va fer replantejar el partit, amb rotacions no habituals.

A la primera part no vàrem ser capaces de superar amb confiança la pressió de sortida de l’equip contrari, vàrem perdre pilotes més per nirvis que per altra cosa, els temps morts i el descans ens varen servir per anar centrat més al grup i així fer feina per treure profit del partit, ja sense fer cas al marcador a la segona part vàrem ser capaces de fer el nostre bàsquet, sortir millor de la pressió, cercar una passada extra i defensar amb més intentat, cert és que el darrer quart vàrem patir un poc amb els contraatacs de l’equip de Sant Josep, dues parts molt diferents, volem fer el bàsquet de la segona part que ser al nostre lloc en aquesta lliga. Continuam fent feina per millorar.

 

CB Consell-Bip Bip Consell 30 – Molinar 43

Primer partit de la segona volta i tant de temps aturades ens ha passat factura. Vàrem començar molt dormides cosa que va fer que les visitants es posassin per davant i agafessin una avantatge que ja no vàrem poder recuperar. Vàrem tenir moments bons i moments dolents, però els bons no varen poder superar els dolents. Ens costava córrer tant per atacar com per defensar, en atac no jugàvem a res, no miràvem la pilota… I aquests errors, varen fer que no ens poséssim per davant en cap moment. Ara seguirem fent feina perquè no ens torni a passar.

 

CADET
Cide 51 – CB Consell-Fusteria Comas 65

Partit intens des del primer segons fins al darrer, l’equip local no ens va deixar en cap moment perdre la concentració, i el moment que la vàrem perdre ens vàrem complicar.
L’equip del CIDE va fer un partit intens, cercant les nostres debilitats i obligant a ser intensos en defensa i està molt concentrats en atac, un partit dur i intens davant un dels rivals directes del grup, un partit on vàrem cometre errades, principalment en defensa, errades que no ens podem permetre si volen continuar millorant i ser competitius. Continuam fent feina per millorar.

 

SENIOR
CB Consell-Master D 98 – CTEIB 79

(21-21; 32-18; 19-23; 26-17)

Seguim el 2023 en ratxa, diumenge va arribar la 3ª consecutiva.

L’equip minvat per baixes. enfront d’un CTEIB amb 3 exjugadors de Consell (Isern, Hidalgo i Bilbao) i també minvat per les absències (jugava l’Eba el partit ajornat contra Joventut) i amb 7 jugadors cadets en les seves files.

Es va aconseguir la victòria en un treballat partit, on la diferència física i el joc en equip va mantenir les distàncies al marcador.

Victòria que esperam serveixi com a punt d’inflexió per començar una segona volta amb ànims i ambició.

 

 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search