Cròniques 1 i 2 d’octubre

ESCOLETA

CB Consell-Forn Can Garau

 

INICIACIÓ

CB Consell-Bar Es Club

 

PREMINI

CB Consell-Bionorica

 

CB Consell-Elis

 

MINI

CB Consell-BfCartMallorca

 

CB Consell-Labo’life

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat

 

INFANTIL

Sa Cabaneta 71 – CB Consell-La Luna 42

Mal partit, on ja a l’escalfament de l’equip es veia com sortirien a jugar. I efectivament, confiats, totalment desconnectats en atac i defensa, sense ambició ni ganes. En definitiva, un toc de realitat, on si no aprenem a ser ordenats i disciplinats serà una temporada difícil. I més enfront d’un equip super disciplinat i ordenat, on cada jugador s’implica al màxim en la seva funció dins la pista.

El partit va començar i es va acabar al primer quart amb un parcial de 31-3. Totalment inexplicable si es veu el resultat, però totalment cert si es pogués veure. Total desconcert en atac, on cadascú volia solucionar el partit al primer minut i una defensa inexistent, com es diria col·loquialment “un coladero”.

Van començar a reaccionar a mig segon quart (12-15), a fi d’arribar al descans amb una diferència el mínim possible (43-18). A la segona part variam el sistema d’atac, intentam també ajustar la defensa i aconseguim millorar la nostra efectivitat en atac i en defensa. Però el primer quart ens va arrossegar la diferència tot el partit.

Aconseguir esser més disciplinats, més connectats als partits des d’un principi, ja seria una passa endavant.

A seguir fent feina.

 

 

CB Consell-Aquadim 20 – Ciutat d’Inca 70

Segon partit de la temporada, els nostres novells estan demostrant progressió i ganes, un partit on es va fer quasi tot el que es demanava i es volia aplicar, ara només falta polir.

 

La Salle 69 – CB Consell-Óptica Alfonso 19

El primer quart ja ens donava senyals del nivell del partit, els moments on l’equip de La Salle va amollar un poc vàrem aconseguir fer feina, partit que ens ajuda a anar triant objectius, res, continuem fent feina, per millorar cada dia.

 

CB Nord 63 – CB Consell-Bip Bip Consell 13

Segon partit de lliga contra un equip molt superior al nostre. Des del principi ens varen pressionar a tota pista i ens va costar molt sortir de la pressió. En tema actitud també ens va costar arrancar, teníem por a atacar, a defensar, a anar al rebot… Però poc a poc la cosa va canviar, cercàvem més la cistella, estàvem més damunt la que defensàvem, molestàvem a la que tenia pilota… I això va fer que tot i el resultat, vàrem sortir del partit amb bones sensacions i també veure que les nines poc a poc van millorant.

 

CADET

Sant Francesc Llops 69 – CB Consell-Fusteria Comas 57

Un bon inici de partit fins que l’equip contrari va començar a defensar en zona, no vàrem trobar la clau i no ser capaços de jugar amb aquesta situació, molts de tirs errats i falta d’intensitat en defensa, de tot s’aprèn i continuem fent feina per ser l’equip que volem ser, seguim.

SENIOR

BM Càrniques Sunyer 78 – CB Consell-Master D 72

(23-23, 21-20, 24-10, 10-19)

Manacor se’n va endur un partit important davant la seva afició, marcat per la igualtat i canvis d’avantatge durant una primera meitat trepidant.

El ritme de joc va dur als equips al descans 44-43.

Un gran Manacor va sortir al tercer quart amb un nivell alt d’intensitat defensiva que va paralitzar l’atac visitant.

Quan el partit pareixia que estava romput, els visitants pressionaren als locals, fent-los veure que no entregaven el partit, una reacció tardana que deixaria el marcador en 6 punts d’avantatge per als locals.

 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search