Cròniques, 10 a 12 de febrer

ESCOLETA
CB Consell-Forn Can Garau

 

INICIACIÓ
CB Consell-Bar Es Club

 

PREMINI
CB Consell-Bionorica

 

CB Consell-Elis – La Salle

Gran partit de les nostres nines davant un La Salle molt igual a nosaltres, equips on la meitat de jugadores eren de primer any. Es va crear un partit molt visual i divertit. Es va veure l’avanç de les nostres nines que milloren dia a dia.

 

MINI
Bahia San Agustin 107 – CB Consell-BfCartMallorca 67

Primer partit de la segona fase de la lliga. A partir d’ara ja no tenim àrbitres federats, sinó que cada club quan li toca partit local li toca encarregar-se. Res que dir, un gran arbitratge a pista del BSA, que en absolut ha condicionat el resultat.

Els consellers no han fet un partit bo, ni en defensa ni en atac. No hem estat ràpids ni contundents a les accions defensives, i això els locals ho han aprofitat per marxar al marcador. En atac hem volgut finalitzar situacions de joc on no teníem avantatge amb accions massa individualistes, però això és normal a aquestes edats.

Però encara així no es pot dir res als jugadors del Consell, que no han baixat braços en cap moment i han seguit amb una actitud al 100% en esforç i lluita. Ens toca convertir aquesta intensitat amb bones decisions, seguir entrenant i millorant.

 

Ciutat d’Inca 56 – CB Consell-Labo’life 57

Partit molt ajustat des d’un primer moment. Va costar arrancar, però vam aconseguir ficar-nos dins el partit xerrant en defensa, aprofitant els contraatacs movent la pilota i jugant espaiats. Un partit per recordar, molt content!

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat

 

INFANTIL
CB Consell-La Luna 64 – CB Nord 13

Partit complicat, partit trampa on no podíem començar confiats. Després de dues victòries seguides, i contra un equip molt intens en defensa, fent moltíssimes faltes, aturant el joc contínuament, on noltros havíem de seguir fent es nostre bàsquet, i es feia molt difícil.

Al final del segon quart el marcador ja era de 48-12 a favor, i havíem de seguir concentrats contra un equip inferior físicament a noltros però molt intens en defensa i que no va donar cap pilota perduda en cap moment del partit. Al tercer quart es va tancar marcador (64-13) i vam intentar seguir concentrats fins el final del partit, on vam fallar moltes cistelles fàcils i hem de millorar molt la defensa col·lectiva. Resultat definitiu 84-21 i a seguir.

 

ADB De la Cruz 34 – CB Consell-Aquadim 57

PRIMERA VICTÒRIA

Un partit on vàrem començar una mica per davall amb cistelles, però que es varen poder recuperar.

El partit vas seguir amb aquesta dinàmica i varem agafar més avantatge, amb la qual els nostres jugadors varen demostrar que no havien entrenat de bades i que podien fer el que se lis demanava i més.

Un gran partit on es va jugar fluït i es va disfrutar de veure. Molt content, ja que és una victòria merescuda i ansiós per si això seguirà així o els nostres rivals ens ho posaran difícil.

Per acabar, també agrair als minis que varen pujar els quals varen demostrar que no tenen cap inconvenient en lluitar contra ningú.

 

CB Consell-Óptica Alfonso

 

CB Consell-Bip Bip Consell

 

CADET
CB Consell-Fusteria Comas 42 – Bàsquet Pla 38

Victòria molt treballada i patida, en un partit on el rival ens ho va posar molt difícil des del primer segon del partit, jugant un joc agressiu i dur, que va tenir conseqüència en una lesió en un dels nostres jugadors que haurà d’estar aturat entre 7 i 10 dies per una fissura en l’esternó. Ens vam presentar al partit amb baixes, i després d’uns últims quinze dies on no s’ha pogut entrenar amb tots els jugadors a causa de malaltia i lesions, i per això el pla de partit va ser diferent de l’habitual. No vam poder jugar al contraatac cada vegada que ens haguera agradat, i que és una de les senyes del nostre joc. Vàrem cercar molt moviment de pilota intentant jugar amb els interiors i ser intensos en defensa, només vam ser capaços de guanyar el segon i l’últim quart, patint en el tercer, on no vam ser capaços de trobar el nostre joc i ens va costar trencar la zona de l’equip rival, però com es diu “el que la cerca l’aconsegueix”, un últim quart on vam ser capaços de trobar l’equilibri entre defensa i atac, ens va permetre guanyar el darrer quart per 16 a 7 i portar-nos la victòria. Varem cometre errors, no vam treballar amb la intensitat ni la concentració i vam patir molt. Guanyar el partit no ens ha de fer deixar de veure les nostres errades i ser conscient de la feina que ens queda per fer, hem de treballar en tots aquells aspectes on fallam per millorar el nostre joc, esperam la recuperació d’en Tomeu i que aquesta setmana de descans forçat el faci tornar amb més ganes i més força, continuem treballant.

 

SENIOR
CB Consell-Master D 57 – Bàsquet Manacor 70

(11-16, 13-21, 27-10, 6-23)

Partit amb debut de Pau Giménez, que no varem poder celebrar amb victòria.

Molt freds, i amb gran desencert, davant un equip que ens va fer, amb una bona defensa i molt seriosos en atac, sentir-nos molt incòmodes en el nostre joc.

Els baixos percentatges no ens varen ajudar a aconseguir que la bona ratxa continués, esperam que sigui un punt d’inflexió, i aviat arribi una ratxa positiva en aquesta segona volta.

 

 

1, 2, 3… CONSELL

 

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search