CRONIQUES 10 A 14 DE GENER

PREMINI
C.B. CONSELL BJ ALUMINOX

 

C.B. CONSELL BJ ALUMINOX BLANC

 

MINI FEM
C.B. CONSELL MAB

Mini Femení 2 – 52 Binissalem

Dissabte 11 de gener les minis vam jugar el primer partit de l’any. Fou contra un rival molt superior a nosaltres, fet que va fer que el marcador es tanqués al 3r quart. Hi va haver molta dificultat per arribar a la cistella per la intensa defensa de l’equip contrari, però els pics que ho férem vam jugar amb espai i amb talls molt bons. Defensivament, estàvem un poc adormides i ens costava molt canviar el xip d’atac a defensa, i això va fer que el Binissalem tengués moltes oportunitats de cistelles fàcils.

Ànims i a seguir millorant!!

 

MINI MASC
C.B. CONSELL BELISIMA

 

C.B. CONSELL BIONORICA

Sant Francesc Llops 26-56 CB Consell

Primer partit de l’any disputat el passat dissabte amb molt bones sensacions. Vàrem començar un poc adormits però després de 4 minuts del primer període vàrem espavilar i jugar com noltros sabem. 

Hem de estar al 100% des del principi del partit per no tenir cap sorpresa!

 

C.B CONSELL OPTICA ALFONSO

Pollença 7 – 57  Óptica Alfonso
Primer partit de la segona fase. Hem sortit amb una gran actitud defensiva i jugant ràpid amb ses idees clares. A la 2a part ens hem relaxat a moments i hem comès errades que hem d’intentar evitar.

INFANTIL MASC
C.B. CONSELL AQUADIM

Sant Josep A 93-43 CB Consell Aquadim

(24-15, 16-11, 34-7, 19-10)

Excel·lent partit a casa d’un gran rival, on sempre és molt divertit jugar.
Juguem un bon partit, on la qualitat rival ens va ajudar a millorar veient quals són els nostres aspectes a entrenar.
A continuar aprenent i gaudint!

 

CB.CONSELL

Infantil masculí B 60-62 Dakota Alcúdia

El partit del passat dissabte va ser el primer partit de l’any, que al final es va decantar per l’equip visitant. Va ser un partit on vàrem començar molt despistats fent només 5 punts els primers 10 minuts i acabar perdent de 11. A partir d’aquí varem espavilar, ens vàrem ficar dins el partit fins aconseguir remontar i acabar el 3r quart guanyant de 8. Tot i la remontada, els nervis ens varen passar factura i no vàrem saber mantenir l’avantatge. Els visitants varen tenir un molt bon darrer quart i es varen posar per davant el darrer minut. Però nosaltres encara no haviem dit la darrera paraula i vàrem tenir dues ocasions clares per empatar el partit que no vàrem saber aprofitar. Ara seguirem fent feina perquè a la nova lliga poguem seguir competint com en aquesta. 1, 2, 3 Consell!!!

 

INFANTIL FEM
C.B. CONSELL CAIXA COLONYA POLLENÇA

CB Consell caixa colonya Pollença 64 – 12 Sa Cabaneta Oliric

Darrer partit de lliga regular contra un equip que ha millorat molt de la primera volta. 

Millora amb la defensa alta que ha provocat la pèrdua o transició lenta de l’equip contrari. 

Bona presa de decisions i joc col·lectiu en atac. 

Molts satisfets d’aquesta primera part de la lliga, a seguir fent feina!!!!

 

CADETE FEM
C.B. CONSELL LABO’LIFE

MOLINAR 57 – 44 CB CONSELL-LABOLIFE

Primer partit de la segona fase, després de estar tant de temps sense competir, el començament del partit ha estat molt complicat i l’equip local ha agafat diferència al marcador. Al descans l’avantatge era de només 9 punts. Al tercer quart, hem continuat igual i hem arribat a estar 26 abaix. A partir d’aquest moment ens hem posat ses piles i hem aconseguit rebaixar la diferència fins als 13 punts. Continuarem fent feina.

123 CONSELL

CADETE MASC
C.B. CONSELL ELIS

 

JUNIOR MASC.

CONSELL BIP BIP

Llucmajor 65-57 Cb Consell 

Partit molt difícil,sobre tot desprès de s.aturada de Festes  i contra un rival que ve de promoció,decidit per petits detalls i amb parcials molt igualats(15-11/15-13 15-10/20-23)

Molt fallons en el tir i moltes pilotes perdudes,dos aspectes per anar millorant i encara aixi amb oportunitat de guanyar es partit desprès de ficar mes intensitat defensiva el darrer cuart.Suposam que aquesta será la tónica de.aquesta segona fase amb equips molt parells on es petits detalls serán decisius i on l.intensitat defensiva comptará molt .

A seguir fent feina.

1,2,3 Consel

JUNIOR FEM
C.B. CONSELL DIBAUTOPLUS

 

SENIOR FEM
C.B. CONSELL SA FABRICA DE GELATS

SON SERVERA DENTHOS 63 – 62 CB CONSELL-SA FABRICA DE GELATS

Primer partit de la segona fase, resultat injust així com va anar el partit. Desde l’inici vàrem comandar al marcador, bones defenses i encert en atac. Llàstima que només erem 8 jugadores i ses faltes i l’intensidat del partit va fer que l’equip local ens remontàs a final del tercer quart. El darrer quart va ser una alternància al marcador durant els 10 minuts. Al final la darrera possesió no va entrar després de tirar fins a 4 vegades. Fase molt igualada, i que ben segur ens donarà alegries.

123 CONSELL

SENIOR MASC

CB CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search