Cròniques, 10 de juny

CB Consell-Forn Can Garau

CB Consell-Bar Es Club – Ciutat d’Inca

Ciutat d’Inca – CB Consell-Bionorica

Molt bon partit del premini. Tots els nins tenien moltes ganes de jugar i es va poder veure amb la intensitat que varen posar des del principi. Molt bon moviment de pilota i bona defensa!

Ciutat d’Inca – CB Consell-Elis

Dissabte les nostres preminis disputaren un partit amistós contra l’Inca. Un Inca que ja ens coneguérem esportivament parlant a principis de temporada.

Amb bastantes baixes dins el nostre equip, les nostres nines afrontaren el repte amb molt bona actitud i moltes ganes.

Possiblement sigui el darrer partit d’aquesta temporada, i fent una volta al transcurs d’aquesta i a la evolució, el cos tècnic d’aquest equip està molt content d’aquest gran grup de nines, amb la millora que han tingut, tant esportivament parlant com personalment.

Donam les gràcies principalment a les nines, seguidament dels pares per l’esforç i perseverança de acompanyar-les durant el transcurs de la temporada i a totes aquelles persones que han ajudat a fer-ho possible, àrbitres i club en general. Sense voltros res de tot això és possible. Gràcies.

 

CB Consell-BfCartMallorca

 

CB Consell-Labo’life

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat

CB Consell-La Luna

 

CB Consell-Aquadim

 

CB Consell-Óptica Alfonso

 

CB Consell-Bip Bip Consell 30 – Bàsquet Sineu 64

Darrer partit de la temporada de les nostres infantils b on vàrem competir contra un equip superior al nostre el 70% del partit. Vàrem tenir molts bons moments on les nostres competien de tu a tu, però petites errades en defensa i males decisions en atac varen fer que les de Sineu poc a poc agafessin avantatge que ens va ser impossible recuperar. Enhorabona a les nines per la gran temporada i ara ja començam a preparar la que ve.

 

CB Consell-Fusteria Comas

CB Consell-Master D

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search