CRÒNIQUES 10 A 14 FEBRER

INICIACIÓ

Llucmajor – CB Consell blau 

Divertit partit del nostre iniciació blau a la pista dels nostres amics de Llucmajor. 8 quarts vibrants, divertits varen fer que tant jugadors com públic gaudissin. Es va aconseguir el més important. Divertir-se!!!

1, 2, 3… CONSELL

 

CB Consell blanc – Sant Josep

No hi ha jornada de partit on els nostres petits cracs no demostrin el que han après als entrenaments i les ganes que tenen de jugar a aquest esport.

Donar l’enhorabona a les petites guerreres del Sant Josep, novament hem tornat a guanyar tots en veure gaudir tots els jugadors/es avui!

Segur que continuarem gaudint amb ells… Són el nostre futur!

1, 2, 3… CONSELL

 

PREMINI/MINI

CB Consell-Bionorica – Bàsquet Pla

Primer partit després de diverses setmanes, on ja coneixíem als nostres companys del Pla i seguim cometent els mateixos errors que vam cometre al darrer partit amb ells.

Amb una petita excepció, vam començar a mirar abans de passar la pilota i no deixar de botar, cosa que anteriorment ens costava moltes pèrdues de pilota.

Hem vist en certs moments jugades molt bones per part dels dos equips.

Enhorabona als nostres menuts i als nostres companys del Pla.

Ànims nins! a seguir!

1, 2, 3… CONSELL

 

CB Consell-Labolife 15 – Santa Maria 65

Partit contra un equip molt superior físicament en el que hi havia períodes on no podíem competir i gairebé passar de mig camp. El 1er període i els 2 darrers vàrem poder fer el nostre joc, compartint molt bé la pilota, amb intensitat i encert. A seguir fent feina, 

1, 2, 3… CONSELL

 

Bahia San Agustin 103 – CB Consell-La Luna 70

Un partit molt intens a la pista del Bahía San Agustin. Els primers dos quarts han estat competits, hem vist combinacions i jugades molt interessants.

Els locals han seguit jugant a aquest ritme tota la resta del partit, en canvi els consellers no han pogut mantenir la intensitat i això s’ha fet notar a la competició. Molts bons fonaments individuals dels jugadors del Bahía, tan ofensius com defensius.

Ara com sempre toca seguir fent feina i millorant als entrenaments.

1, 2, 3… CONSELL

 

Santa Maria 76 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 26

Partit complicat per les baixes que teníem, vam començar el partit massa relaxades en defensa i provocant certs errors molt repetitius en atac. Finalment, un cop tancat el marcador hem començat a rodar poc a poc veient aspectes tècnics molt bons i posant una marxa més en defensa.

Enhorabona a totes per lluitar fins al xiulet final.

1, 2, 3… CONSELL

 

INFANTIL

CB Consell-Aquadim 43 – Llucmajor 35

 

CB Consell-Óptica Alfonso 75 – Molinar 47

El segon partit de la segona fase, va ser totalment diferent al primer. Vàrem començar un poc dormides, amb moltes errades que va fer que el començament fos favorable al visitant, però poc a poc les nines es varen començar a despertar i vàrem acabar el primer quart empatades. A partir d’aquí tot l’equip va fer un canvi d’actitud, cosa que va fer que la dinàmica del partit canvies a favor nostre. Érem agressives cap a cistella, robàvem pilotes, corríem, passàvem a la que estava tota sola… i això va fer que poc a poc agafarem una còmoda distància que vàrem saber mantenir. Estic molt content per les ganes que varen posar totes tant dins com defora de la pista. Les que jugaven ho donaven tot a la pista i les que estaven a la banqueta ho donaven tot animant. Ara ja preparam el partit del cap de setmana que ve per jugar com a mínim igual que l’anterior. 

1, 2, 3… CONSELL

 

Andratx 67 – CB Consell-Foz Sports & Events 64

Segon partit d’aquesta fase i per davant un partit molt interessant i difícil. El partit va començar bé, molta intensitat i bones defenses. Poc a poc el marcador es va tornar favorable a noltros, fins a una màxima diferència de 14 punts. L’equip local no va baixar els braços i fent el seu joc, va capgirar el marcador al darrer minut de partit. Necessitam mantenir la concentració els 40 minuts, i tenim temps per millorar. Enhorabona a tots!

1, 2, 3… CONSELL

 

Bahia San Agustin 101 – CB Consell-Foz Sports & Events 65

Quart partit dels nostres infantils, davant l’equip favorit de la competició i ho va demostrar des del minut 1. No ens varen donar cap oportunitat durant tot el partit i a noltros ens va faltar les ganes de competir. Molta feina per davant, que ben segur aquests al·lots la trauran perquè a feina ningú ens guanya! Enhorabona a tots!

1, 2, 3… CONSELL

 

CB Nord Alcúdia-Consell 88 – Sant Josep 38

 

 

CADET

La Salle 75 – CB Nord Alcúdia-Consell 67

Mal partit contra un equip que ens planteja una intensitat superior a la que estam acostumats i que no ens deixa pensar.

Que difícil es entrenar el cap i els estats anímics!!! No tot és tàctica i tècnica. Quan falla l’ordinador central, tot això passa a un segon terme.

Vivim al món de les excuses, al món de les culpes. S’ha difuminat l’esforç i la superació. Vivim dins una bombolla, som intocables i la culpa és nostra!!! Dels entrenadors, dels pares, dels mestres…! En definitiva, del món que ens ha tocat viure.

Ara toca aixecar-se, superar els mals moments i les males sensacions. Seguir fent feina!!!

 

Joan Capó 50 – CB Consell 48

Fluix partit del nostre cadet, on en cap moment es va tenir la concentració i actitud suficient per afrontar un partit. No tot va ser negatiu al ser la primera convocatòria on comptàvem amb 12 jugadors. Falta molta feina per poder arribar a aconseguir els objectius 

1, 2, 3… CONSELL

 

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search