CRÒNIQUES, 11 A 13 GENER

 In Actualitat, entrades 2018/2019

ESCOLETA

Els nins i nines de l’Escoleta varen participar a la Diada d’Esport Escolar que es va celebrar a Lloseta, on varen gaudir dels diferents partits. Els jugadors i jugadores van posar intensitat i sobretot van disfrutar. Els més petits varen participar al circuït de jocs i als partidets.

Els participants de l’Escoleta de Santa Eugènia varen jugar 3 partits gaudint del que van aprenent, jugant en equip i lluitant molt.

INICIACIÓ

CB Consell-BJ Aluminox (Descansa)

 

PREMINI

CB Consell-Bionorica masculí (Ajornat)

 

CB Consell-Bionorica mixte (Ajornat)

 

MINI MASCULÍ

Sa Pobla 39 – CB Consell-Optica Alfonso 29

Partit molt fluix el jugat pel mini preferent després de les vacances de Nadal. Poca intensitat al llarg del partit, excepte a l’inici i al final. En cap moment varem estar connectats. Enhorabona a l’equip de Sa Pobla per la lluita demostrada en atac i defensa!

1, 2, 3, CONSELL!

CB Consell-Aquadim 64 – Sant Josep 99

Divendres passat ens enfrontarem a un gran equip, que ens va ensenyar en que hem de millorar:

  1. Canvi de “xip” atac-defensa i al contrari. Principalment.
  2. Identificació de parella defensiva.
  3. Cercar sortir ràpid, qui agafa el rebot surt en bot, veient el camp.
  4. En rebre la pilota, primer observar, després decidir.

Poc a poc anem millorant el joc, i seguin aprenent i divertint-nos.

A seguir!

MINI FEMENÍ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença (Descansa)

 

INFANTIL MASCULÍ

CB Consell-Elis (Ajornat)

 

CADET MASCULÍ

Pollença 99 – CB Consell-Bip Bip Consell 46

Primer partit de la segona fase i primer esclat. Un parcial de 27-3 primer quart i es va acabar el partit.

Merescuda victòria del Pollença, equip molt més ordenat que noltros i amb les idees molt clares com jugar, i noltros que ha semblat que era el primer partit que jugaven. Ni rés en atac, ni rés en defensa.

Esperem que els jugadors s’apliquin de veres entrenant o serà una segona fase molt difícil de passar.

1,2,3 Consell

 

CADET FEMENÍ

CB Consell-Dibautoplus (Descansa)

 

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats S.L. 53 – Calvià 41

Primer partit de la fase Interilles, el partit va començar amb moltes imprecisions, el nivell defensiu va ser bastant alt i això va provocar moltes pèrdues de pilota. Durant 30 minuts vàrem anar darrera de l’equip Calvianer amb una desavantatge de fins a 13 punts. En aquest moment es va produir un punt d’inflexió, ens col·locam en zona i començam a retallar diferències i començam el darrer quart 1 abaix. El darrer quart i un parcial 20-7 ens va donar la victòria del primer partit d’aquesta fase. Enhorabona a totes!!

123 CONSELL!!!

 

SENIOR FEMENÍ

Zona 5 58 – CB Consell-MAB Obras Públicas 64

Primer partit de la segona fase, cada partit és una final per poder classificar-nos per la fase final. El partit va començar amb moltes errades per part dels dos equips, i amb una igualtat que es va mantenir durant tota la primera part. La segona part va millorar un poc en quant a encert però la igualtat es va mantenir fins al darrer quart on vàrem aconseguir la màxima diferència. Al final del partit 6 punts de diferència i la primera victòria. Enhorabona a totes!

123 CONSELL!!!

 

SÉNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labo’Life (Descansa)

 

CB Consell-ElectrocomInca 63 – Ágora Portals 87

Partit a casa després de les vacances de Nadal. Molt bon inici amb gran anotació al primer quart (28-20). Realitzàvem un joc ràpid i vistós, possessions curtes i amb pocs bots en atac trobant el jugador alliberat pels tirs. Al segon quart les coses canviaren i l’equip visitant es va posar en zona. Aquest fet va fer que nosaltres deixéssim de jugar ràpid i com sabem i degut als dubtes que ens provocava la seva defensa i el poc encert en el tir exterior va fer que el partit s’igualàs i arribéssim al descans ja per davall al marcador. La segona part va ser un recital ofensiu per part de l’Àgora que juntament amb la defensa zonal que ens plantejaren va fer que arribéssim al darrer quart sense oportunitat d’aconseguir la victòria. Hem de fer feina, seguirem entrenant per formar els jugadors encara que quan ens defensen en zona equips més veterans i grans que nosaltres ho passem malament.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search