CRÒNIQUES 12 A 15 DE MAIG

INICIACIÓ

CB Consell blau

 

CB Consell blanc

PREMINI/MINI

CB Consell-Bionorica

 

CB Consell-Labolife 77 – Sa Pobla 53

 

CB Consell-La Luna (Temporada acabada)

 

Sa Indioteria 63 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 12

Partit amb dues cares, on una jugadora marcava la nostra cara més dèbil. Una jugadora tècnicament i físicament superior a nosaltres. Destacar que els dos quarts que ella va jugar foren dos quarts amb parcials de 26-0 i 20-4. Els altres quarts foren més ajustats i no es notà tant la diferència.

A pesar d’això, les nostres nines estan fent una molt bona temporada plena d’aprenentatges que es veuen reflectits a cada entrenament i partit.

INFANTIL

CB Consell-Aquadim 65 – Bahia San Agustin 53

La feina que es fa entre setmana, si es fa mínimament bé dona resultat els partits del cap de setmana. Divendres va ser un exemple, sense jugar un gran partit varem aconseguir una victòria amb un dels equips que millor ha competit aquesta segona volta. Vàrem estar concentrats, lluitar cada pilota, fer feina en defensa i saber sortir dels moments que el partit es va posar més complicat. Un partit coral, on tots els jugadors varen aportar el seu granet d’arena, vàrem comptar amb l’ajuda de dos minis, en Xavi i en Biel, que ens donaren un puntet extra i aire fresc en certs moments del partit, ara queda el darrer partit de lliga i una setmana de feina intensa.

 

CB Consell-Óptica Alfonso 31 – CB Binissalem 30

El primer partit que vàrem jugar la setmana passada, era un partit aplaçat contra els nostres veïnes, que els dos equips tenien moltes ganes, ja que són companyeres de classe i amigues. Tot això es va reflexar a la pista i va ser un partit amb molts de nirvis i molts d’errors als dos equips.

Des del principi noltros vàrem anar per davant al marcador i en cap moment les visitants ens varen passar davant. Al darrer quart vàrem aconseguir la màxima diferència, que va ser de 10 punts. Però les binissalemeres no varen tirar la tovallola en cap moment i a falta d’uns 30 segons varen empatar el partit, que poc després ficaríem un tir lliure per guanyar, però en aquest moment no podíem pensar de nirvis i només feiem errades. Ara la setmana que ve tenim el darrer partit de la lliga que és contra elles i esper que com a mínim posem la mateixa intensitat.

 

CB Consell-Óptica Alfonso 70 – Sineu 64

El segon partit de la setmana va ser contra un altre gran rival que va ser el Sineu. Anaven terceres a la classificació i a l’anada ens varen guanyar de 10. Però amb la concentració que duim darrerament va fer que el partit sortís bé. Des del principi varem posar una gran intensitat que no verem baixar en cap moment i també va fer que anéssim tot el partit per davant. Al final del partit pels tirs lliures varen retallar el resultat. Però així i tot no es varen acabar d’acostar i guanyar més còmodes que contra les binissalemeres. Ara ja preparam el partit de divendres què és el darrer i si guanyam podem entrar al play-off.

 

CB Consell-Foz Sports & Events (Temporada acabada)

 

CB Nord Alcúdia-Consell

 

CADET

CB Nord Alcúdia-Consell (Temporada acabada)

 

Cide 55 – CB Consell 81

Partit important per les nostres aspiracions de poder jugar la final a 4 del nostre grup. El partit va començar amb moltes errades per part dels dos equips, poc a poc vàrem poder fer el nostre joc i agafar distancia al marcador. La segona part l’equip local ens va plantejar una zona que vàrem saber atacar molt bé. Al final, objectiu aconseguit i esperar el pròxim rival la setmana que ve. Enhorabona a tots!

 

JÚNIOR

CB Consell-Elis 39 – Madre Alberta 74

Darrer partit de la temporada, on varem batre els nostres rècords d’intensitat defensiva, de marcador per tenir una mitja de 30, de demostrar-nos una vegada més que som un equip: jugadores, famílies i cos tècnic.

“No és com es comença sinó com acaba”.

Enhorabona Nines, Marga i Aina per la temporada!

Cada temporada més i millor!

 

SÉNIOR

CB Consell 59 – Joventut Mariana 40

Darrer partit de la lliga regular contra un equip que sempre posa ganes i ens posa difícil el partit. El nostre millor encert de la línia de 3 punts ens va donar avantatges des de l’inici del partit. L’equip visitant va lluitar durant tot el partit i es va veure un partit divertit per part dels dos equips. Al final sumam una victòria més i esperar la semifinal del nostre grup. Enhorabona a totes!!!

 

CB Consell-Thesis Fontaners (Temporada acabada)

 

1, 2, 3……. CONSELL!

 

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search