Cròniques, 12 a 16 d’abril

CB Consell-Forn Can Garau

CB Consell-Bar Es Club

CB Consell-Bionorica

CB Consell-Elis

CB Consell-BfCartMallorca 92 – Sa Cabaneta 41

Jugam diumenge matí a Consell! Els locals han estat concentrats a moments, quan ha estat així hem tret avantatges amb una defensa molt intensa a tot camp i bones preses de decisions a la transició ofensiva.

En canvi quan ens obsessionem a finalitzar aviat i no prendre bones decisions, el partit se’ns complica. Els visitants han desenvolupat un joc físic, sense deixar de lluitar en cap moment, però no han pogut superar la pressió a la sortida de pilota i això els ha penalitzat molt.

Ara toca seguir entrenant i millorant.

 

CB Consell-Labo’life

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat

CB Consell-La Luna

 

Son Cotoner 27 – CB Consell-Aquadim 69

Primer partit després de moltes setmanes de descans. Varem començar molt dispersos i sense intensitat, el que va afavorir al rival en la primera part, que durant els primers minuts es varen posar per davant.

Molt content per la segona part, que si que es va jugar bé i ens vàrem centrar en el que s’havia de fer, que era jugar com es toca fer.

 

CB Consell-Aquadim 61 – SCD Hispània 20

Darrer partit de la primera volta en aquesta fase, contra els segons i victòria trenqui-la. Els nostres varen jugar de forma espectacular, si que es pot dir que varem fallar MOLTES cistelles, però en regles generals varem jugar molt bé.

Aquest partit ens ha demostrat que ningú ens pot aturar ja en aquesta lliga, cosa que diu molt dels nostres jugadors, del que han millorat i em dona la raó amb el que vaig dir a la primera crònica, que era “es veu el potencial d’aquí a final de temporada” i m’han donat la raó, cosa que em fa feliç. Però ara ja l’única dificultat que ens trobarem desgraciadament és la que ens auto imposem.

 

Santa Maria 38 – CB Consell-Óptica Alfonso 78

Primer partit d’aquesta tercera fase de la lliga, una fase estranya que només ens permet jugar contra dos equips, després que la federació s’inventàs una lliga a una sola volta a l’anterior fase.
Un partit on vàrem fer moltes rotacions, provar coses noves i fer feina pels pròxims partits i ja amb la vista posada en la següent temporada.

Durant tot partit vàrem anar per davant el marcador, encara que Santa Maria va fer una gran feina i no va deixar que en cap moment abaixàssim els braços ni ens despistàssim. Vàrem cometre moltes errades de finalització, una de les nostres assignatures pendents, cistelles fàcils, moltes vegades sense oposició o amb situacions de superioritat, altres coses sí que les vàrem fer bé, intenses en defensa, vàrem córrer contraatacs i moure bé la pilota en situacions d’atac en estàtic.

La feina feta durant tota la temporada comença a donar fruits, però no ens podem permetre abaixar els braços ni deixar de fer feina cada entrenament per millorar i ser millor individualment i col·lectivament. Continuam fent feina.

 

CB Consell-Bip Bip Consell 24 – Bàsquet Pla 52

Al partit del passat dissabte durant tot el temps les visitants varen dominar. Les nostres en alguns moment si que varen competir, però el 90% del partit no sabíem ni on érem. En defensa no corríem, no miràvem la pilota, sempre n’hi havia alguna que estava desmarcada… I en atac més o menys igual. Totes juntes, no aixecàvem el cap i per lo tant no la passàvem a la que estava desmarcada, atacàvem per on hi havia més gent… Ara seguirem fent feina per corregir els errors i seguir millorant el nostre joc.

CB Tramuntana 66 – CB Consell-Fusteria Comas 72

Partit estrany, a una pista que no compleix els minis reglamentaris, cistelles no abatibles, distància entre el peu de la cistella i la línia de fons, taulell de fibra, etc…

L’equip rival es va presentar només amb 5 jugadors, un avantatge que no vàrem aprofitar, per diferents motius. El primer és la falta d’encert a l’hora de tirar, els nostres jugadors no estan acostumats a aquest tipus de cistelles, després a la zona molt tancada del rival, la qualitat d’un jugador de l’equip contrari que ens va fer 34 punts i un arbitratge massa permissiu amb l’equip contrari a certs moments del partit.

Tot això no són excuses vàlides per veure que no vàrem ser capaços de fer el nostre joc ni de posar un ritme alt al partit, l’equip contrari va creure més en la seva feina i així ho va demostrar, només al darrer quart vàrem aconseguir posar-nos per davant al marcador i guanyar el partit, sí que s’ha de dir, és que vàrem ser capaços de creure en la nostra feina i no abaixar mai els braços per arribar a l’objectiu, resoldre aquest partit de “street ball” de la forma més correcta, no fent un gran partit, però sí aconseguint la victòria.

Ens queda molat feina per fer, per millorar aquesta segona volta, on tindrem partits de molt de nivell i amb rivals de molta qualitat, això si a pistes “normals” de bàsquet. Continuam fent feina per millor.

CB Consell-Master D 49 – Santa Maria 73

(13-23; 7-18; 8-14; 21-18)

Parti on mai varem tenir opcions, davant un rival seriós i treballador.

Les imprecisions de cara a cistella, en tirs propers i una altra vegada els tirs alliberats de 3, que no varen entrar, ens condemnaren.

Amb baixíssims percentatges, i sense quasi banqueta per les lesions i absències, no aconseguirem agafar el ritme.

A pensar en el següent.

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search