CRÒNIQUES 13/14 DE NOVEMBRE

INICIACIÓ

Andratx – C.B. CONSELL Blau

Primer partit de molts dels més petits del club, i durant el segon o tercer quart des de la banqueta s’ha sentit una veu que deia “el bàsquet és el millor esport del món perquè t’ho passes súper bé”!!!
Avui s’ha vist el “JOC” del bàsquet en la seva essència més pura sense interferències dels grans.
Només jugar per gaudir!!!
1,2,3…CONSELL 

C.B. CONSELL Blau – Sant Josep

Primer partit de lliga…i per a molts d’ells! Avui s’ha respirat BÀSQUET en estat pur al Cati Pol!
Graderies plenes de gent disfrutant del partit jugat avui. Vull remarcar la passió que li posen els nostres petits en cada acció del partit, lluitant cada pilota. Avui hem gaudit nosaltres, ells i el públic.
Acabam aquesta jornada amb ganes que arribi la següent!
Enhorabona a tots!
1,2,3…CONSELL 

PREMINI

La Salle – C.B. CONSELL – BIONORICA

Partit disputat a la pista dels companys de La Salle. Van tenir un començament on estaven una mica dormits però llavors varen saber arreglar-ho i jugar de la millor manera que ells saben. Disfrutar i aprendre és el més important, a seguir fent feina dia a dia!
1,2,3…CONSELL 

MINI FEM

CB Nord 63 – C.B. CONSELL COLONYA CAIXA POLLENÇA 13

Partit on els nirvis de les nostres jugadores superaren la situació. Físicament les alcudienques foren superiors en atac i defensivament.
Na Neus Salas s’incorpora al grup amb molt bona actitud i ganes de lluitar.
1,2,3…CONSELL 

MINI MASC

C.B. CONSELL  – LABO’LIFE 30 – Sant Francesc Llops 66

Un partit d’actitud. Varem sortir dormits i desconnectats, poc a poc varem anar entrant al partit.</span
Quan la nostra actitud era la adequada el partit era competit. Hem d’aprendre a superar els moments difícils i gaudir dels bons.
Es va veient la milloria, però hem de mantenir la il·lusió per aprendre.
1,2,3…CONSELL 

SCD Hispània 62 –C.B. CONSELL – LA LUNA 93

Darrer partit de la primera volta de promoció a la pista de l’Hispània, club històric de ciutat.
El partit ha començat molt bé pels consellers, però als següents quarts els locals han pujat el nivell i no han posat gens fàcil el partit pel Consell. L’Hispània ha plantejat un partit amb una elevada intensitat defensiva però sense finalitzar amb solvència en atac, aspecte que els ha penalitzat contínuament.
Els visitants no han defensat com acostumen a fer, massa despistats, això serà un aspecte a recordar als entrenaments de la setmana. Ara toca continuar millorant dia a dia.
1,2,3…CONSELL 

INFANTIL MASC

C.B. CONSELL AQUADIM 51 – Ciutat d’Inca 43

Partit que vam anar de menys a més. Adormits en el primer i segon quarts, reaccionant al tercer.
Hem de millorar en el treball defensiu i en les finalitzacions.
Cada dia més i millor!
1,2,3…CONSELL 

C.B. CONSELL FOZ SPORTS & EVENTS 61 – Llucmajor 11

Darrer partit de la primera volta dels nostres infantils. Vàrem començar molt bé, sense errades, ni en defensa ni en atac. Destacar la participació de tots els jugadors que cada dia van millorant.
Enhorabona a tots!
1, 2, 3…CONSELL

INFANTIL FEM

Bàsquet Pla 15 – C.B. CONSELL OPTICA ALFONSO 52

Primera victòria de les nostres infantils contra un equip que estava com noltros, sense cap victòria.
Va ser un partit que des del minut 1 vàrem ser superiors, tan ofensiva com defensivament. Tot i la superioritat, vàrem seguir amb les mateixes errades de sempre, aixecar la vista per passar a la que està tota sola, cistelles fallades sense oposició, males decisions de les passades, no agafàvem el rebot i tenien segones i terceres oportunitats… però hi va haver coses que si vàrem millorar, sobretot defensivament. Vàrem ser molt més agressives, volíem la pilota, anàvem a les ajudes, no perdíem de vista la pilota, totes corríem… Ara seguirem fent feina per millorar els errors i reforçar les coses ben fetes.
1, 2, 3…CONSELL

CADETE FEM

La Salle 82 – CB NORD-CB CONSELL 67

No hem sabut mantenir la concentració i la intensitat necessària per jugar contra un equip molt físic i que t’exigeix el 100% des del minut 1.
Un mal segon quart ens ha fet anar a remolc la resta de partit. Hem de créixer en molts d’aspectes i seguir fent feina per millorar!!!
La temporada és molt llarga!!!
1, 2, 3…CONSELL

CADETE MASC

C.B. CONSELL 55 – Bahia San Agustin 122

Partit de màxima exigència tant a nivell físic com mental, contra el màxim favorit. Gran passa donada pels nostres jugadors treballant durant 34 minuts de manera excepcional i aconseguint una constància que en altres partits no hem pogut obtenir. Seguim treballant!
1, 2, 3…CONSELL

JUNIOR FEM

C.B. CONSELL ELIS 42 – Sant Josep 55

Gran partit de les nostres juniors, a pesar de no estar al complet per falta de dues jugadores lesionades però donant la benviguda a les pistes a na Victòria! Varem lluitar fins al darrers moments davant un rival físicament superior a nosaltres, els 13 punts de diferència foren la màxima del partit.
Poc a poc es demostren els entrenaments i el potencial d’aquestes nines.
1, 2, 3…CONSELL

SENIOR FEM

C.B. CONSELL 48 – Bàsquet Muro 42

Primera victòria de les nostres sèniors, teníem ganes de guanyar i es va notar en ganes i intensitat.
La primera part la va dominar l’equip visitant i al descans el marcador era 8 punts a favor de Muro.
La segona part va ser totalment nostra, vàrem capgirar el marcador i ens vàrem dur la primera victòria. Enhorabona a totes!
1, 2, 3…CONSELL

C.B. CONSELL 53 – UE Llosetina 55

Partit molt igualat que tancava la jornada de diumenge a Consell. El partit va començar molt bé, intensitat en defensa i bons atacs, mantenint una diferencia de 10 punts durant pràcticament tot el partit. Al darrer quart l’equip visitant va començar a jugar molt millor tant en atac com en defensa.
Un triple a falta de 24 segons ens va complicar la segona victòria. Al final un tir per guanyar el partit que no va entrar. Molt bona actitud de totes ses nines! Enhorabona a totes!
1, 2, 3…CONSELL

SENIOR MASC

C.B. CONSELL THESIS FONTANERS 65 – CTEIB 87

Inici de partit on l’equip visitant ha començat molt fort al primer quart davant l’equip local, on l’encert exterior ha estat clau per agafar avantatge al marcador i arribar a un parcial 10-2, que ha estat definitiu pel desenvolupament de la resta del partit. El CTEIB ha jugat molt bé les seves cartes. Al segon quart, l’equip local ha apretat una mica la defensa i ha anat rebaixant la diferència, però era una barrera impossible de traspassar i seguir dins els partit. A la mitja part, arribam a un marcador de 29-42.
El tercer quart, s’ha iniciat amb ganes de revertir la situació i l’equip local ha disputat bons moments de joc, escurçant la diferència poc a poc al marcador, però els joves jugadors del CTEIB no ha donat cap alternativa a la retallada al marcador i ha acabat el quart amb un 44-58. Al darrer quart, si que l’equip local ha canviat la cara i amb un joc més consistent, ha endossat un parcial de 14-0 per empatar el partit a 58, amb un triple. Però fins aquí ha arribat la benzina del Consell.
L’encert exterior dels joves jugadors del CTEIB, juntament amb un seguit de pilotes perdudes, ha retornat el parcial de 7-29, per rebatre l’ansiada remuntada local.
Partidàs!!!!
1, 2, 3…CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search