CRÒNIQUES 14/15/16 DE MAIG

PREMINI

CB Consell-Bionorica – Son Cotoner

Arrenquem un altre dissabte emocionats per veure als nostres petits gaudir novament d’aquest esport tan meravellós, vam gaudir de veure la il·lusió dels petits i dels nostres companys del Son Cotoner.
Hem vist un joc vistós i assolint conceptes de joc tant ofensius com defensius.
Seguim gaudir!
1, 2, 3…CONSELL

 

 

CB Consell Labolife 6 – Andratx 56

Bon partit dels nostres petits davant d’un molt bon Andratx. Ens va costar arrencar, però una vegada que ens vàrem concentrar vam començar a jugar oberts, movent la pilota, ocupant espais i més agressius a la pilota. Cal destacar els 9 «triplazos» que van fer que els nostres es motivessin per seguir lluitant malgrat la diferència física dels visitants.
Seguim treballant i gaudint del camí que ens queda junts!
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL MASC.

Son Cotoner 55 – CB Consell-Aquadim 5

Partit de tornada contra Son Cotoner, i derrota que no mostra el treball realitzat durant la setmana.
Els nins sortiren imprecisos, amb moltes pèrdues de pilota, i sense cercar els espais.
Tot i això, la defensa va impedir una anotació elevada per part del contrario, gràcies a un balanç defensiu que va ser molt bo.
A partir del tancament de marcador (mitjans del tercer quart) i sense la pressió del marcador, vam començar a jugar millor, penetrant i aconseguint cistelles.
Cal mantenir el cap fred tots els partits.
A recuperar-se i la setmana que ve a per totes!
1, 2, 3…CONSELL

 

Campos 60 – CB Consell 54

Bon partit el disputat aquest dissabte matí a Campos. Els nostres infantils han lluitat durant tot el partit, només ens ha faltat tenir més encert de cara a cistella. L’equip local ha fet un bon partit i ens ha posat les coses difícils. Al darrer quart pareixia que es podria produir la remuntada, però no ha bastat. Enhorabona a tots!

1, 2, 3…CONSELL

 

La Salle Mahón 76 –CB Consell-Foz Sports & Events 65

Vam perdre les semifinals del campionat de Balears en un partit molt igualat on la màxima desavantatge fou al final. El rival va fer una zona tancada els 40 min del partit i un jugador seu va fer 49 punts. No vam saber atacar la zona, era la primera vegada que mos la feien, ni vam saber aturar al seu jugador més important. Seguirem fent feina per millorar en aquesta categoria de “formació”.
1,2,3…CONSELL 

 

Sa Real 61 –CB Consell-Foz Sports & Events 63

Victòria en un partit molt igualat que ens dóna la 3a plaça del campionat de Balears. Va ser molt dur i difícil a nivell emocional superar la derrota del dia anterior però finalment ens vam dur el partit. Molt content amb les ganes de l’equip i tot i la derrota de semis, molt bon paper de l’equip on el 80% dels jugadors són de 1r any.
1,2,3…CONSELL 

INFANTIL FEM.

Dakota Alcúdia-CB Consell 80 – La Salle Mahón 44

 

Dakota Alcúdia-CB Consell 77 – Bàsquet Pollença 64

CADET MASC

Ciutat d’Inca 59 – CB Consell-MAB Obras Públicas 57

Partit dels nostres cadets, a la sempre difícil pista de l’Inca. Un rival que ja ens hem trobat 4 vegades, que ens coneixem molt bé i sempre són partits igualats.
Aquesta vegada no va poder ser i encara que hem anat al capdavant en el marcador durant gran part del partit, a falta de 2 segons ens van capgirar el resultat. Al final la moneda va caure a la banda local.
Enhorabona a tots!
1, 2, 3…CONSELL

 

 

CADET FEM

Ciutat d’Inca 50 –CB Consell – Elis47

Partit de les nostres cadets, cercant la primera victòria a aquest grup i ho varen intentar durant tot el partit. Aquestes nines són unes lluitadores, vàrem anar al capdavant en el marcador durant 39 minuts, fent un bon bàsquet, Al final ens va faltar un poc de benzina per poder rematar la feina feina. Moltes gràcies a les nines i als pares que no varen aturar de animar durant tot el partit.

1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR MASC

Ciutat d’Inca 75 – CB Consell-Bip Bip Consell 63

Primera derrota d’aquesta fase, totalment merescuda. Donar l’enhorabona al Ciutat d’Inca per la lluita i entrega que han demostrat al partit. No hem funcionat com un equip en cap moment, només el primer quart hem anat per davant (8-13), després hem anat davallant cada vegada més la intensitat defensiva i ells l’han anat pujat, provocant moltes errades en les passades.
Partit on s’ha merescut guanyar Inca, i poder oferir la victòria al seu company Fuentes, un homenatge totalment merescut. Per tant, que és una victòria o una derrota quan tenim un membre d’un equip que ha desaparegut per sempre? No hi ha rés tan valuós com la vida, i al nostre equip també vam tenir una desgracia parescuda, però gràcies a deu el nostre jugador està recuperat i podem donar gràcies.
Hem perdut un partit? Si. Però dos equips que han lluitat, que han disfrutat de jugar, però el que més ens hagués agradat a tots és que els dos equips estiguessin complerts, que no faltàs ningú, que no faltàs el vostre jugador Fuentes.
Enhorabona Inca.
Noltros? A seguir fent una feinada que encara no hem guanyat rés de rés i a veure si aquesta derrota ens fa reaccionar i valorar mes el que tenim, companys de joc, més bons o més dolents, PERÒ COMPANYS.
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR FEM

CB Consell 35 – La Salle 108

Partit amb una intensitat defensiva molt alta per part del nostre rival, que les va fer justes mereixedores de la victòria. Noltros no varem saber fer-lis front fins al darrer període, on varem jugar el nostre millor bàsquet, fent jugades molt bones.
Amb moltes ganes de seguir millorant i entrenant dur per seguir gaudint d’aquest preciós esport.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR MASC

CB Consell 96 – Muro 62

Avui no es pot posar cap pega en aquest equip. Esperàvem un partit difícil, havíem de sortir concentrats des del minut 1 i així ha estat, primer parcial 27-9, gràcies sobre tot a la intensitat defensiva que han fet. I no davallar els braços en cap moment perquè teníem davant al segon classificat, poca broma. Tots els jugadors sortint de la banqueta concentrats, tots ajudant en defensa i procurant tenir els atacs el més controlat possible.
Possiblement el millor partit d’aquesta temporada. Primer lloc assegurat i a seguir fent feina per treure endavant la fase final.
1, 2, 3…CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search