CRÒNIQUES 14/15 DE NOVEMBRE

JUNIOR MASC.

Ciutat d’Inca 46 – CB Consell-Bip Bip Consell 64

Segon partit contra Inca, després de perdre a casa, on afrontam un partit difícil amb 4 baixes per lesió, fora casa, etc…
Sortim molt ficats al partit, amb molt bona defensa i un encert al primer quart de casi el 100% i ens posam al final del primer quart amb 9-26. Seguim amb la mateixa intensitat defensiva, fent rotacions a la banqueta, on l’equip contrari aconsegueix reduir la desavantatge i noltros baixam el percentatge ofensiu.
Començam tercer quart, decisiu en aquest partit i feim un parcial d’11-21 per seguir ampliant el marcador.
Darrer quart amb moltes errades per part dels dos equips, uns per reduir la distància al marcador i noltros per mantenir-la.
Molt bon partit dels al·lots, concentrats quasi tot el partit, amb un encert dels tirs lliures casi del 100%, i buidats amb defensa.
A seguir en aquesta línia d’intensitat i concentració.
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR FEM

CB Consell 24 – Bàsquet Pollença 61

Milloràrem en actitud respecte al partit de la setmana passada. Però el nostre baix percentatge de tirs anotats, sumat al fet que no vam anar al rebot ens va perjudicar molt des del minut 1. La diferència en el marcador deixa clar qui va merèixer guanyar. Treballarem i lluitarem per seguir sumant aspectes positius.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR

Viubàsquet A 64 – CB Consell 73

Tercer partit dels nostres séniors, amb moltes baixes. El partit va començar molt bé pels nostres i amb bones defenses anàvem incrementant la diferència al marcador. Al tercer quart guanyàvem de 16 punts. En aquest moment es va girar el partit i l’equip local ens va remuntar i capgirar el marcador. Uns molt bons minuts finals ens dónen la tercera victòria. Enhorabona a tots.
1, 2, 3…CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search