Cròniques 14 a 16 d’octubre

ESCOLETA

CB Consell-Forn Can Garau

 

INICIACIÓ

CB Consell-Bar Es Club

 

PREMINI

CB Consell-Bionorica

 

CB Consell-Elis

 

MINI

CB Consell-BfCartMallorca 65 – Santa Mònica 71

Primer partit de lliga a Consell del BfCartMallorca! Hem començat molt bé, molt intensos en defensa i anotant molts de jugadors. Els visitants poc a poc han començat a entrar en joc i anaven aprofitant les seves opcions amb més eficàcia que els consellers.

Al final del partit hem obtingut un marcador que ha mostrat el que ha estat la realitat de la competició: molta intensitat, moltes corregudes, però els que han estat més encertats a les seves decisions han obtingut el resultat a favor.

Això no ens ha de preocupar en absolut, els jugadors han fet talment el que entrenen, defensar, córrer i donar el 100%, ara toca anar evolucionant al nostre joc i començar a aplicar conceptes de decisió, que segur que ho faran beníssim.

 

Bàsquet Pla 77 – CB Consell-Labo’life 38

Aquest dissabte va ser un partit bastant complicat contra uns contrincants amb molt de nivell. Malgrat això, els nostres jugadors varen aconseguir no baixar els braços i seguir jugant en equip!

 

Bàsquet Pla 58 – CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 36

Primer partit de lliga on les contràries eren físicament molt superiors. Tot i la desavantatge vàrem competir el 80% del partit. L’altre 20% ens vàrem despistar i les locals ho van aprofitar. Al partit vàrem tenir molts de moments de bona concentració i això va fer que féssim un bon partit. Però els moments que la perdíem, no jugàvem a res, no defensàvem, no corríem… I això ho hem de millorar. Ara a seguir fent feina perquè millorin sobretot defensivament.

 

INFANTIL

CB Consell-La Luna 25 – Bàsquet Manacor 76

Difícil, molt difícil fer la crònica d’aquest partit i per altra part molt fàcil. Noltros varem fer un partit que el podríem qualificar d’horrible i per altre banda, derrota contra un equip infinitament superior en tots els aspectes, defensivament, en atac, actitud, saber estar a la pista…

Només hi va haver un equip damunt la pista, Cb Manacor. Varem aguantar si de cas 5 min i la resta de partit va esser un monòleg del contrari. Incomptables les pilotes perdudes, errades defensives, falta d’intensitat i de ganes..

A partir del segon quart ja vam baixar els braços, només amb algunes espipellades en defensa on vam recuperar alguna pilota, però seguim amb moltes errades fàcils davall cistella, que ens fan davallar la nostra confiança en noltros mateixos.

Creiem de totes totes que aquest equip pot donar molt més i confiam que poc a poc sigui així, però hem de començar a canviar la mentalitat derrotista i augmentar al 100%  la intensitat defensiva i concentració per seguir lluitant i poder seguir creixent com equip.

A seguir fent molta feina!

 

CB Consell-Aquadim

 

CB Consell-Óptica Alfonso 30 – Joventut Mariana 81

Partit amb errades defensives, errades en atac contra un equip que està físicament i tècnicament per damunt nosaltres, i amb molta feina en defensa, pressionant totes les pilotes. Vàrem cometre massa errades que varen ser aprofitades per l’equip de Sóller. El nostre és un camí llarg, i s’ha de continuar fent feina per assolir petits objectius que ens ajudin a fer millores als partits, continuem fent feina.

CB Consell-Bip Bip Consell

 

CADET

CB Consell-Fusteria Comas

 

SENIOR

CB Consell-Master D 95 – CB Molinar 78

(24-26, 17-14, 27-21, 27-17)

Partit trepidant en anotació, on el marcador no reflecteix la igualtat del partit.

Consell estrena el casiller i brinda la victòria al seu públic, que va gaudir amb un espectacular Marc Aguiló (32 punts), i un gran Daniel Palomo (27 punts).

Per part dels visitants va destacar el jove Pau Jordá, amb 28 punts, i que va acaparar l’ofensiva del seu equip.

 

 

 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search