CRÒNIQUES 15/16/17 D’OCTUBRE

MINI MASC

C.B. CONSELL – LA LUNA 88 – Artà 37

Primer partit de lliga! Ha començat amb una molt bona defensa dels locals, però poc a poc els artanencs han anat pujant el nivell i han creat dificultats al domini del Consell.
L’Artà ha competit tot el que ha pogut, molts de jugadors de primer any que ho intentaven, però es trobaven amb una paret en defensa que els hi ha costat molt superar.
Els consellers han anat millorant el seu joc ofensiu a mida que avançava el partit, però ens falta molta feina tècnica per aconseguir els objectius plantejats.
Donar l’enhorabona a tots els jugadors i cos tècnic, ara toca seguir fent feina, continuar entrenant i millorant dia a dia per seguir pujant el nivell.
1,2,3…CONSELL 

 

INFANTIL MASC

C.B. CONSELL AQUADIM 70 – Santa Maria 19

Primer partit de lliga! Començam a rodar.
A destacar el treball en equip. Tots han aportat el seu granet d’arena.
Vull donar les gràcies a n’en Rafa, el nostre delegat en aquesta temporada i a na Ju per estar al meu costat compartint impressions i sensacions.
Cada dia més i millor!!
1,2,3…CONSELL 

 

Sineu 31 – C.B. CONSELL FOZ SPORTS & EVENTS 82

Segon partit i segona victòria, els nostres infantils varen començar el partit amb molt bona intensitat en atac, però fent errades en defensa. Al descans el marcador era 27-56. El tercer quart vàrem apretar en defensa i el parcial va ser 4-27. Es va millorar molt la intensitat defensiva. Ens toca continuar fent feina. Enhorabona a tots!
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL FEM

C.B. CONSELL OPTICA ALFONSO 22 – Esporles BC 72

El partit jugat aquest cap de setmana ha estat molt diferent a l’anterior, no pareixien les mateixes jugadores. Han tingut més ganes de pilota, han atacat amb molta més intensitat, han jugat més en equip i tot això ha fet que tenguem moltes més ocasions de cistella, que l’únic que ens ha faltat és aprofitar-les. Tot i la millora de l’equip, encara ens falta. Les contràries varen ser superiors a nosaltres, però vàrem lluitar tot el partit i no ens varen tancar el marcador fins al darrer quart. Estic content amb l’evolució de les nines i seguirem fent feina perquè segueixi així.
1, 2, 3…CONSELL

 

Bàsquet Manacor 43 – CB NORD-CB CONSELL 74

Malgrat el marcador, no fou un partit fàcil pel nostre infantil femení contra un equip físic i on haguérem de fer molta feina. Amb una molt bona sortida inicial, on aconseguirem un avantatge que ens permeté jugar amb tranquil·litat la resta del partit.
1, 2, 3…CONSELL

 

CADETE FEM

Pollença 63 –CB NORD-CB CONSELL 78

Dominar el rebot i córrer ha estat la clau d’un partit intens contra un dels millors equips de la categoria. Bona feina i actitud defensiva excepte al segon quart que la manca de tensió en el rebot defensiu ha provocat que l’equip contrari tengués dues i tres opcions en atac. Ofensivament molt bona feina individual com col·lectiva.
1, 2, 3…CONSELL

 

CADETE MASC

Sa Pobla 48 –C.B. CONSELL BIP BIP CONSELL46

Primera part sense competir, amb una actitud millorable en atac i en defensa.
Paritem al descans perdent de 12.
A l’inici de la segona part va ser un altre partit, varem donar el nostre 100% i varem capgirar el marcador, acabarem el tercer quart guanyant de 4.
Els nervis i la falta d’encert en el tir feren que no ens enduguéssim el partit, el cansament dels jugadors al ser vuit jugadors també va passar factura.
Un partit per veure del que som capaços i no fixar-nos en el marcador.
1, 2, 3…CONSELL

 

C.B. CONSELL 70 – Joan Capó 44

Bona posada en escena del nostre cadet especial en el seu segon partit de la temporada. Gran actitud de cada un dels nostres jugadors davant d’un rival fort físicament, i els problemes de lesions. Passa a passa anam entenent el treball que es realitza durant la setmana.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR FEM

C.B. CONSELL 42 – CB Nord 76

Un inici de partit amb imprecisions varen marcar el camí.
Va haver grans moments en el segon i el tercer quart per part de les nostres jugadores, sobre tot en defensa.
Bona actitud per part de totes, sense baixar els braços en cap moment davant un rival superior.
Seguim creixent i millorant.
1, 2, 3…CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search