CRÒNIQUES 15/17/18/19 DE DESEMBRE

INICIACIÓ

C.B. CONSELL Blau – SCD Hispània

Dissabte de disfrutar de jugar a bàsquet!!! Darrer partit de l’any contra un equip ben treballat i intens. No ens cansam de veure les ganes que hi posen els petits i el molt que aprenen.
Ens veim l’any que ve amb més per aprendre!!!

Molts d’anys!!!
1,2,3…CONSELL 

 

 

INFANTIL MASC

Ciutat d’Inca 47 – C.B. CONSELL AQUADIM 37

Darrer partit de la primera fase.
Ens va faltar defensar amb cap i atacar amb convicció. A seguir treballant per a la propera fase.
1,2,3…CONSELL 

 

Llucmajor 24 – C.B. CONSELL FOZ SPORTS & EVENTS 75

Darrer partit de la primera fase, des de l’inici vàrem sortir concentrats i amb ganes de fer un bon partit. Tots els jugadors varen participar positivament a la victòria de l’equip. Esperant el començament de la segona fase, després de festes ens toca seguir fent feina per continuar millorant.
Enhorabona a tots!
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL FEM

C.B. CONSELL OPTICA ALFONSO 59 – CB Pla 36

El darrer partit de l’any va ser contra el Bàsquet Pla i va acabar amb una victòria. Tot i les baixes que teníem per lesions, les 8 jugadores varen saber treure el partit endavant. Moviem la pilota, corríem, robàvem… Vàrem estar per davant tot el partit, agafant una avantatge des del principi que vàrem saber mantenir. Per posar pegues, vàrem errar molt amb tirs totes soles, no anàvem al rebot i moltes pèrdues de pilota tant per botar de demés com per males decisions de les passades. Però dels errors s’aprèn i farem feina perquè no torni a passar.
1, 2, 3…CONSELL

 

Sant Josep 37 – CB NORD-CB CONSELL74

Partit intens que ens ha servit per provar coses en defensa.
Seguim fent feina!!!
1, 2, 3…CONSELL

 

CADETE FEM

CB NORD-CB CONSELL 72 – La Salle 91

 

CADETE MASC

Bahia San Agustin 119 – C.B. CONSELL

Partit molt exigent a nivell físic i sobretot mental el disputat al pavelló Toni Servera. 40 minuts de bons esforços, actitud amb desconnexions mentals castigades cada vegada pel rival. Sabem que aquesta 1ª fase ens serà de gran ajuda per afrontar el que ve a partir de gener.
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR FEM

Sineu 60 – C.B. CONSELL ELIS 36

Darrer partit de la primera lliga contra el líder del grup. Un equip físicament més gran que nosaltres, però les nostres jugadores afrontaren el partit competint. En defensa es va notar la màxima diferència passant de 87 punts que varen fer les sineveres a casa, a 60 ahir. Pel que fa a l’atac no varem estar encertades, molts d’errors de tirs lliures i cistelles fàcils, bones passades i bon moviment sense pilota, però encara ens falta feina.
L’equip junior femení vos desitja unes bones festes, nosaltres, no aturam! Força bàsquet!

1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR MASC

CCE Sant Lluís 72 – C.B. CONSELL THESIS FONTANERS 63

Partit de màxima igualtat, on l’equip local ha començat més encertat al primer quart als tirs exteriors. L’equip visitant ha jugat tractant de no perdre fil al partit, responent cada atac local amb cistella. Ha estat clau, per agafar avantatge per part dels locals, els errors defensius al final del primer quart del equip visitant. Al segon quart, la tònica d’igualtat a continuat pel desenvolupament del partit. L’equip local ha jugat molt bé les seves cartes, amb bona circulació de pilota i seguint aprofitant les continues errades del equip de Consell. Quasi al final del segon quart, un parell de cistelles del Consell va servir per retallar diferències per arribar a la mitja part, amb un marcador de 34-24.
El tercer quart, va començar amb més encert de l’equip local, augmentat la diferència al marcador, i a mitjans del quart l’equip visitant encadenar un parell d’accions per escurçar la diferència i fins i tot rebaixar-la. Però va ser una oportunitat perduda perquè tot d’una amb varis triples, l’equip local tornar a cobrar avantatja. Al darrer quart, els esforços del equip visitant varen quedar en res, ja que la diferència era impossible de retallar.
1, 2, 3…CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search