Cròniques 15 a 18 de desembre

ESCOLETA
CB Consell-Forn Can Garau

Primera diada dels mes petits on varen demostrar les seves grans habilitats als circuits. S’ho varen passar pipa i amb moltes ganes de tornar.

 

INICIACIÓ
CB Consell-Bar Es Club

 

PREMINI
CB Consell-Bionorica – UE Llosetina

Molt bon partit de l’equip. Des del primer moment hem estat molt superiors a partir de la defensa i els contraatacs. Els nins cada pic juguen més ordenats i amb molts de passes. Molt contents del partit!

 

Joan Capó – CB Consell-Elis

Partit de les nostres preminis a la pista de Felanitx. Vàrem començar molt bé el partit, concentrades des del primer minut i durant tot el partit. Ja es comença a veure més joc en equip i ordre en defensa. Acaba la primera fase, ens toca disfrutar del Nadal i continuar entrenant per millorar! Enhorabona a totes!

 

MINI
CB Consell-BfCartMallorca 16 – Sa Pobla 66

Aquest ha estat el partit més fluix dels nostres jugadors, a més contra un equip molt ben moblat com és Sa Pobla.

Els poblers han jugat amb dues marxes més que els consellers, tant en defensa com en transició ofensiva, ocupant molt bé els espais i apareixent al moment adequat. Els locals només han pogut jugar quan han pujat un poc la seva intensitat defensiva i han aprofitat ocasions de tir, ja que les penetracions han estat impedides per l’excel·lent defensa dels visitants.

Els nostres jugadors han mantingut una molt bona actitud tot el partit i no han deixat de lluitar en cap moment, ara toca seguir entrenant i millorat,

 

CB Consell-Labo’life

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat

 

INFANTIL
CB Consell-La Luna 46 – Madre Alberta 55

Molt bon començament de partit, una bona actitud defensiva tant el primer quart com en el segon, en el que vam aconseguir que l’equip contrari només anotàs 4 punts. Un principi de partit molt positiu i esperançador, aplicats en defensa i en atac anaven fallant cistelles fàcils, però sortien cosetes. Fi de primera part 28-19. Però….

Sempre hi ha un però..,intentam fer una xerrada motivadora al descans per no davallar intensitat i “sorpresa”, sortim relaxats i ens fan en 1 min. un parcial 0-6. Demanam minut però no serveix massa, rotacions a la banqueta i més del mateix. Una segona part on casi no va sortir res, desubicats en defensa, perduts sense idees clares en atac.. Pareixia que ens havien canviat l’equip a la mitja part. L’equip contrari va sortir més enxufat, més motivat i se’n va endur el partit.

A seguir fent feina per intentar mantenir actitud i concentració durant 40 min envers de 20.

 

CB Consell-Aquadim

 

CB Consell-Óptica Alfonso 49 – Sa Pobla 74

Tal vegada un dels partits on s’ha vist el bàsquet que volem jugar, un partit davant un dels rivals del nostre nivell, el resultat no demostra la feina feta al partit. S’ha de continuar fent feina per millorar aquells aspectes o som més febles, però ningú va dir que fos fàcil.

La primera part va ser més igualada i vàrem tenir possibilitats de posar-nos per davant al marcador, la segona part l’equip de Sa Pobla va pujar la intensitat i les nostres jugadores varen patir aquesta intensitat física.

Ara tocar pensar amb la segona fase i continuar fent feina per millorar aquells aspesctes que ens faran jugar millor.

 

CB Consell-Bip Bip Consell 66 – CB Binissalem 63

El partit d’aquest cap de setmana era el derbi entre Consell i Binissalem, i com a bon derbi va ser un partit molt emocionant. Va començar a favor nostre acabant el primer quart 18 a 5 on vàrem ser molt superiors durant tot el temps. Però al segon quart la cosa va canviar, les visitants es varen espavilar i varen aconseguir empatar el partit al final del quart. Al tercer quart tornarem a començar dominant noltros aconseguint una avantatge d’uns 10 punts, però aquesta alegria va durar poc perquè uns quants d’errors nostres va fer que acabéssim el quart només 3 a dalt. El darrer quart va ser decisiu on les visitants varen entrar al 100% aconseguint posar-se per davant i a falta de pocs minuts guanyaven de 7. Però nosaltres encara no havíem dit la darrera paraula i amb una gran intensitat defensiva i bones decisions d’atac varen fer que a falta de pocs segons ens posàssim per davant i guanyar el partit. Enhorabona a totes les nines per la gran feina que varen fer i seguirem treballant perquè segueixin millorant.

 

CADET
CB Consell-Fusteria Comas 88 – Ciutat d’Inca 47

Un dels millors partits jugats fins ara, sense desplegar tots els recursos estratègics en atac, sí que vàrem fer una gran feina en defensa, alternant diferents defenses amb la idea d’imposar el nostre joc, davant un rival que va ser capaç de guanyar la setmana passada al líder, un equip que fa bon bàsquet i que ha millorat el seu joc, que no ens ho va posar fàcil en cap moment, això ens obliga a estar concentrats els 40 minuts del partit, en resum un bon partit que comença a dibuixar on volem arribar.
Ara ja ens toca pensar amb la segona fase i millorar amb feina aquells aspectes que volem millorar, cercant un joc millor.

 

SENIOR
CB Consell-Master D

 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search