CRÒNIQUES 16/17/18 D’ABRIL

INFANTIL MASC.

Bàsquet Pla 57 – CB Consell-Aquadim 25

Partit contra Es Pla, i tornam a competir.
Gran primer i segon quarts, als que vam fer el que sabem, defensa i moure la pilota en atac fins a trobar l’espai o el tir, davant un equip físicament molt superior, posant-los molt difícil el partit.
En el tercer quart imprecisions en la passada i en la presa de decisions van fer que s’escapessin en el marcador i ja no es va poder remuntar.
Cal seguir en aquesta línia de treball i compromís, i intentar no tenir aquests baixades de concentració. Molt content per l’actitud en general de l’equip.
1, 2, 3…CONSELL

 

Àgora Portals 71 – CB Consell 49

Partit intens, davant un adversari físicament superior, ens ha costat marcar el nostre ritme de joc. Dificultats a l’hora de penetrar a cistella davant l’altura dels contraris però amb bones sensacions, gràcies a l’actitud dels nostres nins i les ganes de reduir distàncies. Falta millorar defensivament, però es veu una gran evolució. Son 7 nins però dins la pista son 7 jugadors de bàsquet que fins que l’àrbitre no marca el final, lluiten, aconseguint així un darrer quart a favor nostre amb parcial de 10-22.
1,2,3…CONSELL 

 

CB Consell-Foz Sports & Events 60 – SCD Hispània 10

Hem sortit molt agressius en defensa però hem comès moltes errades en les finalitzacions. Hem de seguir treballant amb més tensió als entrenaments per no cometre tantes errades.
1,2,3…CONSELL 

 

INFANTIL FEM.

Dakota Alcúdia-CB Consell 101 – La Salle 75

1,2,3…CONSELL 

 

CADET MASC

CB Consell-MAB Obras Públicas 65 – Porto Cristo 61

Partit a casa amb els nostres cadets després de jugar 2 partits com a visitants. Davant un equip que a pesar de no aconseguir victòries ens va demostrar que saben jugar i que a ganes ningú els guanya. L’equip visitant va anar al capdavant del marcador durant els tres primers quarts, i noltros tardarem en entrar dins el partit, a base de ganes i intensitat defensiva vàrem aconseguir girar el marcador i endur-nos la victòria. Enhorabona a tots!
1, 2, 3…CONSELL

 

CADET FEM

CB Consell 42 – Molinar 62

Bon partit a Consell entre el cadet femení i el Molinar. Les visitants han aprofitat els seus recursos amb un joc molt ràpid i intensitat defensiva a tota la pista, amb una zona pres molt intensa que ha plantejat moltes dificultats a les conselleres.
L’elevat ritme de joc ha perjudicat a les jugadores del raiguer, provocant desconnexions del partit que han permès a les visitants anar-se’n al marcador poc a poc. A la part final del partit hem vist un joc més igualat, demostrant que les jugadores del Consell-Elis poden fer molt més quan estan “enxufades”.
Ara toca seguir treballant als entrenaments, per tant a fer feina i millorar dia a dia!
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR FEM

Pollença 75 – CB Consell 42

Partit disputat de les nines contra un equip que ja coneixíem de la primera lliga. Vam començar jugant tranquil·les i a n’es nostre joc i apretant en defensa, però tot d’una que ens varen començar a fer pressió ens vàrem desconnectar totalment del partit.
De les derrotes hem d’aprendre i millorar dia a dia conceptes bàsics per poder competir a la nostra categoria.
Seguim treballant.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR MASC

Son Servera 52 – CB Consell 75

Partit jugat en divendres corresponent a la quarta jornada d’aquesta fase. Molt bon partit de tots els nostres sèniors, des del primer moment vàrem anar al capdavant del marcador. L’equip visitant ho va intentar durant tot el partit, amb una defensa molt intensa, però el pitjor encert en atac i la superioritat física ens va permetre controlar el partit en tot moment. Quarta victòria i només ens queda un partit per acabar la primera volta. Enhorabona a tots!
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR MASC

CB Consell-Air Europa 60 – Ripotrans Lliçà d’amunt 71

Contacta

Start typing and press Enter to search