CRÒNIQUES 17/19/20 DE JUNY

PREMINI/MINI

Son Cotoner –CB Consell-Bionorica

Dissabte el nostres preminis participaren en el penúltim partit d’aquesta temporada contra un rival molt intens defensiva i ofensivament, el Son Cotoner. La seva graderia i banqueta tenien un volum tan fort que l’objectiu principal d’aquestes categories es ensenyar per poder millorar, va resultar una tasca d’allò més complicada.
Ressaltar l’entusiasme dels nostres nins, on factors externs com aquests, varen crear més vincle en l’educació i l’aprenentatge dins aquest mon que ens uneix. No només aprenem aquest esport, sinó també aprenem quines són les millors vies per fer-ho.
1, 2, 3…CONSELL

 

Andratx 66 – CB Consell Labolife 15

Partit jugat dins la pista de l’Andratx. Rival molt superior a nosaltres i si afegim tots els nirvis, les coses no varen sortir com volíem. Poca cosa a dir, els nins fan tot el que poden. Ens queda una setmana per compartir junts i hem d’aprofitar-la al màxim i si pot ser acabar tots amb una rialla.
1, 2, 3…CONSELL

 

CB Consell-Pate La Luna 113 – SCD Hispània 84

Gran a partit a Consell! Ha primat l’atac en tot moment, en total quasi 200 punts entre els dos equips (197). El partit ha començat amb petites avantatges al marcador per part dels jugadors de l’Hispània, però poc a poc els consellers han entrat en joc i amb una molt bona transició ofensiva han decantat el partit de la seva banda.
El manco important, el marcador, el més important, veure dos equips on les ganes i les accions individuals han marcat la competició, com ha d’ésser a aquestes edats.
Veure com han evolucionat els jugadors aquest any tan complicat ens dona ànims per continuar, enhorabona a tots els jugadors i cos tècnic, ara toca seguir fent feina, continuar entrenant i millorant dia a dia per seguir pujant el nivell.
1, 2, 3…CONSELL

 

CB Consell-Pate La Luna 79 – Sant Josep Uadis 29

Partit intens i seriós dels nostres minis. Avui sí ha hagut concentració des l’inici fins al final.
Gran aportació de tots els nostres jugadors davant un rival amb moltíssima qualitat a les seves files.
Enhorabona a tots dos i a seguir treballant.
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR MASC

Ciutat d’Inca 63 – CB Consell-Bip Bip Consell 47

Darrer partit de la temporada, darrer partit d’aquesta generació de jugadors.
La darrera crònica i la més difícil. La més difícil perquè després de quasi 4 temporades amb aquests jugadors, s’acaba un cicle, on hem viscut alts i baixos, plors i alegries, molts de partits junts, victòries i derrotes, però que aquest mateix grup de joves s’ha mantingut fins al final. I sigui de grup 1, 2 o 14 han arribat a una final. S’ha perdut, hi havia molts nirvis, etc, etc…però han lluitat fins al final. S’ha vist una millora brutal tant individual com a col·lectivament durant aquests anys, però el més important apart d’esser jugadors de bàsquet, és que són unes bellíssimes persones, amb coses bones i coses a millorar, on hem tractat de superar moments difícils i s’ha aconseguit. Estic molt orgullós de tots ells, molt agraït d’haver estat el seu entrenador tots aquests anys, i esper que hagin aprés moltes coses, que han fet una feinada. Fer un a menció d’agraïment a tots els pares, mares, amics,etc.. que han vengut a donar ànims als al·lots dissabte rere dissabte, un plaer.
Moltes gracies a tots, família. UN GRAN GRUP, UNES MILLORS PERSONES.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR MASC

CB Consell 86 – Bàsquet Muro 60

Final de la Lliga Insular, les grades al màxim de públic permès, tot a punt per el partit de diumenge dels nostres sèniors. El partit ve tenir un ritme alt, l’equip visitant va començar molt bé i en un parell de minuts el marcador ja era 0-8. Els nostres varen entrar dins el partit poc a poc, però al final del primer quart ja anàvem per davant. Al descans la diferència ja era de 10 punts, l’equip de Muro ho va intentar, però no vàrem perdre la intensitat en cap moment. Un dels partits més complerts de tota la temporada, on tots els jugadors varen ser importants i després d’una temporada tan atípica i complicada, rés millor que acabar així davant del nostre públic. Invictes durant tota la competició, i títol de campions de la lliga insular. Enhorabona a tots!!!
1, 2, 3…CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search