Cròniques 17 a 18 de setembre

ESCOLETA
CB Consell-Forn Can Garau

INICIACIÓ
CB Consell-Bar Es Club

PREMINI
CB Consell-Bionorica
CB Consell-Elis

MINI
CB Consell-BfCartMallorca
CB Consell-Labo’life
CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat

INFANTIL
CB Consell-La Luna 77 – Ugui 68

Primer partit de competició d’aquesta temporada, amb nous jugadors incorporats a l’equip i amb noves il·lusions després d’aquests 2 anys de pandemia, on esperam aconseguir un equip competitiu enguany.
Al partit molts de nervis, moltes imprecisions de cara cistella, però amb un nivell defensiu intens que varem intentar no davallar en tot el partit. Enfront teníem un equip molt ben treballat on cadascú sabia el seu lloc a la pista i amb moltíssima concentració en defensa que ens va exigir molt per aconseguir cistelles.
Cap cistella fàcil, però amb una actitud defensiva que va fer que recuperàssim moltes pilotes i acabar en contraatac.
Molta feina per davant, que el cos tècnic agafa amb molta il·lusió, on els al·lots s’han d’acabar de conèixer i començar a agafar metodologia nova de fer feina per aconseguir objectius.
A seguir fent feina!

 

CB Nord 65 – CB Consell-Aquadim 15

Primer partit de la temporada i també primer per alguns jugadors nous que resten comencen a jugar. Un partit amb nirvis i alguna que altra falta d’atenció, però al final es va jugar com es devia i amb una intensitat corresponent, està clar que hi ha aspectes a millorar, però es veu el potencial d’aquí a final de temporada.

CB Consell-Óptica Alfonso 41 – Ciutat d’Inca 52

Primer partit de lliga, i això es va notar els darrers 5 minuts del partit, durant la resta de partit vàrem competir a un bon nivell, donant el millor de cada jugadora. El resultat no mostra el que va ser el partit, amb més rodatge, una adaptació a l’exigència de la lliga i amb totes les jugadores anirem millorant i assolint els objectius.

 

 

CB Consell-Bip Bip Consell 27 – Bàsquet Pollença B 55

Primer partit de lliga, on per a moltes de les nostres era el seu primer partit oficial. L’equip visitant era superior al nostre, però així i tot, vàrem saber aguantar bé i lluitar tot el partit. Tot i la derrota, vàrem veure grans jugades i tot el que podem millorar. Ara farem feina perquè les nines millorin i a la tornada poguem competir més de tu a tu.

 

CADET

CB Consell-Fusteria Comas 55 – CB Nord 46

Iniciam una nova temporada, amb un grup nou i amb moltes ganes. Partit molt disputat amb un rival dur i complicat, segurament el més complicat del nostre grup, és el primer partit de lliga i això es va notar, encara ens queden molts de conceptes per assumir i molt de marge de millora. L’únic dolent del partit la lesió del nostre pivot en Tomeu, que esperam que es recuperi aviat.

 

SENIOR

CB Consell-Master D

 

1, 2, 3… CONSELL

 

Contacta

Start typing and press Enter to search