CRÒNIQUES, 17 A 20 DE GENER

ESCOLETA

 

INICIACIÓ

CB Consell-BJ Aluminox (Descansa)

 

PREMINI

CB Consell-Bionorica mixte – Sant Francesc Llops

Divendres, l’equip premini mixte va jugar un partit en que al primer quart hi va haver actitud i ganes tant en defensa com en atac. Però mentre anaven passant els minuts, l’actitud dels jugadors i jugadores va anar desapareixent. En atac no vam jugar aplicant al joc el que havíem treballat durant la setmana i en defensa no hi van posar actitud ni ganes. Tot i això, hi va haver minuts en que vam poder gaudir del joc en equip. Hem de seguir treballant!

1,2,3 CONSELL!

 

CB Consell-Bionorica mixte – Ciutat d’Inca

Va ser un partit interessant i profitós ja que es varen posar en pràctica algunes ensenyances dels entrenaments, bona actitud per part dels jugadors i un bon resultat a nivell d’equip.

 

CB Consell-Bionorica masculí – Ciutat d’Inca

Varem començar el partit un poc dormits, fora defensar molt i deixant que els contraris collissin molt de rebots i amb conseqüència d’això, moltes oportunitats per tirar i anotar. A la segona part començam a fer feina en defensa i en atac les coses surten amb més facilitat, millor la segona part i partit més ajustat. Si haguéssim començat igual que varem acabar, no hi hagués hagut tanta diferència.

 

MINI MASCULÍ

CB Consell-Optica Alfonso 59 – Ciutat d’Inca 52

Molt bon partit de tots els jugadors, molt bona intensitat defensiva i amb unes idees molt clares a l’atac. Excepte el 4t període que varem sortir confiats fent que s’acabés amb un 0-9 en contra. Molt bona feina de minis i preminis que jugant en equip aconseguiren la victòria ajustada.

 

CB Consell-Aquadim (descansa)

 

MINI FEMENÍ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença (Ajornat)

 

INFANTIL MASCULÍ

CB Consell-Elis 58 – Bàsquet Muro 8

El de diumenge va ser el primer partit d’aquesta nova lliga i la nostra primera victòria de l’any. Vàrem començar des del minut 1 amb una gran intensitat defensiva i amb moltes ganes de córrer. Gràcies a això, vàrem agafar una gran avantatge des del principi, què cada vegada anàvem fent mes grossa fins tancar el marcador. A partir d’aquest moment es va notar una gran baixada de ritme i d’intensitat, però en atac practicàvem l’entrenat i així ho anàvem millorant.

Gràcies als minis Miqui i Eloy per pujar, però sobretot a na Nuria per voler jugar amb nins i ser la jugadora que va estirar del carro tot el partit. 1, 2, 3 Consell!

 

CADET MASCULÍ

CB Consell-Bip Bip Consell 54 – Sa Indioteria 61

Segon partit d’aquesta segona fase.

Seguim sortint al partit molt nerviosos, sense fer res concret en atac, parcial 2-22. Canviam intensitat defensiva al segon quart i començam a jugar en atac i milloram bastant, però seguim arrossegant el desavantatge de 20 punts del primer quart.

Segona part, idees més clares, atacant cistella, robam pilotes i començam una remuntada fins el final, però ens falta temps.

Molta millora respecte el primer partit, hem d’aconseguir la intensitat defensiva de la segona part durant tot el partit, a veure si ho aconseguim fent feina.

1.2.3 Consell.

CADET FEMENÍ

CB Consell-Dibautoplus (Descansa)

 

JÚNIOR FEMENÍ

CD Alcazar 125 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 52

Primera sortida de les nostres juniors fora de Mallorca, fins aquest dissabte mai havíem jugat amb un desplaçament i l’experiència va ser bastant bona. El partit va començar molt atractiu per el públic que va venir al pavelló. Al final del primer quart 30-19. La diferència es va mantenir fins a falta de 3 minuts del descans on una empenta de l’equip local va deixar el marcador en 67 punts. La segona part va ser completament diferent, l’equip  local va mantenir la pressió tota pista a mida que les nostres baixaven els braços veient la diferència en el marcador. Al final una desigualtat que esperam sigui inferior en el partit de la segona volta. Enhorabona a l’equip menorquí i ànims a les nostres júniors, això continua i hem de continuar millorant!

123 CONSELL!!!

 

SENIOR FEMENÍ

CB Consell-MAB Obras Públicas 34 – Sant Josep 72

Primer partit de la segona fase com a locals, enfront un dels equips més forts de la categoria. Partit per oblidar per part nostra i ja començar a pensar en els pròxims. Tot va sortir malament. Un 14% d’encert en tirs de 2, un 18% d’encert en tirs de 3. Fins a 42 faltes en contra per només 19 a favor… en resum, aquest diumenge es va complir la llei de Murphy… “si una cosa pot sortir malament, sortirà malament”. Ànims, que el camí es molt llarg i acaba de començar.

123 CONSELL!!!

 

SÉNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labo’Life (Descansa)

 

CRIC Ses Salines 92 – CB Consell-ElectrocomInca 99

Viatge a Eivissa i partit a casa d’un dels equips que estan lluitant per les primeres posicions de la lliga. Partit molt intens, dinàmica i amb gran encert en el tir. Nosaltres hem pogut dur a terme el nostre joc i el partit ha anat sempre ajustat al marcador, amb diferències màximes de 6 o 8 punts. Al final a falta de 13 segons anotàvem una cistella que ens posava 82-84 però a falta de 2 segons un rebot ofensiu i cistella de l’equip local igualava el partit i l’enviava a la pròrroga. A la pròrroga els nostres jugadors han tret caràcter i talent i ens hem distanciat al marcador una mica. Al final, gran experiència i esperam que es recuperin tan el jugador local que s’ha lesionat com en Valentí que pujava del sub23 que s’han fet mal al genoll.

A seguir fent feina!

 

 

Contacta

Start typing and press Enter to search