Cròniques 17 a 20 de novembre

ESCOLETA
CB Consell-Forn Can Garau

 

INICIACIÓ
CB Consell-Bar Es Club

 

PREMINI
CB Consell-Bionorica

 

CB Consell-Elis

 

MINI
CB Consell-BfCartMallorca 44 – Llucmajor 95

Primer partit del cap de setmana a pista del Consell!

El Llucmajor ha marcat des del principi un ritme de partit intens. Els consellers no han deixat de lluitar en cap moment, però la diferència entre ambdós equips s’ha marcat en tots els quarts.

La part positiva del partit ha estat que tots els jugadors han participat molt, sense amagar-se. Ens falta prendre decisions amb més encert, aprofitar les avantatges quan les tenim, intensificar la nostra tasca física en defensa i en el rebot, així com aprendre a no tancar tant el camp i jugar oberts. Poc a poc ho assolirem!

Ara toca seguir entrenant i millorant,

 

CB Consell-Labo’life 48 – La Salle 84

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 65 – UE Llosetina 60

El partit d’aquest cap de setmana ha estat molt ajustat. Hem lluitat els dos equips des del minut 1 i en cap moment hi ha hagut un clar guanyador. Gràcies a la gran intensitat nostra, poc a poc anàvem agafant una petita distància. Però al 4t quart ens hem confiat i les visitants ho han aprofitat per recuperar la diferència que teníem. Després ens hem tornat a ficar dins del partit gràcies a la nostra gran defensa i saber jugar en equip. Podent tornar a agafar una petita avantatge i acabar guanyant de 5. Ara seguirem fent feina per mantenir la bona ratxa que duim i seguir millorant el nostre joc.

 

INFANTIL
CB Consell-La Luna 52 – Sa Cabaneta 60

Un partit dels que acabes amb la sensació que s’hauria d’haver guanyat, que es podia haver guanyat, però que vam cometre moltíssimes errades davall cistella contraria, cistelles fàcils sobretot als dos darrers minuts de partit que al final ens van fer falta.

Partit contra un equip molt ben treballat, molt serio i que al descans ja ens guanyàvem de 18 punts de diferència. Però intentam activar als nostres jugadors, canviant els sistema defensiu, on la primera part érem un “colador”,i funciona. Començam a robar pilotes i anam retallant la desavantatge al marcador, però seguim fallant moltes cistelles fàcils. Arribam al darrer minut perdent de 5 punts, i tenint tirs i oportunitats per capgirar el marcador, però no s’aconsegueix.

Una llàstima, però al final ens enrecordam de totes les cistelles fàcils i tirs lliures errats.

A seguir fent feina.

 

Ciutat d’Inca 52 – CB Consell-Aquadim 47

Un partit en el qual vàrem començar per davant en el primer quart, quedant 10-15. Però degut algunes badades per la nostra part es va traduir en una diferència de 16 en contra en el 3r quart, però gràcies als nostres jugadors aquesta diferència es va reduir a 5 en molt poc temps durant la darrera part. Ara el que hem de cercar és aquesta intensitat durant el major temps possible. Cal recordar que aquest partit a l’anada ens varen tancar marcador, però els nostres han demostrat que hi ha molt de marge de millora i que els nostres jugadors no han perdut el temps.

 

CB Consell-Óptica Alfonso 0 – La Salle 51

Partit complicat, molt complicat, on el rival en cap moment ens va deixar ficar al partit, el resultat no demostra la feina aquestes darreres setmanes i l’evolució en el nostre joc. Però davant un equip amb aquest potencial es fa molt difícil jugar, només al final del partit, el darrer quart vàrem fer la feina que volíem. També és cert que venim de dues setmanes de lesions, malalties i baixes i és molt complicat fer la feina que volem fer entre setmana sense tenir totes les jugadores. Esperem recuperar a totes les lesionades i no tenir-ne de més, només queda continuar fent feina i pensar en el pròxim partit, ningú va dir que seria fàcil, i mai ens rendirem. Al partit no vàrem comptar a la banqueta amb na Marta (entrenador ajudant), que va patir una lesió greu al seu turmell, tots esperam que es recuperi aviat de la seva lesió i que sigui aviat a les pistes.

 

CB Consell-Bip Bip Consell 31 – Bàsquet Nord 77

Partit difícil de les nostres infantils. Ha estat un partit que sabíem que a priori la victòria era per l’equip visitant, són un equip superior físicament, més bones tècnicament, es nota que duen més anys jugant… Però així i tot les nostres nines han lluitat fins al final. Donar l’enhorabona a les nines perquè hem posat uns objectius pel partit, que hem complit i això és l’important. Ara seguirem fent feina per millorar i seguir complint objectius.

CADET
CB Consell-Fusteria Comas

 

SENIOR
CB Consell-Master D 86 – Sant Josep Obrer 90

 

CB Consell-Master D 62 – Ágora Portals 90

 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search