CRÒNIQUES 18 A 20 DE MARÇ

INICIACIÓ
Binissalem – CB Consell blau

 

CB Consell blanc – Manacor

Un altre partit d’aquells que fan afició i enganxen als més petits a jugar a bàsquet!!!

Aprenentatge + Il·lusió = futur

 

PREMINI/MINI
CB Consell-Bionorica

 

CB Consell-Labolife 37 – Manacor 80

Partit contra un rival molt superior físicament on poguérem competir alguns quarts. Els jugadors estan assolint els objectius proposats i poc a poc es veu una millora en el joc tant individual com col·lectiu. S’ha de seguir fent feina i no mirar el resultat ja que sempre ens trobarem equips on els jugadors són més grans i més físics que nosaltres.

CB Consell-La Luna

 

Molinar 41 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 57

INFANTIL
Bahia San Agustín 47 – CB Consell-Aquadim 57

Bàsquet Sineu 59 – CB Consell-Óptica Alfonso 49

Mal inici al partit contra Sineu que ens va passar factura. Una falta d’actitud sobretot defensivament, va fer que les locals ens agafessin una gran avantatge, que quan ens vàrem ficar dins del partit vàrem aconseguir retallar però no va bastar. Vàrem fer un bon partit en atac però les cistelles fàcils no varen entrar i això ens va costar la derrota per només 10 punts. Ara ja esteim ficades al pròxim per aprendre dels nostres errors.

CB Consell-Foz Sports & Events 76 – Andratx 77

Segon partit de la segona volta i un partit molt dur i molt serio que varen fer els nostres infantils. L’encert de la línia de 3 de l’equip visitant, que va fer 12 triples i algunes errades fàcils de cistella, ens van condicionar molt durant tot el partit. Al final 1 punt abaix i tot per decidir. Hem de continuar fent feina. Enhorabona a tots!

 

Manacor 56 – CB Nord Alcúdia-Consell 75

Mal partit a Manacor, manca de concentració i intensitat. Alts i baixos que esdevenen durant una temporada llarga. Aprendre d’aquestes situacions és important, l’aspecte mental també s’entrena.

Seguim fent feina!!!

CADET
CB Nord Alcúdia-Consell 75 – Santa Maria 66

A diferència del partit de dissabte…!! Alta intensitat, concentració i aportació de tot l’equip. Defensa intensa no deixant pensar, domini del rebot defensiu i bones transicions contra un equip que la seva classificació no reflexa el seu bon joc!

 

CB Consell 64 – Sa Pobla 57

Per finalitzar la jornada de diumenge, partit a casa dels nostres cadets. L’inici de partit va ser molt bo, amb un 12-2. Ha estat un dels millors inicis de la temporada, concentrats durant tot el partit i fent poques errades. Hem de millorar l’encert de cara a la cistella i segur que ficarem més punts. L’equip de Sa Pobla ho va intentar durant els 40 minuts. Enhorabona a tots!

JÚNIOR
Madre Alberta 75 – CB Consell-Elis 38

 

SENIOR
Muro 38 – CB Consell 39

Bon partit de les nostres sèniors a la pista del Muro. Poc encert en atac i on es va veure que varen predominar les defenses. Final molt ajustat que hagués pogut caure a qualsevol dels dos equips. Enhorabona a totes!

CTEIB 70 – CB Consell-Thesis Fontaners 65

Partit amb dues cares totalment diferents. Al primer quart, durant l’inici l’alternativa al marcador va ser la tònica, però a partir del minut 7, el conjunt local es va aprofitar de diverses errades per agafar una avantatja al marcador. El segon quart, va ser molt més disputat amb un canvi a la defensa del nostre equip, i amb la mentalitat de poder escurçar la diferència, però l’equip del Centre es va defensar de les empentes del conjunt visitant i s’arribà al descans amb una diferència de 10 punts (39-29).

Al tercer quart, el nostre equip, va canviar radicalment la seva cara, i va ser més dur i agressiu en defensa, provocant pèrdues de pilotes que aprofitaren per retallar diferències. També l’encert al tir exterior va ser capital i poc a poc, aquesta diferència va anar minvant. Al darrer quart, i amb 5 punts a sota, el partit es va tornar en una loteria d’errors i encerts, de forma constant, i s’arribà a falta d’1:30, amb 2 punts de diferència en contra, dues grans defenses i una falta personal, ens permetia empatar el partit, però varem errar els tirs lliures i a les següents possessions, el CTEIB, va anotar un 2+1 que va deixar la diferència final en 5 punts abaix.

1, 2, 3……. CONSELL!

 

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search