Cròniques, 18 a 21 de maig

CB Consell-Forn Can Garau

CB Consell-Bar Es Club 

La Salle – CB Consell-Bionorica

Molt bon partit del premini! Varem començar amb un molt bon ritme que varen podem mantenir durant la majoria de temps. Amb un tercer quart un poquet més fluixet vàrem aconseguir no baixar els braços i seguir lluitant. Molt content per el treball realitzat i per l’actitud dels nins davant un públic molt encès de La Salle.

A seguir fent feina!

 

Sa Indioteria – CB Consell-Elis

Dissabte matí les nostres preminis disputaren un gran partit davant un gran Sa Indioteria. Un Sa Indioteria molt ràpid en atac i amb gran actitud defensiva.

Tot i així les nostres jugadores jugaren un gran partit, aplicant molts de conceptes nous, com poden ser la varietat en els canvis de mà i la incorporació de pauses dins l’atac. En quant a defensa, de cada vegada més, entenem la importància i ho anam millorant.

Destacar la actitud de totes les jugades, però sobretot donar l’enhorabona a na Emma, la nina d’Iniciació que va pujar per donar-nos un mà. Va ser una més del equip.

CB Consell-BfCartMallorca 67 – Sant Francesc Llops 107

Partit de divendres on els Llops han estat superiors als consellers en tots els quarts. Ha destacat la transició ofensiva visitant, en 2-3 passades ja estaven en condicions d’atacar cistella, fent molt complicat al Consell competir en condicions. Els locals han abusat de les individualitats i no han fet una presa de decisions adequada de forma general. Encara així no hem deixat de lluitar en cap moment, hem de seguir aprenent i millorant per competir millor.

 

CB Consell-BfCartMallorca 96 – Santa Maria 76

Partit molt competit amb el Santa Maria avui a Consell! Aquests partits sempre fan gana de jugar per la rivalitat sempre ben entesa que hi ha entre els dos pobles veïnats. Abans de res felicitar als pares dels dos equips per l’excel·lent comportament mostrat en tot moment! Parlant exclusivament de bàsquet, els visitants han estat molt intensos en defensa, es nota la feina feta, però han tengut dificultats per poder aturar a un Consell que avui sí ha jugat intentant prendre bones decisions i ocupant espais sense precipitar-se al primer moment. La velocitat i verticalitat dels locals ha provocat que els santamariers fessin moltes faltes i perdessin jugadors/es importants per la fase final del partit, condicionant la seva competitivitat. També molt bona actitud individual prenent responsabilitats per garantir el No Me Superen dels consellers.

Ara toca seguir entrenant i millorant.

 

CB Consell-Labo’life 60 – UE Llosetina 76

Molt bon partit dels al·lots, contra un rival molt fort. Varen lluitar totes les possessions i això és el que importa! Hi ha coses per millorar, però la intensitat va ser molt bona!

 

Madre Alberta 20 – CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 64

Al partit d’aquest cap de setmana hem dominat de del principi. El resultat no reflexa el que va passar. La primera mitja part les locals varen lluitar i fer molt bona defensa, cosa que va fer que estàs el partit més igualat. Però a partir del 4t període les nostres vàrem pujar la defensa. Gràcies a això vàrem tenir més ocasions d’atac que aprofitarem i així agafar distància al marcador i decidir el partit.

CB Consell-La Luna

 

CB Consell-Aquadim 47 – Bàsquet Muro 41

Un partit intens, ja que el nostre rival no ens va deixar en cap moment el partit fàcil. Els nostres jugadors varen tardar molt de temps en estar concentrats en el partit, el que va fer que es produïssin més errors de l’habitual, oportunitat que els nostre rival no va desaprofitar. Es varen acostar tant que es van aconseguir posar per damunt en el marcador, cosa que no varem permetre durant molt de temps i varem aconseguir tornar a posar-mos per davant i guanyar amb una diferència molt ajustada de 6 punts a favor.

 

CB Consell-Óptica Alfonso

 

CB Consell-Bip Bip Consell 51 – Joan Capó 63

Gran partit de les nostres infantils on vàrem lluitar els 40 minuts. Des del minut 1 les nostres varen estar ficades dins el partit fent una bona defensa i un bon atac. Gràcies a això les nostres varen començar per davant del marcador fent jugades molt guapes i lluitant totes les pilotes. Però això no va durar molt, ja que les visitants varen capgirar el marcador i a partir d’aquí es varen posar per davant fins al final del partit. Tot i això les nostres lluitaven per intentar guanyar el partit. A la mitja part vàrem acabar amb una diferència de 7 punts gràcies a la nostra gran feina. El tercer quart ens va matar arribant-se a posar a més de 20 punts de diferència. Però noltros encara no havíem dit la darrera paraula. Gràcies a les ganes que li vàrem posar a falta de 2 minuts ens vàrem posar a 9 punts. Però un parell d’errors nostres que va ser cistella seva, va fer que les possibilitats de guanyar el partit s’esfumassin. Enhorabona a les nines per la gran feina que varen fer i no baixar els braços fins al final.

Sa Cabaneta 53 – CB Consell-Fusteria Comas 59

Si cerques el teu joc al final el trobaràs, i això va ser el que ens va passar al partit amb Sa Cabaneta, un equip potent, rocós, dur i amb molt bon bàsquet, un dels equips capdavanters d’aquesta lliga.
Després d’un grapat de partits amb mal joc, amb mals resultats, vàrem recuperar les nostres essències i aconseguirem una bona victòria.

El partit es va plantejar amb bastants de rotacions i amb un parell d’elements diferents del que vàrem posar en pista en partits anteriors, cercant rompre el ritme de l’equip contrari i tornar un poc boig el nostre joc en certs moments, per rompre dinàmiques.

Un partit amb alternances al marcador, amb repartiment de quarts entre els dos equips. Continuam fent feina cap a l’objectiu.

 

Bàsquet Manacor 69 – CB Consell-Fusteria Comas 54

Un primer quart amb un parcial de 13 a 21 a favor nostre no va ser el guió del que passaria al segon i tercer quart, amb uns parcials de 23 a 11 i 19 a 7 a favor de Manacor, varen donar un resultat final de 69 a 54 a favor de l’equip contrari. Tan sols el darrer quart, que vàrem tornar a fer la nostra feina i el nostre joc i no el de l’equip rival, vàrem guanyar el quart, encara que només fos per un punt.

És cert que el partit era contra el líder del grup, un equip difícil, dur i que després de guanyar-li a casa per 8 punts de diferència ens volien guanyar i ho demostraren a la pista. És un equip millor que nosaltres?, segurament no, però varen posar el necessari a pista i ens vàrem guanyar.
Al final els partits es guanyen per petits detalls, nosaltres vàrem jugar amb un dels nostres jugadors més determinants tocat amb una contractura cervical, i es va lesionar el darrer quart un dels jugadors que més en forma està aquest final de temporada, però això no són excuses per no fer el nostre joc i la nostra feina. Està clar que si jugam al que volem guanyam, però si deixam que l’equip contrari marqui el ritme no funcionam tan bé, continuem lluitant per l’objectiu de ser en el grup dels millors de la lliga, ens queden tres partits molt importants i s’ha de sortir a guanyar i farem feina perquè així sigui, seguin lluitant centímetre a centímetre, jugada a jugada, minut a minut.

 

CB Consell-Master D

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search