Cròniques, 18 i 19 de març

CB Consell-Forn Can Garau

CB Consell-Bar Es Club

CB Consell-Bionorica – La Salle

Partit dels preminis contra La Salle complicat ja que els conceptes treballats durant la setmana no s’han vist reflexats. Sobretot hem de millorar la defensa, saber a qui defensam i els rebots.

Seguirem fent feina aquesta setmana per el pròxim partit.

Sa Pobla BC – CB Consell-Elis

Dissabte es disputà el partit del premini femení dins Sa Pobla. Un partit molt guapo per part de les nostres nines i intens físicament. On de cada cop més es veu la feina dels entrenaments. Destacar les jugades col·lectives i les passades.

CB Consell-BfCartMallorca 67 – Montuïri 17

Darrer partit de la jornada a la pista del Consell. Els consellers han estat intensos en defensa i amb moltes ganes en atac, això els ha permès dominar el partit contra un equip visitant que tenia molt de jugadors que han començat a jugar enguany.

Ha hagut moments en que el partit ha tornat molt ràpid i amb moltes imprecisions, però en general la superioritat dels locals ha estat evident. Els jugadors del Montuïri han començat un projecte de futur i segur que més aviat que tard els hi donarà bons resultats.

Ara toca seguir entrenant i millorant.

UE Llosetina 74 – CB Consell-Labo’life 36

Partit molt important contra Lloseta aquest dissabte, el qual no vam poder aconseguir la victòria contra un rival amb molt bona defensa que ens va deixar en només 36 punts. Vam començar un poc nerviosos i amb pèrdues de pilota que ens van costar contraatacs fàcils per a l’equip contrari, però  poc a poc vam anar ficant-nos al partit, encara que ja fos un poc tard.

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 62 – Madre Alberta 16

Partit del mini femení amb l’ajuda de tres jugadores preminis que dins la pista foren una mini més. Començarem un poc adormides a pesar de l’hora del partit però de cada cop pujaren més el nivell, tant defensiva com ofensivament. L’equip visitant, un Madre Alberta molt jove però amb molt bona actitud, no baixaren els braços en cap moment i de ben segur el pròxim partit ens ho posarà més difícil.

Ciutat d’Inca 77 – CB Consell-La Luna 47

Mitja part, això és el que vam aguantar. Els dos primers quarts vam aguantar la defensa, varem jugar concentrats, intentant lluitar i fer les coses practicades als entrenaments, un partit que podria estar igualat fins al final (28-22). Però res més enfora de la realitat, als 4 minuts d’inici del tercer quart ja havíem demanat 2 temps morts. Tota la concentració que havíem tingut en 20 minuts es va perdre en 4. Ens van pressionar la treta de fons, i va esser un festival de robos de pilota i errades nostres en les passades i la diferencia al marcador se’n va anar a 20 punts. Varem tenir uns minuts on varem intentar defensar més intens però la diferència no va baixar. Una derrota justa, per falta de ganes, de concentració, però sobretot per falta de solidaritat entre els companys. Falta que siguem un equip, i saber aprofitar les millors qualitats de cada membre i company d’equip, tan sols així podrem seguir fent feina per aconseguir objectius.

CB Consell-Aquadim 59 – Capdepera 8

Els consellers avui han jugat intens contra un equip que fa poc que ha començat a jugar, no han pogut fer massa més. Els infantils segueixen fent feina poc a poc i podem observar com van adquirint confiança i s’atreveixen a prendre més decisions.

Els visitants, com hem dit, han començat un projecte esportiu recentment, segur que en un futur pròxim obtendran resultats.

Ara toca seguir entrenant i millorant.

Cide 78 – CB Consell-Óptica Alfonso 55

Partit intens, dur, complicat davant d’un dels rivals que encapçalen la classificació i que estan un punt o dos de nivell damunt nosaltres.

En tot moment vàrem lluitar, cercant diferents opcions per jugar al màxim nivell, però a la primera part no ho vàrem trobar, a part de la duresa del joc de l’equip contrari.

Com el partit de la setmana passada fins que no vàrem començar a fer feina intensa en defensa, no aconseguirem els objectius.

Encara que es veu una bona diferència de punts al marcador, vàrem competir i lluitar fins al darrer segon. Milloram amb actitud i en defensa, si ens hi posam, feim una gran defensa, ens queda assolir fer aquesta feina defensiva els 40 minuts. El pitjor del partit la lesió de na Carla, que estira deu dies fora de la pista. Continuem fent feina.

CB Consell-Bip Bip Consell

CB Consell-Fusteria Comas

CB Consell-Master D 69 – Sa Pobla BC 77

(16-23; 18-17; 18-16; 17-21)

Dura derrota en un partit en el que es va defensar amb molta intensitat (27 balons robats), i en el que varem dur el ritme del partit, amb moltes més oportunitats després de robar, després de rebot ofensiu.

Varem tirar:

– 7 tirs lliures, 15 tirs de dos i 5 tirs de tres de més. Exemple del ritme i intensitat duita per l’equip.

Per Sa Pobla, ens va guanyar en percentatges, i va acabar enduent-se en partit

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search