CRÒNIQUES 19 A 21 D’OCTUBRE

INICIACIÓ
CB Consell-BJ Aluminox

PREMINI
CB Consell-Bionorica – San Monica (amistós)

Bon partit el jugat pels dos equips el passat dijous. Joc ràpid i divertit, el que toca a aquesta categoria.

MINI MASCULÍ
CB Consell-Optica Alfonso – UE Llosetina (amistós)

Partit fluixet es disputat pel mini preferent, falten bastants detalls per polir, però tot això ho anirem millorant amb moltes ganes.

CB Consell-Aquadim 48 – CB Andratx 62

Primer partit del nostres mini especial, molts de nervis. Davant un equip molt lluitador, que va mantenir el mateix nivell durant tot el partit. Noltros en canvi encara ens falta un punt més d’intensitat, lluitar totes les pilotes i no baixar mai els braços. Continuarem fent feina perquè arribin els resultats! Gràcies a tota la gent que va venir a animar als nins.

123 CONSELL!!!

MINI FEMENÍ
CB Consell-Colonya Caixa Pollença

INFANTIL MASCULÍ
CB Consell-Elis 35 – Ágora Portals 59

El partit jugat el passat dissabte contra els d’Ágora, va començar amb bastanta igualtat arribant al descans amb 6 punts a favor dels visitants. A partir del descans el cansament es va notar i a causa d’això l’actitud dels nostres jugadors va baixar. Al final del partit el que va decidir el resultat, va ser la quantitat de contraatacs 1×0 i les terceres i quartes opcions davall cistella. Ara ens queda seguir treballant per millorar aquestes mancances. 1, 2, 3 Consell!!!

CADET MASCULÍ
Ciutat d’Inca 43 – CB Consell-Bip Bip Consell 84

Parcials 6-28, 20-5, 13-15, 4-26.

Decisius el primer i darrer períodes.
Començam molt bé, pressionant, robant pilotes i no fent casi errades a cistella.
Però el segon període baixam els braços, i jugam desordenats sense tenir les idees clares en atac, no fent cas a la banqueta i ens guanyen, merescudament aquest parcial.
Una xerrada motivadora al descans per intentar reactivar-nos al partit fa que ens tornem ficar i acabam un darrer període enxufats, tant des de triple com robant pilotes.
Hem de seguir fent molta de feina per aconseguir tenir la mateixa intensitat els 4 períodes dels partits.
A seguir millorant, no només hem d’esser un equip, ho hem de parèixer.

1,2,3 Consell.

CADET FEMENÍ
CB Consell-Dibautoplus 82 – Joan Capó 53

Segon partit de lliga i primer com a local de les cadets, després d’un bon inici de temporada, havíem de demostrar la millora del nostre joc, i ha estat així, un molt bon inici del primer quart ha marcat una diferència de 10 punts que ja no ha baixat en cap moment del partit. Totes les jugadores han demostrat estar implicades, i es veu un equip, la setmana passada varen destacar unes jugadores i en canvi aquesta setmana han estat unes altres. Enhorabona a totes i a continuar fent feina!

123 CONSELL!!!

JÚNIOR FEMENÍ
La Salle 95 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 41

El partit més complicat d’aquesta primera fase, davant un dels equips més forts de la competició i ho varen demostrar des del primer minut. Als primers 5 minuts del partit el marcador ja era 23-7, la segona meitat del quart ja vàrem començar a jugar un poc més i el resultat al final va ser 31-14. A mida que passaven els quarts, baixava l’anotació per part nostra. Marcador final 95-41, enhorabona a l’equip palmesà i noltros a intentar millorar que això acaba de començar.

123 CONSELL!!!

SENIOR FEMENÍ
CB Consell-MAB Obras Públicas

SÉNIOR MASCULÍ
La Salle 135 – CB Consell-Labolife 52

Gran partit dels nostres malgrat l’abultat marcador, contra un gran equip superior en tots els aspectes.
L’actitud dels nostres jugadors els 40 minuts va ser de 10, ja que en cap moment van baixar els braços i es van rendir.
Sense comptar amb part de l’equip que van pujar amb el 1a Balear per aconseguir la victòria contra Esporles, van demostrar en alguns moments grans jugades i bones defenses.
Estic segur que amb aquesta mentalitat a la tornada a casa podrem fer un millor partit. 1,2,3 CONSELL!

CB Consell-ElectrocomInca 77 – Esporles BC 74
Primera victòria de l’equip 77-74 davant l’Esporles, un equip molt parescut al nostre, jove, ràpid i talentós individualment. Els primers 3 quarts vam sortir molt bé, jugant com encara no havíem jugat fins ara i llevat d’alguns moments de desconnexió, realitzant un molt bon partit. Al darrer quart Esporles gràcies a una bona intensitat defensiva i l’encert en el tir es va anar atracant al marcador però vam poder mantenir la avantatja i endur-mos el partit. Bona feina per part de tots els jugadors que pogueren jugar.  A seguir fent feina i esperam que Miky que va acabar tocat i Sergi que va haver de deixar de jugar al primer quart degut a una lesió de turmell es recuperin el més aviat possible que estam tenint un inici de temporada plagat de lesions.

 

Contacta

Start typing and press Enter to search