Cròniques, 19 a 23 d’octubre

ESCOLETA

CB Consell-Forn Can Garau

 

INICIACIÓ

CB Consell-Bar Es Club

 

PREMINI

CB Consell-Bionorica

 

CB Consell-Elis

 

MINI

Llucmajor 94 – CB Consell-BfCartMallorca 69

El partit va començar molt bé pels consellers, amb un parcial 7-20 al primer temps. Després poc a poc els locals començaren a desenvolupar el seu lloc, intens en defensa i prenent millors decisions en atac.

El punt de ruptura es va produir al segon temps, el Consell va perdre totalment la intensitat defensiva i en atac les situacions de joc no varen ser les més adequades per aconseguir avantatges.

Com ja vàrem comentar la setmana passada, toca anar evolucionant al nostre joc i començar a aplicar ja de veres conceptes de decisió, a seguir entrenant i milloran t.

 

CB Consell-Labo’life 66 – Santa Maria 33

Segon partit de la temporada. Partit amb menys nirvis i molt concentrats! Varem començar molt bé acabant el primer quart 20 a 0, cosa que va ajudar molt. A mesura que passava el partit hi havia moments millors i pitjors, però sempre lluitant! A seguir!

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 54 – Imprenta Bahia 51

Gran partit de les nostres minis aquest dissabte. Va ser un partit molt igualat,  tant les visitants com noltros no varem deixar de lluitar en cap moment. Des del principi vàrem posar una gran intensitat en atac, però en defensa no li posàvem les mateixes ganes. Per això les visitants, estaven aferrades al marcador durant tot el partit i fins que no va acabar  no es va saber qui va guanyar.

Per sort el marcador es va decantar al nostre costat. Però tot i la victòria hem de seguir treballant, perquè les errades comeses, no es repeteixin.

 

INFANTIL

Madre Alberta 66 – CB Consell-La Luna 59

Partit decidit al darrer quart i perdut per errades nostres en diferents fases de partit.

Partit on es comencen a veure petites millores, però a la fi millores, sobretot defensives, millores en actitud.

Començam un poc freds però poc a poc ens anam ficant al partit, apretam en defensa i robam pilotes que acaben en contraatacs, seguim tenint algunes errades defensives de deixar tallar per davant al contrari, però acabam la primera part per davant al marcador.

Al començament del tercer quart es van produint errades tant en defensa com en cistelles fàcils per part dels dos equips, i al darrer quart guanya l’equip que menys errades comet al final. Però començam a veure més intensitat defensiva, més ganes…. però a millorar molt en atac, que encara anam molt despistats.

A seguir fent feina.

 

CB Consell-Aquadim

 

CB Consell-Óptica Alfonso 30 – Bàsquet Manacor 73

Partit amb dues parts molt diferenciades, el primer temps l’equip de Manacor ens va superar i no ens va deixar fer la nostra feina, també la falta d’encert de les nostres jugadores i algunes males decisions ens va complicar el partit. Al descans vàrem establir objectius i es varen aconseguir, fer feina per millorar el percentatge de punts, millorar en defensa i fer feina per ser més intenses, es comencen a notar millora en els partits, però s’ha de continuar fent feina.

 

CB Binissalem 29 – CB Consell-Bip Bip Consell 32

Partit èpic, on per diferents motius ens vàrem presentar amb poca banqueta. Ens varem plantejar el partit com un repte per intentar anar fent feines i anar cercant millores. A la primera part vàrem dominar el marcador, amb bones decisions i bones cistelles, a la tornada del descans l’equip de Binissalem es va posar per davant al marcador amb un molt bon parcial de 19 a 0, demostrant el bon equip que són. Però si creus en el que fas i ho dones tot al final les coses surten, el darrer quart vàrem plantejar una bona feina en defensa i cercant el contraatac insistentment. Vàrem aconseguir un parcial de 3 a 16, que fer que el marcador final reflectís la primera victòria de l’equip. Destacar la feina de les dues jugadores mini, na Neus Campins i na Neus Salas, que ens varen ajudar molt i que varen ser tan importants com la resta de jugadores. És una alegria veure que les jugadores donen una passa endavant a moments importants, però com sempre diem, s’ha de continuar fent feina per millorar i arribar a jugar com volem.

 

CADET

CB Consell-Fusteria Comas 47 – Bàsquet Pla 59

Partit que varen anar dominar la major part del temps, però un mal darrer quart i les errades al tir es varen veure reflectides al marcador. S’ha de fer feina per ser capaços de jugar contra zones, que és el que ens estem trobant a la categoria, equips que juguen en zona 40 minuts. Continuem fent feina per millorar els aspectes que no ens funcionen i millorar el tir.

 

SENIOR

Sa Real 75 – CB Consell-Master D 72

(17-19, 18-13, 22-20, 18-20)

CB Consell va agafant forma, l’equip va jugar un partit molt seriós, amb continus canvis d’avantatge al marcador. I sense deixar de competir en cap moment per la victòria, fins i tot quan Sa Real se’n va anar al marcador a 8 punts.

Als minuts finals amb el marcador igualat, va faltar definició, i calma de cara a cistella, el baix percentatge en els tirs de 3, van pesar al final del partit. Decantant-se per a un madur Sa Real.

 

 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search