Cròniques, 2 a 4 de juny

CB Consell-Forn Can Garau

CB Consell-Bar Es Club – Ciutat d’Inca

Molt bon partit el disputat pels 2 equips. Molta igualtat, bons atacs i defenses. El públic ha gaudit molt.

Gràcies al Ciutat d’Inca per accedir a realitzar el partit amistós.

 

 

CB Consell-Bionorica

CB Consell-Elis

 

CB Consell-BfCartMallorca 77 – Agora Portals 118

Molt bona actitud del Consell al partit, però poc criteri a l’hora de prendre decisions. Hem jugat contra un equip molt ben format, amb una capacitat física i tècnica superior, i no saber decidir el moment ni els espais fa que juguem un poc també contra nosaltres mateixos.

 

Español Ugui 95 – CB Consell-BfCartMallorca 71

Aquest diumenge hem jugat molt millor, hem aplicat millor els conceptes d’espais i els moments. Com sempre els jugadors ho han donat tot, El que no hem pogut fer és mantenir el nivell d’exigència al contacte que s’ha plantejat al partit, no hem tengut la suficient fortalesa mental per competir adequadament a aquestes circumstàncies.

 

CB Consell-Labo’life

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 49 – Sa Cabaneta 62

Partit molt igualat de les minis on en cap moment cap dels dos equips va deixar de lluitar i fins al final no hi va haver un clar guanyador. Durant el partit hi va haver algunes alternances al marcador, però petites errades nostres com no agafar el rebot, fallar davall la cistella, no mirar la pilota… varen fer que fos impossible guanyar el partit. Ara seguirem fent feina per millorar aquests aspectes i amem si recuperam les jugadores que estan de baixa.

Esporles BC 54 – CB Consell-Óptica Alfonso 79

Darrer partit de lliga, d’aquesta estranya tercera fase de la lliga, davant l’equip amb qui jugarem la final de grup.

No va ser un partit massa vistós, ens vàrem presentar al partit amb el mínim de jugadores, les lesions i el partit de les minis ens varen obligar amb un plantilla curta.

Així i tot, vàrem fer feina per controlar el partit, superar les dificultats de la nostra curta plantilla i del bon joc per moment de l’equip esporlerí, per aconseguir la victòria final.

Un partit sense massa glòria i com a nota positiva destacar que va ser un partit coral on totes les jugadores varen aportar punts al marcador final, que és un dels objectius que tenim als partits, que tothom sumi els seus punts, ara toca pensar en la final i millorar el que no vàrem fer bé, recuperar les lesionades i lluitar per aconseguir la victòria a la final del grup.

 

CB Consell-La Luna

 

CB Consell-Aquadim 71 – Son Cotoner 45

Darrer partit dins ca nostra d’aquesta temporada, i aconseguida un altre victòria. Si que podem dir que el rival va saber defensar molt als nostres jugadors, tot i que tenc discrepàncies amb els mètodes que varen utilitzar. Però no es pot negar que varen lluitar tot el partit a l’igual que els nostres, però ens va fallar prendre decisions de tir quan tocava, però varem fer un bon partit i varem jugar amb bona intensitat.

Bàsquet Pla 61 – CB Consell-Bip Bip Consell 35

Molt mal inici de les infantils on les locals varen començar molt ficades i les nostres no varen saber reaccionar. El primer quart (15-11) el vàrem salvar ja que varem fer un parell de jugades que ens va entrar la pilota, però el segon quart (15-1) va ser un desastre. No sabíem a que jugar en atac i en defensa anàvem perdudes. Però a partir del descans, ens vàrem ficar dins del partit i vàrem competir, però la diferència que ja tenien més un poc més de distància que varen agafar, va fer impossible retallar distàncies.

 

Sant Josep 43 – CB Consell-Fusteria Comas 62

Penúltim partit de la fase regular. Un partit especial, ja que era el darrer partit a casa de l’entrenador de Sant Josep, en Ricardo, per això va ser un partit emocionant o vàrem anar a fer la nostra feina, intentar consolidar la nostra plaça a la Final four, així va ser.

Vàrem controlar el partit en tot moment davant un rival amb molts bons fonaments i amb jugadors de molta qualitat, que va fer que en cap moment ens poguéssim relaxar.

L’equip va seguir les dinàmiques dels darrers partits, intensitat, concentració i molta feina. També va ser un partit on vàrem aprofitar per fer proves, rotacions i posar damunt la pista la feina feta als entrenaments.
La victòria final és garantir la nostra presència a la Final four, un dels objectius de la temporada.

 

CB Consell-Fusteria Comas 49 – Sa Cabaneta 41

Darrer partit de la lliga, davant un dels rivals més forts de la lliga, que ha estat liderant o coliderant la lliga tota la fase.

Ens vàrem plantejar el partit amb l’objectiu de continuar amb la feina feta, posar en pista l’entrenat entre setmana i lluitar per aconseguir la victòria, amb la certesa que seria una tasca molt difícil, ja que l’equip de Sa Cabaneta fa un bon bàsquet i és un dels més potents de la nostra lliga.

El guió inicial va anar desenvolupant segons el plantejat, amb un control del partit per part dels dos equips, amb alternances al marcador per part dels dos equips.

El segon quart marca la diferència, amb un parcial de 5 a 12 a favor de l’equip de Sa Cabaneta, ens va fer veure que no ens podíem permetre cap moment de relaxació si volíem lluitar per guanyar el partit.
La segona part vàrem aconseguir marcar el nostre ritme, i la victòria final va ser el premi. Ara ens toca la semifinal contra aquest mateix equip, segurament serà un partit molt complicat o dur, on l’equip de Sa Cabaneta surt com a favorit, i nosaltres haurem de fer màgia i molta feina si volem arribar a la final, però com diu un conegut entrenador de futbol, anirem quart a quart, partit a partit. Encara no s’ha obtingut res, ens queda molt per fer i continuar fent molta de feina als entrenaments i no perdre la dinàmica de feina.

CB Consell-Master D

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search