CRÒNIQUES 2 A 6 DE MARÇ

INFANTIL MASCULÍ
Santa Maria 68 – CB Consell-Foz Sports & Events 109

Després de dos partits on el resultat no ha estat favorable, tornam a fer un bon partit contra un bon rival. L’equip local ho va intentar durant tot el partit, fent un bon basquet, la nostra superioritat física ens va donar avantatge. Molt bon partit el que vàrem veure a Santa Maria. Enhorabona a tots!

 

 

CB Consell-Foz Sports & Events 73 – Bàsquet Pollença 22

Darrer partit de la primera volta de la segona fase, des del primer segon l’equip va sortir molt concentrat, jugant un dels millors partits de tot l’any. Bona intensitat defensiva, control del rebot i atacs molt ràpids que varen dificultar molt el joc de l’equip visitant. Bona participació de tots els jugadors, actius sempre el temps que varen estar a pista. La setmana que ve començam la segona volta i ens queda molta feina a fer. Enhorabona a tots!!!

 

INFANTIL FEMENÍ
Montuïri 6 – CB Nord Alcúdia-Consell 57

Superiors en tot moment tant en atac com en defensa. Més intenses i no deixant pensar a un equip jove i en formació.

CADET FEMENÍ
Bahia San Agustin 57 – CB Nord Alcúdia-Consell 61

Partit difícil i intens com tots els de la categoria.

Hem entrat millor que les darreres setmanes, més concentrades en defensa i controlant el rebot defensiu, però encara tenim una certa ansietat en tirs fàcils d’alt percentatge i a la línia de tirs lliures.

Dificultats en atac al darrer quart contra un equip més físic i ocupat en defensar els espais.

Bona feina i a seguir!!!

CADET MASCULÍ
CB Consell 89 – Cide 63

Partit complert del nostre equip, on després de dues jornades d’intensitat baixa, els jugadors varen tornar a tenir una actitud i intensitat molt bona. Bona participació de tots els jugadors i els lesionats Tomeu, Adri i Aleix animant des de la banqueta. Donar l’enhorabona al nostre rival, que amb 7 jugadors varen lluitar i treballar fins al final.

 

JÚNIOR FEMENÍ
CB Consell-Elis 42 – Sineu 78

Bon partit de les nostres jugadores contra un Sineu bastant agressiu en defensa, inclús es podria dir que de tots els partits que hem jugat és el que més, però ja les coneixíem de la primera lliga. Els encerts a cistella no foren el nostre fort però si la circulació de la pilota.

Anotam per seguir millorant.

 

SENIOR MASCULÍ
Jovent d’Alaior 84 – CB Consell-Thesis Fontaners 63

La superioritat de l’equip local, s’ha manifestat quasi durant tot el partit. El partit ha començat molt bé pels locals, amb encert tant de fora com dins la zona. La tripleta formada per en Rubén Saiz, Marc Fortuny i Adrià Sintes, ha fet molt de mal a l’equip visitant sobre tot al rebot ofensiu. A pesar de tot això, el Consell, ha estat ficat dins el partit, i la renda només ha estat de 5 punts al final del primer quart. Al segon quart, el Consell, ha donat una passa més, apretant en defensa i millorant el seu joc d’atac, que amb un parell de transicions i encert exterior ha aconseguit apropar-se al marcador, guanyant el segon quart, i deixant la diferència al marcador en 4 punts a la mitja part. Al tercer, quart, el partit ha posat moments de luxe amb una guerra alternativa de cistelles i bon joc, així i tot, l’equip local amb més força ha guanyat el quart de 3 punts, pujant la diferència a 7 al començament del darrer quart. Aquí ha arribat el despropòsit de partit, amb moltes decisions que han desencadenat en un final on l’equip visitant ha estat castigat amb varies faltes antiesportives de ciència ficció i 3 tècniques, que han desencadenat que l’equip local agafàs una gran avantatja fins al final de partit. És una llàstima que els protagonistes d’un partit de bàsquet siguin la parella arbitral, en lloc dels jugadors de cada equip, que fan feina, dia darrera dia, setmana a setmana, perquè després siguin uns altres els que vulguin sortir com a guanyadors, i que no juguen, només imparteixen al seu criteri una justícia.

 

 1, 2, 3 CONSELL!!!

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search