CRÒNIQUES 20/21 DE MARÇ

INFANTIL MASC.

Bahia San Agustin 71 – CB Consell-Aquadim 20

Primer partit de la segona volta, contra bahia, equip molt superior físicament, i s’ha notat molt.
Els nins han sortit amb por al contrari, per nom i físics, i ens ha costat començar a realitzar el nostre joc tot un quart.

En el segon, hem començat a passar i tallar, i a defensar i tancar el rebot, i hem mantingut el resultat fins que les faltes ens han castigat deixant-nos sense joc interior.
Tot i així, fins a falta de 5 minuts els nins han aguantat el partit.
Les derrotes són per aprendre, aprendre i aprendre. Content amb el comportament dels nins i amb la seva evolució.
1, 2, 3…CONSELL

 C.B. CONSELL 

Joventut Mariana 35 – CB Consell 81

Gran partit per part dels nostres infantils, on la concentració i l’actitud varen ser presents en tot moment. Tingueren un alt nivell defensiu i ofensiu, oferint cistelles fàcils i manca d’errors en defensa.
Primer partit d’aquesta segona lliga, primera victòria i seguirem fent feina per seguir millorant i creixent, com a grup i com a persones.
1,2,3…CONSELL 

 

CB.CONSELL – FOZ SPORTS & EVENTS

SCD Hispania 8 – CB Consell-Foz Sports & Events 58

Hem sortit amb ganes i molt agressius en defensa el que ens ha permès agafar avantatge ràpidament i tancar marcador a mitjan 2n quart. Després ens hem relaxat massa i no hem treballat tant com haguéssim pogut. A seguir fent feina!!!
1,2,3…CONSELL 

 

INFANTIL FEM.

La Salle 68 – Dakota Alcúdia-CB Consell 89

Partit amb ritme, marcat per una pressió alta de La Salle que sabérem rompre, i va marcar l’esdevenir del partit. El baix percentatge d’encert en les finalitzacions 1×0, tirs fàcils davall cistella i els tirs lliures ens venen penalitzant els darrers partits. Hem de millorar petits detalls que ens faran marcar diferències, però l’actitud de l’equip, la feina i la seva capacitat competitiva no té límits!!! </span
1,2,3…CONSELL 

 

CADET MASC

CB Consell-MAB Obras Públicas 62 – Son Servera 50

Primer partit de la segona fase, contra un equip que encara no coneixíem, va ser un partit amb moltes errades pròpies del temps de inactivitat. Però amb moltes ganes per part dels dos equips. Des del primer minut vàrem anar per davant al marcador, el primer quart va acabar 18-4. La resta del partit es va mantenir la diferència, l’equip visitant va mantenir durant tot el partit la intensitat per intentar capgirar el marcador. Arriba la primera victòria a la segona fase. Enhorabona a tots.
1, 2, 3…CONSELL

 

CADET FEM

CB Consell 32 – Andratx 62

Tornada a les pistes després de més de tres mesos sense competició!
Primer partit contra un rival amb menys altura a pista però que ha demostrat una velocitat als seus moviments que ha desbordat contínuament a les locals. El Consell, amb només 5 jugadores, no ha dominat en cap moment el tempo del partit, cedint el protagonisme a les andritxoles, sobre tot al primer quart i als cinc minuts finals del partit. Hi ha hagut moments on havia competició, però la falta de ritme s’ha evidenciat al marcador.
És evident que ens falta competició, per tant a fer feina i millorar dia a dia!
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR MASC

CB Consell-Bip Bip Consell 84 – SCD Hispania 48

Primer partit després de l’aturada de les competicions, intentant motivar als al.lots perquè sortissin el més ficats dins el partit, havent estat aturats tant de temps sense competir. I han sortit molt concentrats, bastant encertats al primer quart des del triple, però un poc passius en defensa. Poc a poc van agafant més confiança i van sortint les jugades i milloram el següent quart defensivament(18-9). Intentam seguir concentrats els dos següents quarts, on l’equip contrari no li perd cara al partit, lluitant fins al final.
A millorar aspecte defensiu, però s’han vist bones cosetes en atac.
A seguir millorant.
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR FEM

Molinar 52 – CB Consell 24

Primer partit de les nostres nines després de molts mesos sense competir.
El partit va començar amb molts errors per part dels dos equips, on va costar obrir marcador.
L’equip local, va plantar una zona els 40 minuts de partit aprofitant el nostre poc encert en tir.
El resultat reflecteix un partit on no hem sabut jugar al nostre joc i la manca d’actitud de les nostres jugadores.

Hem de seguir treballant de cara al següent partit.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR MASC

Joan Capó 66 – CB Consell 67

Primer partit dels nostres Sèniors a la segona fase i primer partit molt dur. L’equip local va demostrar perquè venia invicte de la primera fase. Un grup que juga molt bé en atac i en defensa són molt intensos, tot el partit va estar igualat i podria haver guanyat qualsevol dels dos equips. Una bona defensa final ens va donar la victòria. Primer partit guanyat a la segona fase contra un gran rival. Enhorabona a tots!
1, 2, 3…CONSELL

 

EBA

CB Consell-Air Europa 75 – UE Mataró 85

Contacta

Start typing and press Enter to search