CRÒNIQUES 20 A 22 DE DESEMBRE

PREMINI
C.B. CONSELL BJ ALUMINOX

 

C.B. CONSELL BJ ALUMINOX BLANC

 

MINI FEM
C.B. CONSELL MAB

 

MINI MASC
C.B. CONSELL BELISIMA

 

C.B. CONSELL BIONORICA

 

C.B CONSELL OPTICA ALFONSO

 

INFANTIL MASC
C.B. CONSELL AQUADIM

 

CB.CONSELL

Sa Cabaneta Bdb Sastre Roca B 34 – 76 CB Consell

El darrer partit de l’any va ser un partit on varem començar molt dormits i varem acabar molt desperts. Va ser un partit on el primer quart varem començar perdent i varem acabar guanyant de 42 punts. Tot va ser a la gran defensa que vàrem fer a partir del 2n quart. Gràcies a aixo vàrem robar moltes pilotes i fer molts de contraatacs que varen fer augmentar la diferencia.
Ara seguirem fent feina perquè el nou any com a minim comenci com ha acabat aquest. 1, 2, 3 Consell!!!

 

INFANTIL FEM
C.B. CONSELL CAIXA COLONYA POLLENÇA

CB Consell caixa colonya Pollença 48 – 63 Montuiri Bar es revolt B 

Res a fer contra el millor equip del grup. Ho hem donat tot però no ha estat suficient per poder contrarestar la seva defensa i superior capacitat física. 

Hem de millorar la defensa en transició i la mobilitat en atac estàtic però podem estar satisfets d’aquest equip, del seu treball i el de les seves ganes. 

Molts d’anys a tothom!!!

 

CADETE FEM
C.B. CONSELL LABO’LIFE

Cide 44 – 43 Cb Consell 

Darrer partit i molt mal partir de la majoria de jugadores, sense intensitat, sense ganes i pensant més amb ses Festes que en el partit.
Totalment al contrari que el darrer partit on varen posar ganes, en aquest les va posar el Cide.
Seguim sense escoltar i posar en pràctica lo que feim als entre-nos, no varen protegir el rebot,atacs molt ràpids sense estar col·locades i no fer balanç defensiu,tot i aixo casi guanyam.
A seguir fent feina.
1,2,3 Consell

 

CADETE MASC
C.B. CONSELL ELIS

 

JUNIOR MASC.

CONSELL BIP BIP

 

JUNIOR FEM
C.B. CONSELL DIBAUTOPLUS

 

SENIOR FEM
C.B. CONSELL SA FABRICA DE GELATS

CB CONSELL-SA FABRICA DE GELATS 67 – 69 FLORESDALIA

Darrer partit de la primera fase, en joc la segona plaça del grup, i encara i tot el resultat, vàrem mantenir la segona posició, gràcies a la diferència de punts aconseguit al partit de anada. El partit va estar ple d’alternàncies al marcador, al descans anàvem 3 punts per davall. Al tercer quart vàrem capgirar el marcador i al darrer quart encara estava tot per decidir, al final una errada desde el triple, li va donar el partit i la classificació com a millor tercer a l’equip de S’Indioteria. Enhorabona i a la segona fase ens tornarem a veure.

123 CONSELL

 

SENIOR MASC

CB CONSELL

CB CONSELL 54 –  73 CLUB BÀSQUET MURO 

Segon partit d’aquesta fase i vàrem perdre el primer partit de la temporada. Desde el primer quart el partit se ens va complicar i es que l’equip visitant va ficar 8 triples i noltros ens vàrem quedar en només 7 punts. A partir del segon quart ho intentàrem, però l’equip de Muro va aguantar bé la diferència. Esperam canviar la tendència i tornar a trobar el nostre joc. Bones festes a tots!

123 CONSELL 

Contacta

Start typing and press Enter to search