CRONIQUES 20 A 24 DE NOVEMBRE

PREMINI
C.B. CONSELL BJ ALUMINOX

Cb Consell A Bj Aluminox – Cb La Salle

Gran partit dels nostres nins i nines davant un equip que ens defensava fort. Varem plantar cara a l’equip contrari i no deixarem de lluitar en cap moment. Gracies al bon companyarisme que hi ha dins l’equip anotarem moltes cistelles facils.
Just acabam de comensar sa temporada i ens queden moltes coses que millorar i aprendre, per això hem de seguir entrenant dia a dia.
Molt contenta per el partit i a seguir disfrutant junts!!

 

C.B. CONSELL BJ ALUMINOX BLANC

Premini Blanc Ciutat d’inca B – CB Consell B BJ Aluminox Blanc

El partit jugat dins la ciutat del raiguer. Va ser un partit amb molts alts i baixos. On els jugadors hi havia moments que jugaven molt bé i moments on no tan bé. Tot hi això, poc a poc van jugant com un equip, passant la pilota, corrent després de rebot, cercant el que està tot sol… Ara seguirem fent feina per seguir millorant. 1, 2, 3 Consell!!!!!

 

MINI FEM
C.B. CONSELL MAB

 

MINI MASC
C.B. CONSELL BELISIMA

CBC Consell Bellísima 80 – 29 Llucmajor 

Avui ens hem aixecat molt prest per anar a jugar a bàsquet! Tots els nins han vengut amb molta il·lusió i han fet un gran partit, tant per l’esforç que hi han dedicat com l’esportivitat que han demostrat.

El Llucmajor ha estat un equip molt potent que no ha pogut desenvolupar el joc al que està acostumat, ja que s’han vist pressionats por una defensa bastant intensa per part dels jugadors locals. S’han vist jugadors amb molt de potencial per part dels dos equips, ara toca seguir fent feina i millorant dia a dia als entrenaments!

 

C.B. CONSELL BIONORICA

Crònica CB Porreres 62 – 45 CB Consell

Partit amb un començament totalment distint al que esperavem, sortim molt confiats i en defensa bastant adormits. Fet que va aconseguir que l’equip local partis amb el marcador a favor.

Tot i que els altres 4 periodes els guanyariem per la mínima, les errades defensives i el poc encert de cara a canasta vàren fer impossible la remontada dels nostres. 

El darrer quart començam amb un parcial de 0-9 a favor però després d’un temps mort la nostra confiança va augmentar i va fer que els locals remontessin el quart i el guanyessin per 8. 

No ens hem de confiar mai, i hem de seguir lluitant fins al final!

 

C.B CONSELL OPTICA ALFONSO

 

INFANTIL MASC
C.B. CONSELL AQUADIM

Cb Consell Aquadim 44-73 Llops

Partit amb dues cares, una primera part en la que varem aconseguir competir, i un tercer quart avon ens va faltar la intensitat i tensió que va demandar els nostres companys de Llops, aconseguint un parcial de 0-18. 

Els partits duran 40 minut i son lliçons que s’aniran aprenent durant la temporada.

Excel·lent ajuda dels nostres minis que segueixen donant suport al equipo: Bruno, Albert i Alex.

A seguir aprenent i disfrutant!

 

CB.CONSELL

CB CONSELL 53-50 CB Sant Francesc Llops d’Inca

El partit jugat a casa, va ser un partit que per vairar vàrem començar dormits i per lo tant començar perdent. Poc a poc vàrem anar entrant al partit fins aconseguir remontar el partit i acabar la primera part amb un +11. Però el partit aquí encara no havia acabat. Vàrem aconseguir aguantar la diferència tot el 3r quart i part del 4t. Però a falta de 2 minuts per acabar el partit, els rivals varen pujar l’intensitat, que a causa d’això ens varem posar nirviosos i varem perdre un parell de pilotes que va fer que a falta de 5 segons empatessin el partit amb un triple. Cosa que ens va obligar a demanar temps mort i així treure del camp d’atac. Quan vàrem treure vàrem tirar un triple al darrer segon i va entrar. Ara a seguir fent feina per no tenir aquets canvis d’intensitat. 1, 2, 3 Consell!!!

 

INFANTIL FEM
C.B. CONSELL CAIXA COLONYA POLLENÇA

Consell caixa colonya Pollença 69 – 27 Dakota Alcúdia B 

Bona defensa amb actitud i ganes. Dificultats de moviments i claretat de idees tant en transició ofensiva com en estàtic. La circulació de pilota es molt lenta i l’ubicació d’espais no es la correcta. Hem de millorar tant física com mentalment per afrontar partits més difícils. 

 

CADETE FEM
C.B. CONSELL LABO’LIFE

LA SALLE PALMA DIABLITO PORTO PI B 69 – 20 CB CONSELL LABOLIFE 

Partit jugat a la sempre complicada pista de La Salle, el partit desde el inici va ser controlat per l’equip local. Encara sa diferència al marcador, podria haber estat menys amb un poc més de encert en atac.

Moltes coses a millorar, però contents per s’actitut de ses nines. A continuar fent feina!

123 CONSELL

 

CADETE MASC
C.B. CONSELL ELIS

 

JUNIOR MASC.

CONSELL BIP BIP

Joan Capo 46- 65 Cb Consell 

Desplaçament molt complicat,contra un equip molt be defensivament que ho va posar molt complicat,a pesar des resultat,on no es va veure clar dins el darrer cuart.

Primer cuart molt igualat,on noltros esteim molt fluixos en defensa,en atac trobam bones posicions de tir pero no encertam,segon cuart mes del mateix.

L.equip contrari molt be posicionament defensiu,on noltros no podem correr contraatac,els tirs segueixen sense entrar i perdem pilotes facils.

No es fins el darrer cuart,robam pilotes,encadenam 6 triples en un cuart (9-25) i ens duim un partit difícil.

A millorar moltes coses,sobretot el percentatge de tir.

A seguir fent feina.

1,2,3 Consell.

 

JUNIOR FEM
C.B. CONSELL DIBAUTOPLUS

CB CONSELL-DIBAUTOPLUS 24 – 99 BASQUET ZONA 5  

Rebem la visita del líder de la competició al que varem posar molt poca oposició defensiva, com pot apreciares en els punts rebuts i en el primer parcial (04-27) que prevenia la trobada que ens esperava. Destacar el treball de Claudia Bermond i l’encert de triple (4 de 10). Seguim pendents de millorar l’anotar a canasta (sobre tot les fàcils) i augmenta la intensitat defensiva. Varem tenir la baixa de na Vera que segueix amb la recuperació de la seva lesió en el turmell.   

Anotadores:  Claudia B. 1, Iryna , Marina 2, Claudia S. , Judith, Laura 8, Victoria , Marta 2, Neus 6, Paula 5  

 

SENIOR FEM
C.B. CONSELL SA FABRICA DE GELATS

 

SENIOR MASC

CB CONSELL

CB CONSELL 81 – 57 GRUPO PUMA SANTA MARIA 

Partit interesant entre els dos primers classificats, desde l’inici vàrem comandar al marcador i el bon encert desde la línea de 3 va fer que el partit fos més tranquil del que se presentava antes de començar.

Un altre junior va debutar amb els seniors i ja van 3. Moltes gràcies per venir a ajudar. A falta de 1 jornada de acabar sa primera fase, ja som primers de grup. Enhorabona a tots!!

123 CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search