CRÒNIQUES 21/22 DE NOVEMBRE

INFANTIL MASC.

CB Consell-Aquadim 61 – Sant Francesc Llops 26

Tercer partit de la temporada, i seguim creixent com a equip.
Vam començar el partit molt nerviosos, i amb una manca d’encert de cara a la cistella molt notable, la qual cosa ens va dur a un marcador enganyós de 15 a 8.
En el segon quart, els nins van apretar en defensa i amb contraatacs vam aconseguir posar terra pel mig (+24), però una altra vegada en el tercer quart ens vam dormir, i després d’un quart penós només 5 punts, per 11 del contrari) a la part final de l’últim quart apretam en defensa i finalment l’avantatge es va anar fins als 35 punts.
Tots els nins van anotar cistelles, i van ser grans companys, ajudant-se perquè tots sumessin punts en el seu casiller.
En una setmana, més …
1, 2, 3…CONSELL

 

CB Consell77 – Sa Pobla 27

Gran partit defensivament de l’equip local, on vam saber estar concentrats i amb bona actitud. Pel que fa a l’atac toca millorar certs aspectes que en els entrenaments surten però en els partits no. Seguim millorant i treballant dia a dia.
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL FEM.

CB Consell/Alcúdia 75 – Manacor 48

 

CADET FEM.

Dakota Alcúdia 62 – CB Consell-Elis 38

Partit amb dues parts molt diferenciades. La primera part ha estat competida, amb distàncies al marcador curtes entre els dos equips, però la segona part ha estat desastrosa per les conselleres, els hi ha estat molt difícil aconseguir el ritme suficient per poder mantenir-se dins el partit. Un pic l’Alcúdia ha pitjat l’accelerador al tercer quart ha aconseguit un parcial de 16 punts a 6 que ha estat impossible de compensar.
Les jugadores del Consell no han donat el partit en cap moment i han seguit competint, els entrenaments amb una plantilla curta no permeten aconseguir un ritme adient, però aquests són els temps que ens ha tocat, per tant, ara toca seguir millorant dia a dia!
1, 2, 3…CONSELL

 

CADET MASC.

CB Consell-MAB Obras Públicas 41 – Pollença 70

Partit molt dur dels nostres cadets contra un equip amb molta més rotació i això es va notar. El resultat final reflexa la diferència a cada quart, 3 cistelles més, que al final fan un resultat enganyós del partit. Continuarem fent feina i la setmana que ve millorarem aquest resultat. Ànims a tots!
1, 2, 3…CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search