Cròniques, 21 a 24 de juny

CB Consell-Forn Can Garau

CB Consell-Bar Es Club

 

CB Consell-Bionorica

CB Consell-Elis

 

Sagrat Cor 67 – CB Consell-BfCartMallorca 77

Avui els dos primers quarts hem començat amb moltes dubtes, hem estat més o manco consistents en defensa però no hem construït res en atac. La pista tampoc ha acompanyat, els jugadors relliscaven tota l’estona.
A partir del tercer quart hem començat a passar un poc la pilota i cercar millors opcions, no ha tengut res a veure. Els locals no han baixat intensitat, però quan hem començat a ocupar espais i moure la pilota, les opcions se’ls hi han acabat.
Ara sí, darrer partit, comença el campus i una nova etapa per l’any pròxim, a disfrutar l’estiu i aviat ens tornarem a veure.

UE Llosetina 82 – CB Consell-Labo’life 30

Partit en el que ja sabíem que no seria fàcil i necessitàvem el 100% de tots els jugadors. Vam començar amb uns minuts concentrats, però els rivals ens van superar en intensitat. Tot i això, no vam baixar els braços en cap moment, així posant un punt més a la intensitat al 4t quart donant-nos esperances, però no va ser suficient. Molt content de la feina que han fet tots els al·lots durant tot l’any, una temporada inoblidable.

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 

CB Consell-La Luna

CB Consell-Aquadim 56 – CB Muro 51

Darrer partit dels nostre equip infantil, en el que estic molt content de poder haver estat. El partit ha estat lluitat i disfrutat amb coses millors i pitjors, però ha estat una gran conclusió per aquesta etapa per part dels nostres jugadors que es mereixen la victòria que ells han lluitat.
Remarcar la brutal evolució que han fet els nostres és evident, ja que molts varen començar aquest any jugant a bàsquet i han acabat aixecant una copa, el qual diu molt de la seva evolució i del mèrit que té.

CB Consell-Óptica Alfonso

CB Consell-Bip Bip Consell 

 CB Consell-Fusteria Comas

 

CB Consell-Master D

 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search