CRÒNIQUES, 22 A 24 D’ABRIL

INICIACIÓ

Artà – CB Consell blau (Ajornat)

 

CB Consell blanc – Llucmajor

Si alguna cosa tenim clara tots és que aquests nins i nines són uns apassionats pel bàsquet i fan que gaudim tots. Intensitat, ganes i passió defineixen aquest grup, tenim un bon futur!

 

PREMINI/MINI

CB Consell-Bionorica – Cide

Partit amb dues cares diferents. Comencem els dos primers quarts no concentrats sense passar pràcticament de mig camp. Després d’un canvi de xip, comencem a desplegar el nostre joc posant més intensitat cap a la pilota. Toca continuar treballant aquests petits detalls.

 

Cide – CB Consell-Labolife (Ajornat)

 

Sa Pobla – CB Consell-La Luna (Ajornat)

 

CB Consell-Colonya Caixa Pollença

 

INFANTIL

CB Consell-Aquadim 48 – Santa Mónica 51

Primera derrota d’aquesta segona fase, les ganes de l’equip de Santa Mònica i la falta d’encert davall cistella i una feina poc encertada en defensa han fet que l’equip patesqui aquesta primera derrota. No s’ha fet, per res, el nostre millor joc i per això la victòria ha estat per l’equip palmesà que ha fet millor feina, s’ho han cregut més i han posat un poc més de cor.

La feina entre setmana dona resultat els cap de setmanes, l’equip fa dies que no fa feina com toca entre setmana i ara patim les conseqüències, duim 3 partits patint molt per aconseguir desenvolupar el nostre joc.

S’ha de tornar al camí de fer bona feina als partits i entre setmana, i aquesta feina als entrenaments ens donarà fruits als partits, perdre i encara jugar malament fa molt de mal, però tenim un equip jove, amb la majoria de jugadors de primer any. S’ha de continuar fent feina per millorar i jugar els partits d’aquesta segona fase que ens queden amb el nostre millor joc. Només queda analitzar el partit i millorar aquells aspectes que són millorables. Salut i bàsquet.

 

CB Consell-Óptica Alfonso 48 – SCD Hispània 32

Veníem d’una setmana rara de vacances, amb menys entrenaments i vàrem començar també de vacances el partit. Però poc a poc ens vàrem anar ficant i anar imposant el nostre ritme. Així hi tot en cap moment vàrem aconseguir agafar una gran distància, però vàrem saber mantenir la que teníem i així guanyar el partit. Ara seguirem fent feina per seguir millorant i així disfrutar més del bàsquet.

 

CB Consell-Foz Sports & Events 86 – Santa Maria 61

Partit interessant a la nostra pista contra un equip que juga molt bé. Després de dues setmanes sense jugar, ens va costar entrar dins el partit. Poc a poc vàrem estar més còmodes i recuperar el nostre joc. Molt bon partit de tots! Ara ens queda recuperar als jugadors tocats físicament de cara al pròxim partit. Enhorabona a tots!

 

Andratx 86 – CB Nord Alcúdia-Consell 36

Partit sense cap història on no varem poder anar amb l’equip A per coincidir amb el campionat de Mallorca cadet on també competeixen totes les nostres jugadores infantils.

Donar les gràcies a les jugadores pel seu esforç i la feina feta en una categoria que no és la seva.

 

CADET

Campionat de Mallorca

Sa Pobla 48 – CB Nord Alcúdia-Consell 61

CB Nord Alcúdia-Consell 68 – Andratx 53

La Salle 68 – CB Nord Alcúdia-Consell 66

Cloenda d’una molt bona temporada i d’una lliga molt competida on qualsevol dels equips hagués pogut formar part d’aquesta final a 4 que hem disputat aquest cap de setmana.

Hem sabut competir contra dos molt bons equips, amb una molt bona direcció i molta feina a les seves esquenes, com l’Andratx i Sa Pobla i això té molt de mèrit i ens dona la classificació pel campionat de Balears.

La final contra La Salle va ser una “batalla” intensa, dura, emocionant, molt igualada al marcador i que fins el final no es va decidir per detalls.

Volem donar l’enhorabona a La Salle com a campió de Mallorca i just guanyador i les gràcies als pares per la seva constant ajuda i paciència.

Això no acaba aquí, ens veim la setmana que ve al campionat de Balears!!!

 

CB Consell 54 – Joan Capó 52

Nou partit dels nostres cadets, davant un equip molt físic que va jugar els 40 minuts. Per part nostra destacar les ganes que vàrem posar durant tot el partit, ens va costar atacar les diferents defenses que ens varen plantejar, individual, press tota la pista, zona 3-2, zona 2-3…. Ens va faltar un poc més d’encert en el tir exterior. La segona part, vàrem defensar molt millor i poguérem fer ràpids atacs, que ens van permetre agafar distància al marcador. El darrer minut vàries accions encertades de l’equip visitant va ajustar el marcador final, sense temps per res més. Hem de continuar fent feina! Enhorabona a tots!

 

JÚNIOR

Sant Josep 66 – CB Consell-Elis 28

Dos primers quarts on no hi èrem.

El tercer i el quart ho varem donar tot davant un rival intens i molt competitiu.

Cada dia més i millor!

 

SÉNIOR

CB Consell 65 – Molinar 41

Partit amb falta de ritme per part dels dos equips, el nostre inici va ser fluix, ens costava molt ficar cistella, mentre que en defensa fins al final del primer quart no ens varen fer cap punt. Poc a poc la diferència va anar augmentant, gràcies al millor encert de la línia de 3 punts. Enhorabona a totes!!!

 

CD Alcázar 85 – CB Consell-Thesis Fontaners 74

Darrer partit pels 2 equips. Molt bon primer quart de l’equip local, on han aprofitat l’encert al tir exterior i el joc sota cistella d’en Borja Cepeda. En defensa han estat forts i agressius. El nostre equip no ha pogut amb l’ofensiva local. Al segon quart, l’equip visitant ha apretat en defensa, i millorat el seu encert al tir exterior, però l’Alcazar ha continuat amb força per evitar la remuntada. S’ha jugat amb molta intensitat i encert, per part dels 2 equips. Al descans 52-37. Al començament del tercer quart el Consell ha exprimit molt més la seva defensa i encert al tir de 3 punts, i poc a poc anaven escurçant la diferència al marcador, però l’equip local continuava fent oposició contra la ratxa anotadora del seu rival. Al darrer quart, i després de que l’equip local agafés una avantatge de quasi 20 punts, l’equip visitant poc a poc ha anat davallant la diferència fins als 6 punts, però la imprecisió per voler anotar per escurçar la diferència ha fet que els locals anotassin varies cistelles, per arribat al resultat final de 85-74.

 

 

1, 2, 3……. CONSELL!

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search