CRÒNIQUES 23 A 27 DE MARÇ

INICIACIÓ

CB Consell blau

 

CB Consell blanc

 

PREMINI/MINI

Ciutat d’Inca – CB Consell-Bionorica

El dissabte 26 de març els nostres preminis visitaren Inca per jugar un partit contra l’equip local. Va ser un èxit perquè tots varen gaudir de moments de joc i diversió, i a més a més els i les protagonistes ens varen divertir molt als majors que estàvem allà veient el partit. Volem agrair molt sincerament l’arbitratge que va estar constantment ensenyant als nins/es els petits detalls del reglament a tenir en compte durant el transcurs del partit com les tretes de fons, les faltes, el que es podia i no es podia fer, etc…. I com no podia ser d’una altra manera volem donar les gràcies també als familiars que varen estar constantment animant i gaudint de la festa que és del que es tracta. Seguim sumant experiències!!!

Porreres 52 – CB Consell-Labolife 36

Partit molt entretingut on els dos equips han demostrat ganes per competir, han desplegat molt bon joc i han compartit molt bé la pilota. Poc a poc anem millorant i tot i tornar a competir contra un equip superior a nosaltres físicament, el 80% del partit hem fet les coses com s’havien de fer i hem dut a terme allò que entrenem dia a dia, per tant a seguir i enhorabona a ambdós equips.

 

CB Consell-La Luna

 

CB Consell-Colonya Caixa Pollença 33 – Sa Indioteria 76

Dissabte es disputà a casa un bon partit del nostre equip mini davant un gran Sa Indioteria, que físicament va ser superior a nosaltres i es va veure molt a l’hora de córrer i pujar la pilota, que es convertien en contraatacs fàcils per a elles. Les nostres nines varen anar de menys a més actitud, ja que sortirem un poc dormides i nirvioses, lluitant cada pilota i creant molt bones circulacions de pilota entre elles. La agressiva defensa de les visitants ens va costar atacar-les però quan érem capaces de mirar amunt creàvem situacions molt guapes de gaudir.

INFANTIL

CB Consell-Aquadim 51 – Ciutat d’Inca 43

Una victòria per acabar la primera volta, que ens dona forces per fer front a la segona. Una victòria davant un rival intens i ben plantat a pista, que ens va plantejar un partit que no va ser gens fàcil. Vàrem lluitar des del minut 1, amb moments de dubtes, errades pròpies i entrant a la dinàmica de joc de l’equip visitant. En alguns moments del partit no vàrem trobar solucions a la pressió feta per l’equip d’Inca, i a les nostres baixes per lesió o per acumulació de faltes, els darrers minuts del partit vàrem treure forces i moments d’encert per aconseguir una victòria treballada i d’aquestes que serveixen tant als jugadors com a l’equip tècnic per continuar millorant cada dia i fent feina per jugar cada dia millor. També és importat dir que davant teníem un dels rivals més forts del grup i que en cap moment no varen abaixar els braços i que ens varen fer donar tot el que teníem dedins. Ara toca segur fent feina per recuperar jugadors i fer front al pròxim partit.

CB Consell-Óptica Alfonso

 

Manacor 78 – CB Consell-Foz Sports & Events 105

Partit interessant a la pista del Manacor. El primer quart el vàrem dominar totalment, fent fins a 32 punts en un quart. El segon va ser totalment diferent, molt febles en defensa i amb poques idees en atac. La segona part es va millorar molt, bona intensitat en defensa i un ritme alt en atac, en va faltar un poc de encert exterior. Enhorabona a tots!

CB Nord Alcúdia-Consell 84 – La Salle 56

Mala primera part en defensa, manca de concentració i precipitació. A la segona part tot canvia, pausa i defenses llargues per provocar l’errada contrària.

Hem de millorar l’aspecte mental.

A seguir!!!

 

CADET

Manacor 57 – CB Nord Alcúdia-Consell 70

Partit que ens dona la classificació pel campionat de Mallorca!!! Intensitat, ganes, sacrifici!!!

Molt bé equip!!!

 

CB Nord Alcúdia-Consell 76 – La Salle 80

Partit difícil contra el líder de la categoria. Sabem que hem de fer però el difícil es dur-ho a terme. Alts i baixos però competint fins el final. Encert en el tir exterior i dificultats en el rebot d’atac contra un equip tancat que sap córrer molt bé.

Feina, feina i feina!!!

 

Son Cotoner 43 – CB Consell 66

Nou partit dels nostres cadets, davant un equip molt físic que va jugar els 40 minuts. Per part nostra destacar el bon començament de partit amb un parcial 2-22 en el primer quart. A partir del segon quart ens varen plantejar una zona durant la resta de partit, que la vàrem sabre atacar bastant bé, bona circulació de pilota. Ens va faltar un poc més d’encert en el tir exterior. Hem de continuar fent feina! Enhorabona a tots!

JÚNIOR

Sa Pobla 81 – CB Consell-Elis 32

Partit dins Sa Pobla, un dimecres vespre i 6 jugadores en total. Varem ocasionar minuts on varem dificultar a l’adversari, creant bona defensa i bons atacs però també tinguérem moments que degut a l’abundància d’errors en les passades i la no claredat en atac, provocaren punts fàcils en contraatacs per l’equip local.

No es fàcil ser tan poques i mantenir una bona actitud tot el temps quan veus que et presionen en tot moment i no et deixen respirar, però això el bàsquet i cada equip té els seus criteris, hem d’estar concentrades i amb bona actitud.

SENIOR

CB Consell 34 – Bàsquet Calvià 79

Partit contra el lider del grup, que va demostrar perquè ho és. Idees molt clares en atac i una defensa dura. La primera part va estar més igualada, però la segona va ser totalment diferent. Molt d’encert exterior per part visitant i noltros molt aturades en atac. Hem de continuar millorant. Moltes gràcies a les juniors que ens varen venir a ajudar. Enhorabona a totes!!!

CB Consell-Thesis Fontaners 67 – Esporles BC 92

Partit sense història. Duel molt desigual, on el conjunt visitant ha sortit amb molta empenta i bastant d’encert al tir exterior, i molts fins al joc interior. La diferència de condicions, actituds i predisposició, ha decantat ràpidament el desenvolupament del partit.

A la primera part, ja el marcador de 12-28, deixava molt clar les intencions dels visitants. Al segon quart, l’equip esporlerí continuava amb la seva ratxa d’encert, defensant fort i aprofitant totes les errades i imprecisions del conjunt local, per arribar al descans amb un 21-52, que quasi finiquitava el partit.

Al tercer quart, la defensa local pujar una mica la seva intensitat i tractava d’aprofitar les seves opcions, però la maquinaria de l’Esporles, seguia fent mal al conjunt del Consell, que poc podia fer davant l’embestida dels visitants. Al darrer quart, amb una relaxació de l’equip visitant, els jugadors locals, començaren a creure en rebaixar la diferència al marcador, amb més encert al tir de 3 punts, i una defensa una mica més forta, aconseguiren l’objectiu de millorar el resultat final 67-92.

 

1, 2, 3……. CONSELL!

 

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search