CRÒNIQUES 23 A 27 FEBRER

PREMINI/MINI

CB Consell-Bionorica – Andratx

Partit contra un Andratx superior física i tècnicament a nosaltres. Encaram el partit amb els mateixos objectius establerts a l’anterior i hem pogut veure petites accions de millora. Destacar
l’ajuda dels nostres petits d’iniciació que ho fan genial i les ganes de lluitar i jugar fins al final tant dels nostres preminis com dels més petits. Continuam treballant. Enhorabona a tots i totes! 

1, 2, 3… CONSELL

 

La Salle 101 – CB Consell-La Luna 72

Partit molt interessant a la pista de La Salle! El Consell va jugar sense complexes enfront d’un rival molt ben treballat i amb molta disciplina a pista. Els locals varen demostrar que l’ensenyament dels fonaments és primordial a aquesta categoria, conceptes bàsics com defensar, tancar el rebot, córrer i passar pilota.

Encara que el Consell no ha baixat braços en cap moment, quart a quart els sallistes han superat als consellers, poc a poc però amb contundència. Res a dir quan juguem amb un equip que guanya aplicant els principis bàsics del bàsquet, enhorabona als jugadors i sobre tot a l’equip tècnic!

Ara com sempre toca seguir fent feina i millorant als entrenaments,

1, 2, 3… CONSELL

 

Ciutat d’Inca 61 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 33

Partit amb dues cares. Una primera part molt bona però amb males decisions en atac degut a la resistència física de l’equip local que va impedir que poguéssim arribar a cistella, provocant un 35-06. En canvi la segona part, canviaren el xip i començaren a no escoltar a l’àrbitre sinó a mi, i començarem a jugarem a bàsquet. Creant així un 26-27 de segona part. Resultat final 61-33, però molt contenta de les nostres petites jugadores, que sent una rotació curta lluitaren. 

1, 2, 3… CONSELL

 

INFANTIL

CB Consell-Aquadim 59 – Madre Alberta 42

Hi ha resultats que no reflecteixen com s’ha jugat el partit, i la victòria de dissabte és una mostra, no vàrem sortir concentrats des del primer minut, i l’equip de Madre Alberta va desplegar un bon joc i amb bons fonaments. No vàrem baixar els braços, i com els darrers partits vàrem mantenir la intensitat tot el partit, és cert que amb molts d’errors, al darrer quart vàrem treure el millor joc, amb intensitat i ordre, haurem de continuar fent feina als entrenaments i mantenir la intensitat als partits. 

1, 2, 3… CONSELL

 

CB Consell-Óptica Alfonso 43 – Joan Capó 61

Partit contra un equip molt lluitador que al principi estava molt igualat. Vàrem saber rompre la seva pressió, atacant amb molta intensitat, amb una bona defensa, jugant en equip, però varem desconnectar 5 minuts al segon quart, que aquí va ser on ens varen agafar la diferència que després no vàrem saber remuntar. Tot el partit menys aquests 5 minuts varen ser igualats i lluitàvem de tu a tu, però no va bastar jugar 35 minuts bé. Ara seguirem fent feina per seguir millorant. 

1, 2, 3… CONSELL

 

CB Nord Alcúdia-Consell 71 – Andratx 49 

Baixa concentració a l’inici com ve essent norma les darreres setmanes!

Seguim amb la dinàmica de les excuses i el pessimisme.

Només els automatismes i el treball que duim a l’esquena ens fan superar els partits i no sempre serà així!

Hem de superar aquesta mala època i només es fa treballant.

 

CADET

Sa Pobla 65 – CB Nord Alcúdia-Consell 53

Mal partit contra un equip molt ben treballat i superior en l’aspecte mental. Ens falta confiança i creure en les nostres possibilitats per fer una defensa intensa i dominar el rebot.

Entendre els “tempos” i pausar o córrer quan toca és clau!!!

Seguim fent feina!!!

 

Sa Indioteria 91 – CB Consell 53

Partit complicat del nostre cadet davant un Sa Indioteria que en tot moment va anar per davant amb una actitud de 10. A final del segon quart varem tenir una petita reacció a base d’una bona defensa i actitud correcte. Un mal inici de tercer quart ens va fer anar-nens del partit, sobrant el darrer quart. Seguirem treballant per aconseguir objectius. 

1, 2, 3… CONSELL

 

JÚNIOR

CB Consell-Elis 37 – Sant Josep 51

Partit on a pesar de moure bé la pilota i tenint bones finalitzacions varem tenir mal encert a cistella. Per altre banda, molt bona defensa, molt actives i dificultant penetracions fàcils a cistella.

La manca d’entrenaments de certes jugades es va veure reflectit en el partit.

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search