CRÒNIQUES 24/25 D’OCTUBRE

JUNIOR MASC.

CB Consell- Bip Bip Consell 30 – Sa Pobla 66
Segon partit d’aquesta primera fase i segona derrota. Vam pujar el nivell defensiu, millor que al primer partit, però ens va costar molt anotar, el percentatge de triple va esser horrible, i en atac havia moments que no sabíem que fer. Primer quart parcial 0-12 on no vam trobar manera de fer un atac amb condicions, errades davall cistella, etc. Els quarts següents vam anar millorant en atac però no vam arribar en cap moment a dir que podien guanyar el partit perquè no es va treballar en equip per fer-ho. Hem de seguir fent feina, però no només per intentar que els al·lots aprenguin a jugar a bàsquet si no també perquè es sàpiguen controlar dins una pista, respectant contrari i sobretot als altres membres de l’equip, entrenadors, jugadors etc. Si aconseguim això la resta anirà sortint.
1,2,3, CONSELL

 

JUNIOR FEM

Sa Pobla 65– CB Consell 75
En aquesta ocasió vam començar el partit molt més intenses que al primer partit. Començam a posar en pràctica tot allò que entrenam i això és el més satisfactori. L’equip va lluitar els 40 minuts sense baixar els braços. Al tercer quart vam jugar el nostre millor bàsquet, arribant a tenir un avantatge de + 15 punts. En el tram final del partit no vam saber llegir les situacions del joc i se’ns van acostar al marcador. Primera victòria de l’any, donar l’enhorabona a les nines per l’esforç. Seguirem treballant per ser millors cada dia.
1, 2, 3, Consell

SENIOR MASC

CB Consell 106 – Bàsquet Pla 80
Primer partit dels nostres séniors després de molts de mesos d’inactivitat. Tenim un grup nou amb moltes ganes de fer-ho bé i això es va demostrar. Des de l’inici del partit vàrem anar al capdavant del marcador, però no va ser fins el tercer quart que marcàrem les diferències. Tots els jugadors varen aportar positivament a l’equip i ben segur que ens donaran moltes alegries aquesta temporada. Al final 106-80 i primera victòria. Enhorabona a tots!

1,2,3, CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search