CRÒNIQUES 26/27/28 DE NOVEMBRE

INICIACIÓ

C.B. CONSELL Blau – Madre Alberta

Espectacular i divertit partit del nostre iniciació blau contra els nostres amics de Madre Alberta.
Riures, il·lusió i alegria a cada un dels segons que es jugaren.
Amb aquesta actitud i ganes és impossible no disfrutar.
1,2,3…CONSELL 

 

Manacor – C.B. CONSELL Blanc

I va arribar la segona jornada! Aquest pic, visitam els nostres companys del Bàsquet Manacor. Les ganes i la il·lusió van tornar a dominar el partit. Els nostres petits saben com fer-nos gaudir!
A seguir aprenent i disfrutant!
1,2,3…CONSELL 

 

PREMINI

C.B. CONSELL – BIONORICA – Ciutat d’Inca

Partit disputat amb només 7 jugadors que varen donar el màxim durant tot el partit sense baixar els braços en cap moment. Nins/es amb moltes ganes de lluitar i seguir aprenent d’aquest esport que tant els hi agrada.
1,2,3…CONSELL 

 

MINI FEM

C.B. CONSELL COLONYA CAIXA POLLENÇA 48 – Santa Maria 80

Partit amb doble cara i amb mínim comú divisor, els nirvis.
A la primera part, un poc desordenades amb els espais però amb bones finalitzacions a cistella amb els talls, rebent bé i totes soles davall la cistella. Provocant un 31-36 al marcador.
La segona part, cada pic que varem realitzar aquest sistema va acabar amb cistella però els nirvis i la plorera superaren les nostres nines i provocant que estiguessin desconcentrades el partit, provocant una escapada de les adversàries de 17 per nosaltres a 44 per les contraries.
L’objectiu d’aquesta setmana en els entrenaments fora les passades ja era una gran mancança nostra, i per aquesta part, l’objectiu es va aconseguint.
Nines, tothom comet errors però n’hem d’aprendre, i no passa res, dimarts tornam a entrar amb un somriure com el que sempre teniu!
1,2,3…CONSELL 

 

MINI MASC

Santa Maria 88 – C.B. CONSELL – LABO’LIFE 40

7 guerrers infatigables han lluitat fins al darrer minut. Sempre amb actitud positiva.</span
Fins al més callat ha donat una passa al front, pel que fa a passió i ganes.
Una derrota LLUITADA És part de la propera victòria.
Endavant equip!!!
1,2,3…CONSELL 

 

C.B. CONSELL – LA LUNA 86 – Manacor 74

Partit molt competit a Consell, el joc ha estat molt ràpid amb moltes jugades individuals de pista a pista per part dels dos equips.
Les defenses han estat intenses també, de fet ha hagut moltes personals per l’elevada activitat dels jugadors i no conformar-se quan han estat superats pel rival.
Felicitar als jugadors i cos tècnic del BM Bicicletas Caldentey per la millora que hem observat al seu joc, així com la intensitat de tot dos equips.
Ara toca continuar millorant als entrenaments.
1,2,3…CONSELL 

 

INFANTIL MASC

Santa Maria 33 – C.B. CONSELL AQUADIM 49

Començam la segona fase i embla que és la primera, sense defensa, sense atac, sense ganes.
I així i tot hem guanyat el partit.
La setmana que ve més i millor.
1,2,3…CONSELL 

 

C.B. CONSELL FOZ SPORTS & EVENTS 82 – Sineu 32

Ja duim tres partits que sortim molt concentrats i amb un intensitat molt alta, al final del primer quart ja duiem 43 punts. Al descans els marcador era 72-30, en atac és molt difícil aturar-nos i en defensa encara ens falta ajustar alguns conceptes que permeten canastes molt fàcils. Continuarem fent feina per continuar millorant. Enhorabona a tots!!!
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL FEM

Esporles 43 – C.B. CONSELL OPTICA ALFONSO 30

El partit disputat el passat dissabte contra l’Esporles va ser molt diferent al de l’anada. Ja des del principi la nostra actitud va ser molt més agressiva. Tot i això les locals ja es varen posar per davant des del principi i durant tot el partit vàrem anar per darrera al marcador. Però les nostres no varen baixar els braços en cap moment i varem lluitar fins al final. De tal manera que a falta de 5 minuts estàvem a 6 punts, però petites errades nostres que les locals no varen perdonar, varen fer que la diferència augmentés i es fes impossible la remuntada. Tot i la derrota estic content per l’evolució de l’equip perquè lluitant contra un equip que fa un mes ens va tancar marcador, aquesta vegada hem competit els 40 minuts i no ens hem donat per vençudes.
1, 2, 3…CONSELL

 

CB NORD-CB CONSELL 82 – Manacor 46

 

CADETE FEM

CB NORD-CB CONSELL 78 – Pollença 67

 

CADETE MASC

C.B. CONSELL BIP BIP CONSELL 73 – Sa Pobla 81

Partit molt igualat en tot moment.
Una primera part bastant bona en ritme, ocupació d’espais i presa de decisions. El rebot en la primera part ha estat nefast, cal enfocar treball en això.
La segona part va anar bastant millor en la faceta rebotejadora i en atac encara que notàrem el cansament. Jugàrem amb 7 jugadors por l’absència de Noah per problemes físics.
El darrer quart va ser un +4 +2 en tot moment per noltros. Però en arribar als darrers 5 minuts del partit l’àrbitre va voler ser protagonista, xiulant faltes a l’hora de tancar el rebot, de línies de passada intenses per seguir en el partit i en la recepció de pilota quan hi ha un lleu contacte i canvi de ritme. Varem haver de jugar els darrers minuts del partit amb 4 jugadors degut que va haver 3 expulsats en aquell moment del partit i ser només 7, el que es veu reflectit al resultat com 73 – 81.
Donar l’enhorabona a Sa Pobla per la millora dels seus jugadors i plantejar un partit competitiu, i donar l’enhorabona als nins per l’actitud i la resolució dels problemes.
1, 2, 3…CONSELL

 

Joan Capó 44 – C.B. CONSELL 84

Gran partit del nostre cadet a una pista i un rival complicat. Després d’una setmana complicada amb lesions i només ser 7 jugadors per disputar el partit i un d’ells no poder participar més que mitja part por un problema al turmell, l’equip va realitzar el partit més complert dels que duim de temporada treballant els 40 minuts amb una consistència mental i física que va fer que ens divertíssim tant en atac com en defensa.
1, 2, 3…CONSELL

 

 

SENIOR FEM

Muro 62 – C.B. CONSELL 66

Partit molt emocionant el que vàrem veure al pavelló de Muro, igualat durant els 40 minuts, sempre l’equip local va anar al capdavant del marcador. Al tercer quart ja es va igualar més i en el darrer quart, ajustàrem la defensa i l’encert en els tirs lliures ens va donar la segona victòria. Enhorabona a totes!
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR MASC

Esporles 87 – C.B. CONSELL THESIS FONTANERS 63

Primer quart horrorós que ens ha tornat a condicionar la resta del partit. El 24-7 de parcial, ens ha enterrat. No entram enxufats i entrar en joc ens costa moltíssim. Al segon quart, hem millorat una mica, però les pèrdues de pilota, han anant llastrant el canvi. A la segona part, hem canviat a una defensa zonal 3-2 que ens ha permès competir una mica millor, però l’encert del rival ha estat clau.
Al darrer quart, la millora a anat en augment i s’han vist i interpretat millor els conceptes defensius i el moviment de pilota en el atac, propiciant guanyar al darrer quart.
Hem de seguir fent feina i pulint detalls.
1, 2, 3…CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search