Cròniques, 26 a 31 de maig

CB Consell-Forn Can Garau

Diada de cloenda dels Jocs Esportius Escolars a Sa Pobla.

CB Consell-Bar Es Club 

CB Consell-Bionorica

CB Consell-Elis

 

Montuïri 17 – CB Consell-BfCartMallorca 67

El Consell ha superat al Montuïri jugant amb moltes accions individuals, sense tampoc responsabilitzar-se massa del seu parell a l’hora de defensar. Encara que el resultat sigui bastant considerable, els montuïrers han millorat molt respecte al partit d’anada, i no han deixat de lluitar en cap moment. Felicitar també a l’àrbitre local, que ha actuat a un gran nivell.

Hem de seguir treballant i comunicant als jugadors la importància de una presa de decisions adequada i incrementar l’auto-responsabilitat en defensa, anem pel camí bo.

 

Porto Cristo 42 – CB Consell-Labo’life 68

Partit amb molt bon començament els 2 primers quarts, però no vam poder seguir la mateixa intensitat durant tot el partit, degut a massa individualismes. A part d’això, la intensitat defensiva no va baixar i vam seguir motivats durant tot el partit!

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 35 – Santa Maria 73

El partit d’aquest dissabte va ser contra un equip superior al nostre, però tot i així vàrem competir tot el partit menys el 5è quart que ens varen fer un parcial 5-22 que va decidir finalment el marcador. Vàrem tenir molts bons moments que jugàvem en equip, robàvem pilotes, corríem els contraatacs… Però elles també varen aprofitar les seves oportunitats i gràcies a això en cap moment varen anar per darrera al marcador.

CB Consell-La Luna

 

Capdepera 32 – CB Consell-Aquadim 71

Un partit tranquil fora massa complicacions, on es varen fer coses molt interessants i que vaig disfrutar de veure, però si que es varen mostrar alguns problemes que creia superats o inexistents que s’han de corregir.

 

CB Consell-Óptica Alfonso 59 – Santa Maria 44

Penúltim partit de lliga el que varen jugar amb l’Infantil A aquest passat divendres. Un partit que vàrem plantejar per fer rotacions i que algunes jugadores lesionades tornessin a jugar després de les seves lesions, com el cas de na Carla que després de dos mesos de lesió va tornar a jugar.
Va ser un partit rocós on es va notar una millora en el joc de l’equip de Santa Maria, i perquè no dir-ho, vàrem sortir a pista un poc descentrades i ens va faltar intensitat, però això i tot en cap moment va perillar el resultat, però sí que ens serveix per ser conscient que és necessari sortir concentrades a pista, fer un bon escalfament i fer el nostre joc a pista.

Aquesta setmana ens toca recuperar a les lesionades i pensa en el darrer partit de lliga. Continuam la feina cap a l’objectiu.

 

CB Consell-Bip Bip Consell 37 – UE Llosetina 68

Al partit de les infantils es va notar que teníem baixes i moltes jugadores estaven cansades d’haver jugat dos partits. Al principi vàrem competir, però va arribar un punt que les visitants varen pujar el ritme que noltros no varem poder aguantar. Tot i això no vàrem donar per perdut el partit en cap moment, però vàrem tenir molta falta d’encert tan de mitja distància com davall la cistella i les visitants no varen desaprofitar les seves ocasions per separar-se al marcador. Agafant una bona distància que ja va fer impossible el remuntar.

CB Consell-Fusteria Comas 69 – Andratx 42

Un dels millors partits de la temporada, davant un equip que al partit d’anada ens va donar una lliçó de bàsquet.

Vàrem plantejar el partit com una final, una de les tres que tenim per aconseguir ser a la final four, i amb feina vàrem superar. Ens queden dues més per jugar, per aconseguir l’objectiu.

El plantejament del partit va ser que fóssim molt intensos en defensa, i cercar la millor oportunitat en atac.

L’equip d’Andratx va fer que en cap moment ens despistàssim, que sempre estiguéssim concentrats i que en cap moment ens relaxàssim, el moment que abaixarem el ritme es varen posar a 3 punts. Un partit coral amb aportació de minuts i de joc de tots els jugadors convocats, amb bona dinàmica defensiva i amb un gran encert de cara a la cistella contaria. Continuam fent feina per aconseguir l’objectiu.

 

Sant Josep – CB Consell-Fusteria Comas (Partit el 31/05/23) 

CB Consell-Master D

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search