CRÒNIQUES 27/28 DE MARÇ

PREMINI/MINI

CB Consell-Bionorica 2,19

Circuit divertit i ràpid, on els peques demostraren les ganes per aquest esport.
1, 2, 3…CONSELL

 

CB Consell-Óptica Alfonso 1,43

Tercera etapa del Run&Gun de les nostres minis, aconseguint tots els grups el mateix millor temps d’1 minut i 43 segons. Ja tenim moltes ganes de començar a jugar partits, moltes gràcies a tots els pares i mares que varen animar tot el temps a les nines. Enhorabona a tots!
1, 2, 3…CONSELL

 

CB Consell-Labolife 1,35

Dissabte de competició per dur a terme la tercera etapa del Run&Gun. Un circuit cronometrat per temps que al principi pareixia una mica complicat pels nins. Donar l’enhorabona als nins pel bon temps aconseguit 1:35, hi van posar moltes ganes i va sortir molt bé. Hi va haver moments de nirvis i rialles entre l’equip i entrenadores.
Podem dir que esteim molt contentes de la feina que es fa setmanalment i volem seguir entrenant per créixer com equip i aconseguir superar el pròxims reptes!
1, 2, 3…CONSELL

 

CB Consell-Pate La Luna 1,18

3er Run&Gun a Consell! Els nins han fet les rutines amb una intensitat molt alta i demostren dia a dia que són capaços de superar qualsevol dificultat.
Tots els temps que han registrat han estat molt bons, amb unes ganes i competitivitat encomiable
Al final el millor temps ha estat 1’18”, molt bon resultat, però el manco important de la jornada després de veure la felicitat dels jugadors.
Ara toca seguir entrenant i millorant dia a dia!
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL MASC.

 C.B. CONSELL 

CB Consell 64 – Madre Alberta 83

Partit contra un equip molt encertat en atac. Nosaltres hem sortit adormits, sense crear en atac i amb moltes errades defensives. Primera derrota, però això ens donarà forces per seguir millorant i amem si recuperam tot l’equip de les lesions.
(18-29), (8-21), (16-16), (22-17)
1,2,3…CONSELL 

 

CB.CONSELL – FOZ SPORTS & EVENTS

CB Consell-Foz Sports & Events 62 – Esporles BC 12

Hem sortit amb ganes i molt agressius en defensa, el que ens ha permès agafar avantatge ràpidament i tancar marcador a mitjan 2n quart. Ara tocar fer feina pensant en el proper partit davant el rival més difícil de la categoria.
1,2,3…CONSELL 

 

INFANTIL FEM.

Dakota Alcúdia-CB Consell 73 – Montuïri 43

 

CADET MASC

Son Cotoner 54 – CB Consell-MAB Obras Públicas 64

Segon partit d’aquesta fase, partit jugat a les 8:00 del matí i es va notar que esteien dormits els nostres cadets!
El començament va anar bastant bé i al descans el marcador era 22-29 a favor nostre. La segona part va ser totalment diferent, l’equip local ens va plantejar una zona que no vàrem poder atacar. A falta de dos minuts anàvem empatats, però el millor encert de l’equip local li va donar la victòria. Esperam que el partit de tornada vagi millor.
Enhorabona a tots!
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR MASC

Bahia San Agustin 60 –CB Consell-Bip Bip Consell 70

Partit on les úniques conclusions positives a treure són el resultat i cap lesionat, per la resta és un partit per oblidar. Duent 6 min de joc el resultat ja era de 6-11, però amb tantes errades que podíem dur ja 20 punts. Sortim molt malament tant amb atac com en defensa, no fent tot el que duim fent mitja temporada. Tirs totalment precipitats, sobre tot des del triple, sense saber on colocar-nos en atac i menys marcar cap jugada en estàtic.
Ens volien jugar cada atac individualment o a la segona passada sense criteri i es primer quart va esser pel contrari (17-11). Segon quart, després d’una xerrada, sortim un poc més centrats al partit, més intensa la defensa i es tradueix al marcador (10-25). Però començam la segona part i ens oblidam un altre pic de com jugar, d’esser un equip disciplinat i de fer cas.
Segona victòria però que podria haver estat una derrota perfectament, com ja he dit al principi el millor és el resultat i cap lesió, per la resta un partit per oblidar.
Sense esser un equip disciplinat ho passarem malament aquesta fase el reste de partits.
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR FEM

CB Consell 57 – Sa Pobla 65

Partit igualat entre dos rivals que ja ens coneixíem, ja que en la 1 fase ens enfrontàrem.
Tot i la derrota treim conclusions molt positives. Quan aquestes “guerreres” s’apliquen i dónen el 100% són imparables.

Reforcem la moral i seguirem aquesta línia ascendent fins que arribi la victòria.
Esmentar especialment a la nostra jugadora Vicky que va fer un partidàs.

Hem de seguir treballant de cara al següent partit.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR MASC

Joan Capó 66 – CB Consell 67

Primer partit dels nostres Sèniors a la segona fase i primer partit molt dur. L’equip local va demostrar perquè venia invicte de la primera fase. Un grup que juga molt bé en atac i en defensa són molt intensos, tot el partit va estar igualat i podria haver guanyat qualsevol dels dos equips. Una bona defensa final ens va donar la victòria. Primer partit guanyat a la segona fase contra un gran rival. Enhorabona a tots!
1, 2, 3…CONSELL

 

EBA

UE Mataró 85 – CB Consell-Air Europa 52

Contacta

Start typing and press Enter to search