Cròniques, 27 a 29 de gener

ESCOLETA
CB Consell-Forn Can Garau

 

INICIACIÓ
CB Consell-Bar Es Club – Pollença

Molt bon partit dels nostres petits, amb bones decisions i moviment de pilota. Molt contents amb la feina que estan realitzant i els bons resultats. A fer feina aquesta setmana pel pròxim partit.

 

PREMINI
CB Consell-Bionorica – Santa Mónica

Molt contents pel resultat vist en el partit i per la feina realitzada, vam demostrar resiliència sobretot i capaços de no sortir-nos del partit. Molt de moviment de pilota i bones decisions preses.

Moltes ganes pel pròxim partit, a fer feina tota la setmana. Enhorabona preminis!

 

Montuïri – CB Consell-Elis

Partit molt interessant de les nostres preminis a Montuïri. La primera part va ser dolenta per part nostra, moltes errades i falta de ganes. La segona part va ser totalment diferent, vàrem dominar el partit i va ser molt divertida. Hem de continuar fent feina. Enhorabona a totes!

 

MINI
Español Ugui 81 – CB Consell-BfCartMallorca 102

Molt bon partit del Consell, concentrat en tot moment i jugant contra un equip que tenia els conceptes molt ben apresos.

Encara que el marcador ha estat considerable pels dos equips, les defenses han estat molt intenses. Els visitants han aprofitat moltes pilotes dividides amb una bona transició ofensiva, evitant el bot innecessari i traient profit d’aquestes accions.

Els locals, com ens tenen acostumats, han fet un joc molt intens i ràpid, cercant sempre al jugador millor situat per intentar finalitzar amb la millor posició. La única forma de poder contrarestar aquesta rapidesa ha estat la concentració i intensitat mantinguda pràcticament tot el partit per part dels consellers.

Ara toca seguir entrenant i millorat.

 

CB Consell-Labo’life 61 – Joan Capó 11

Primer partit de la segona fase molt ben jugat per part dels nostres jugadors! Sense baixar els braços en cap moment i amb molta intensitat, sempre jugant en equip i aprofitant els contraatacs. Molt content i a seguir entrenant!

 

Santanyí 38 – CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat 65

Primer partit de la segona fase on totes les nines varen sortir al 100% des del minut 1. Varem saber jugar en equip passant la pilota, corrent els contraatacs, una bona defensa que va fer que a les locals lis costàs tirar a cistella i gràcies a això varem dominar tot el partit. Tot i les bones accions, vàrem tenir qualcunes errades que varen fer que les locals retallassin la distància, però gracies a la avantatge que teníem, no ens varen poder agafar. Ara seguirem fent feina per seguir a aquest nivell.

 

INFANTIL
Cide 55 – CB Consell-La Luna 56

Molts contents pels al·lots, no només pel resultat, sino per l’actitud que varen tenir durant tot el partit, inclòs quan perdíem de 12 punts.

Varen començar dubtosos tant en atac com en defensa, moltes errades per part dels dos equips, on constantment es recuperaven pilotes en defensa tant per una banda com l’altra, però que moltes vegades no es materialitzaven en cistella. Moments al primer quart que varen baixar intensitat defensiva i que va fer que el contrari agafàs uns punts de diferència 17-8. Al segon quart més del mateix, robam moltes pilotes però, o no transformam cistelles al contraatac, o ens jugam un tir al primers segons de possessió, moltes vegades de manera precipitada.

Començam la segona part amb una desavantatge de 3 punts (27-24), intentam sortir més centrats, però no és fins al darrer quart on es posam per davant al marcador. Darrer quart molt emocionant, on guanya qui fa menys errades a l’hora d’encistellar, molts nirvis al final amb moltes imprecisions en les passades, però una victòria merescuda per tota la feina que van fer els al·lots.

A seguir fent feina i a seguir amb la mateixa actitud de sacrifici.

 

CB Consell-Aquadim

 

Joan Capó 81 – CB Consell-Óptica Alfonso 31

Primer partit de la segona fase davant un rival dur, amb dues jugadores determinants que varen marcar la diferència.

Vàrem tenir moments de bon bàsquet, però no creure en nosaltres i en la bona feina feta entre setmana fa que no es vegi a posta tot el potencial. Continuem fent feina per millorar i aconseguir els resultats que cercam.

 

CB Consell-Bip Bip Consell

 

CADET
Manacor 53 – CB Consell-Fusteria Comas 82

El resultat no demostra el mal partit que vàrem fer, amb alguns moments de bona feina, però la resta de partit no vàrem posar a la pista la feina feta i el nostre ADN. Però dels errors s’aprèn i si tenim clar on volem arribar, arribarem. Destacar també la feina feta per l’equip de Manacor, jugant amb intensitat i fer que en cap moment ens despistàssim.

Ara ens toca continuar millorant.

 

SENIOR
CB Consell-Master D

 

 

 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search