CRÒNIQUES 28/29 DE NOVEMBRE

INFANTIL MASC.

Sant Francesc Llops 43 – CB Consell-Aquadim 73

Quart partit de la temporada, i una altra victòria.
Partit dur i travat, molt ben treballat pels nins, amb paciència, i guanyat des de la defensa.
Comptàvem amb una baixa per lesió, Jose Andrés, i els company es van sobreposar, realitzant un bon control de les cistelles tant en defensa com en atac.
Empatats a 25 a la mitja part vam començar a pressionar a tot el camp, i es va mantenir aquesta intensitat ja fins al final, aconseguint una merescuda victòria.
1, 2, 3…CONSELL

 

Sa Pobla 35 – CB Consell 85

Partit regular, falta de concentració en els dos primers quarts, hem sortit molt adormits però hem sabut canviar el xip i hem començat a controlar el joc. Gran defensa una altra vegada, més ordenats i botant a les ajudes. Ha faltat més claredat en atac.
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL FEM.

Manacor 26 – CB Consell/Alcúdia 77

 

CADET FEM.

CB Consell-Elis 33 – Dakota Alcúdia 60

Segon partit contra les alcudienques. Encara que el marcador torna a ésser amb una diferència considerable, les jugadores del Consell han competit molt millor que la setmana passada. L’Alcúdia ha fet valer el seu joc, més desenvolupat que el de les jugadores locals, i aprofitaren les baixades de ritme de les conselleres a cop de contraatacs. La defensa local ha funcionat millor, però encara no ha estat suficient, així com la presa de decisions en atac. Rés que no es pugui millorar amb intensitat, ganes i molt d’entrenament.
>Seguirem fent feina i millorant dia a dia!
1, 2, 3…CONSELL

 

CADET MASC.

Pollença 81 – CB Consell-MAB Obras Públicas 53
Partit de tornada dels nostres cadets a la pista de Pollença, el partit malgrat el resultat va anar molt millor que el partit d’anada. És una llàstima no poder comptar amb tres jugadors més i que els al.lots puguin descansar. El primer quart va ser el més dolent de tots, amb un parcial 22-8. El segon i tercer quart van ser molt igualats, vàrem entrar al darrer quart 16 abaix. Els darrers minuts del partit es varen fer molt llargs i la diferència va augmentar fins als 28 punts. Hem de continuar fent feina, que anam per el bon camí. Enhorabona a tots.
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR FEM.

CB Consell 13 – Bahia San Agustín 98

 

JUNIOR MASC.

Llucmajor 100 – CB Consell-Bip Bip Consell 42
Partit difícil contra el millor equip del grup.
Intentam aguantar el primer quart però ja s’ens van anar 21-10. Errades nostres sobretot, per no baixar al balanç defensiu, ens van costar una serie de contraatacs que noltros ja no hi vam poder fer res. Però vam intentar seguir fent el nostre joc i no li vam perdre en cap minut la cara al partit.
A millorar pel partit de tornada moltes coses.
1, 2, 3…CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search