CRÒNIQUES 28 I 29 DE MAIG

INICIACIÓ

CB Consell blau – Sant Francesc Llops (Ajornat)

SCD Hispània – CB Consell blanc

Dissabte al pavelló de l’Hispània els nostres menuts varen tornar a fer una demostració d’energia i il·lusió davant d’un rival que no els posava les coses gens fàcils. Un partit molt divertit de veure i on acumularen experiències d’una temporada plena de feina i bàsquet.

Agrair molt sincerament la participació i implicació dels pares per poder fer de tot plegat un moment molt positiu i alegre, la resta ho varen posar els protagonistes a la pista. Enhorabona a tots!!!

 

PREMINI/MINI

CB Consell-Bionorica

Santanyí 71 – CB Consell-Labolife 21

Partit estrany i no pel rival, que ha estat un gran rival i molt bon amfitrió, sinó per les nostres sensacions, 7 jugadors de l’equip, endormissats i amb poca “xispa”. Tot i així hi ha hagut alguns detallets molt bons tant en atac com en defensa, però no ha estat el nostre millor partit. Agrair a na Martina per l’ajuda i a seguir fent feina.

 

CB Consell-La Luna (Temporada acabada)

CB Consell-Colonya Caixa Pollença (Temporada acabada)

 

INFANTIL

CB Consell-Aquadim 70 – Bahia San Agustin c 55

Victòria al partit de semifinal de la F4 del nostre grup.Uun partit molt disputat davant un rival que va lluitar els 4 quarts, fent que donàssim el màxim durant tot el partit. Fins al darrer quart no vàrem ser capaços d’aconseguir imposar el nostre ritme i el nostre joc i ser intensos en defensa. El joc interior del Bahia, amb jugadors de major alçada que els nostres, ens va complicar la feina defensiva i els rebots tant ofensius com defensius. També certes errades en el nostre balanç defensiu va fer que el marcador fos ajustar tot el partit. Només al darrer quart, pujant el ritme i millorant la feina defensiva, vàrem obtenir una certa distància de punts. Ara toca fer feina per arribar a la final en les millors condicions.

 

 

 

CB Consell-Óptica Alfonso (Temporada acabada)

CB Consell-Foz Sports & Events (Temporada acabada)

CB Nord Alcúdia-Consell

 

CADET

CB Nord Alcúdia-Consell (Temporada acabada)

Sa Pobla 76 – CB Consell 82

Molt bon partit del nostre cadet el matí del diumenge en la seva visita a Sa Pobla. Després d’un inici de partit fluix a nivell defensiu, on l’equip va encaixar 32 punts va haver un canvi d’actitud i intensitat que va fer que el partit començàs a igualar-se, per acabar guanyant. Molt bona actitud de tots els jugadors, entenent que sense esforç i sacrifici en defensa és molt difícil competir i tenir bones situacions ofensives.

 

JÚNIOR

CB Consell-Elis (Temporada acabada)

 

SÉNIOR

CB Consell (Temporada acabada)

CB Consell-Thesis Fontaners (Temporada acabada)

1, 2, 3……. CONSELL!

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search