CRÒNIQUES 29/30/31 D’OCTUBRE

PREMINI

Cb Sa Cabaneta – C.B. CONSELL – BIONORICA

Primer partit dels nostres preminis, i per molts primer partit com a jugador/a de bàsquet. Moltes ganes de jugar i de disfrutar d’aquest esport amb els amics. Poc a poc van assimilant les petites coses que han de dur a terme dins una pista de joc.
A seguir fent feina dia a dia per créixer junts!
1,2,3…CONSELL 

 

MINI FEM

Pollença 36 – C.B. CONSELL COLONYA CAIXA POLLENÇA 33

Primera mitja part per oblidar, ni ofensivament, ni defensivament, sense actitud i el més important, les nostres nines no disfrutaven de jugar. A la segona mitja part, varem saber canviar el xip, i reaccionarem recuperant parcialment el nostre joc i casi remuntar. L’important, i conclusió, es que ens hi posàrem, tard, però varem saber entrar dins el partit. Poc a poc, seguirem fent feina per combatre aquests nirvis.
1,2,3…CONSELL 

 

MINI MASC

C.B. CONSELL  – LABO’LIFE 18 – CB Nord 69

Els nins segueixen creixent a cada entrenament i aquest creixement poc a poc es veu reflectit a la nostra forma de jugar.
És difícil competir contra nins/es dos o tres anys més grans, però la il·lusió i les ganes estan marcant el camí del creixement.
Un partit amb una molt bona primera part i una segona un poc més fluixa, però sabent que feim el que podem.
Seguim apresent, creixent i divertint-mos.
1,2,3…CONSELL 

 

C.B. CONSELL – LA LUNA 121 – Sant Francesc Llops 87

Ritme, aquesta és la paraula que defineix el partit que hem gaudit avui. Molt de ritme. Els dos equips han corregut tot el partit sense aturar, i l’equip que ha tret més profit a les transicions ha estat el que ha aconseguit el premi del marcador. Pot parèixer que no hi ha hagut defensa amb un marcador de més de 200 punts entre els dos equips, però no és així, ha estat el potencial ofensiu que ha desbordat completament altres aspectes del joc.
Felicitar a l’equip dels Llops per la seva tasca, que segur que donarà resultats ben aviat, ja que els fonaments tècnics que demostren i la seva intensitat està molt per sobre d’un equip de primer any, ens ha sorprès molt positivament el treball en l’ocupació d’espais de l’equip visitant. També hem de felicitar als jugadors del Consell, que cada dia demostren les ganes que tenen i milloren tant tècnicament com mentalment.
Tot el pavelló ha gaudit de l’espectacle, es nota la tasca feta! Ara a seguir entrenant i millorant.
1,2,3…CONSELL 

 

JUNIOR FEM

Molinar 66 – C.B. CONSELL ELIS 65

Partit davant un equip físicament més gran que noltros i amb la gran varietat de canvis es va convertir en un pinpon. Però després de dos partits per oblidar, les nostres jugadores sortiren a la pista a donar-ho tot, i es va veure reflectit. Arribant aconseguir un +10. Al 4rt quart, varem tenir un mals minuts, es posaren per davant però no ens rendirem, afrontarem la situació, aconseguint un empat al darrer segon. Llàstima una falta en aquell segon, que decantà al Molinar per un punt. L’important es que sortirem del clot, que veim la llum i ara hem de seguir amunt, que encara ens queda molt per demostrar el ritme dels entrenaments.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR FEM

Sa Pobla – C.B. CONSELL

Darrer partit de la primera volta de les nostres sèniors, que a causa de diverses baixes només varem anar amb 7 jugadores. El partit va començar molt bé, bons atacs i en defensa molta activitat. A mida que passaven els minuts la intensitat en defensa era menor i vàrem deixar fer molts de tirs alliberats. Va ser un partit molt divertit, on va poder guanyar qualsevol dels dos equips. Enhorabona a totes!
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR MASC

CB Ciutadella 82 –C.B. CONSELL THESIS FONTANERS 66

Ha estat determinant el primer quart de l’equip local, on amb un parcial 36-9, ha estat definitiu per el desenvolupament de la resta del partit. El Ciutadella ha entrat molt enxufat, amb un encert al tir exterior molt gran i aprofitant-se de les errades al tir i a la defensa del Consell.
Al segon quart, hem apretat una mica la defensa, tractant de escurçar la diferencia però el Ciutadella continuava amb encert, i molt bon joc, desarvolant la defensa visitant fins arribar al descans amb una diferència de quasi 30 punts.
Al tercer quart, i ja sense res a perdre, hem millorat a la defensa, amb actitud, i fent les coses que sabem fer, hem anat pujant el nostre nivell a les 2 cistelles. I al darrer quart, amb la tònica final del 3er quart, hem seguit treballant els forats i mancances defensives que teníem i hem atacat amb més encert per reduir la diferència al 16 punts finals.
1, 2, 3…CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search