CRÒNIQUES 29/30 DE MAIG

INICIACIÓ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença – Sa Pobla

Gran dissabte de bàsquet juntament amb els d’iniciació de Sa Pobla.
Es amb els més petits on l’essència més pura d’aquest esport sorgeix sense importar res més que el gaudir, l’aprenentatge d’experiències i el joc pur sense el condicionant del resultats.
1, 2, 3…CONSELL

 

PREMINI

CB Consell-Bionorica – Porreres

Partit a Consell entre els preminis de Porreres i Consell! Hem gaudit de molt bones sensacions, aquí hi ha molts de jugadors/jugadores amb potencial per fer créixer el nivell!
Tots s’han implicat a tope, han fet un joc ràpid i amb moments de tècnica individual que et fan gaudir de l’esport en estat pur, sense complicacions.
Hem de felicitar a la seva entrenadora, que aquest dissabte no ha pogut estar amb nosaltres perquè celebrava la seva BODA!!! Enhorabona Marga!!!
Ara toca seguir entrenant i millorant dia a dia.
1, 2, 3…CONSELL

 

MINI

CB Consell-Óptica Alfonso 81 – Sa Pobla 31

Primer partit de la segona volta, avui les nostres minis ja han començat a jugar molt més en equip i s’han vist jugades molt guapes. L’equip visitant ha lluitat tot el partit i no han baixat els braços en cap moment. Enhorabona a totes!
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL MASC.

Sa Indioteria 71 – CB Consell-Aquadim 47

Darrer partit d’aquesta segona fase a casa de Sa Indioteria.
Partit molt igualat (3 abaix al descans) que es va decidir als 5 primers minuts del tercer quart on l’equip local va agafar una avantatja que ja no varem poder remuntar.
Gran partit de tots els nins, on es va jugar molt fort en defensa i amb un atac movent la pilota.
Destacar que tot i l’avantatge de l’equip local, els nostres no es varen rendir en cap moment i varen seguir lluitant fins al final.
Així s’aconsegueixen els objectius, amb lluita i sacrifici.
1, 2, 3…CONSELL

 

Manacor 49 – CB Consell 52

Partit disputat molt prest a casa dels nostres companys del Manacor.
Veníem amb un mal gust de boca de cara al partit de l’anada, però després d’una setmana de treball basat en el partit de dissabte i l’actitud dels nostres al·lots, vam veure un partit totalment diferent al jugat anteriorment.
Els al·lots sabien quin era l’objectiu d’aquest partit, i així van sortir a pista, concentrats i posant en pràctica el que s’ha treballat.
Després d’un molt bon primer quart per la nostra part, es va girar la moneda totalment cap a l’equip rival, que a poc a poc va saber retallar distàncies i ficar-se al partit abans de finalitzar la primera part.
En aquest moment, els al·lots es van tancar en banda i van provocar molts errors tant defensius com ofensius que el Manacor va saber aprofitar cada un d’ells, però un últim quart totalment diferent als dos anteriors va fer que ens tornéssim a ficar en el partit i aconseguir la tan esperada victòria.
Felicitar a tots els jugadors, tant els nostres com als companys manacorins, que si d’una cosa estic ben segura i contenta, és que dissabte tots vam gaudir d’aquest esport.
Parcials (9-16) (16-14) (16-04) (08-18)
Seguim disfrutant i aprenent.
1, 2, 3…CONSELL

 

CADET MASC

Porto Cristo 56 –CB Consell-MAB Obras Públicas65

PDarrer partit del nostre cadet masculí, partit entretengut on els dos equips es varen esforçar al màxim durant els 40 minuts. Al final el partit va ser nostre i aconseguim el factor pista a les semifinals. Hem de continuar en aquesta línia de feina. Enhorabona a tots!!
1, 2, 3…CONSELL

 

CADET FEM

CB Consell – Elis 35 – Bàsquet Pla 52

Darrer partit de la segona fase a Consell! El partit ha començat molt bé per les conselleres, que s’han avançat al marcador amb un joc segur i molt bona defensa. Poc a poc les jugadores del Pla han començat a fer la seva tasca, basada amb una molt bona zona press i un joc amb atac amb un tir exterior efectiu. Poc a poc el tir ha anat entrant i la defensa de les locals, molt tancada, ha anant perdent eficàcia.
Al començament de la segona part el partit estava completament obert, amb una diferència de 6 punts al marcador, però fins aquí han pogut aguantar les locals, que sense poder descansar cap moment han baixat el seu nivell físic i això ho han aprofitat molt bé el Pla.
Molt bona feina d’ambdós equips, tant de les del Pla, que han fet un partit amb molta intensitat, com de les jugadores del Consell, que després d’aquesta temporada tan difícil veus que ho han donat tot a cada partit i tenen sempre una actitud positiva, com ha d’ésser.
Ara toca seguir treballant als entrenaments, per tant a fer feina i millorar dia a dia i segur que el pròxim any tot anirà millor!
Gràcies jugadores per donar-ho tot!!!
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR MASC

CB Consell-Bip Bip Consell 66 – Sa Cabaneta 61

Darrer partit d’aquesta fase, ara esperar els encreuaments a la semifinal del grup on qualsevol cosa pot passar. Avui hem començat bé, on l’equip contrari ha sortit fenomenal en atac, molt encertats des del triple, molt ben organitzats i noltros intentant solucionar el partit al primer tir.
I el segon quart hem fet uns dels pitjors quarts de la temporada (3-15), on noltros hem fet tot lo malament que ho podíem fer i Sa Cabaneta ha fet tot el contrari, jugar en equip cercant el millor tir possible i endemés bé, un parcial i un quart per mostrar al més joves tot el que no s’hauria de fer.
Després d’una XERRADA amb tots, intentant explicar tot el que hem fet malament per intentar millorar, perquè pitjor no ho podíem fer i animar-los perquè queda una segona part i 20 minuts per jugar i pareix que surt efecte. Parcials 26-12 i 23-14 i guanyen el partit.
Però no ens enganem, s’ha guanyat un partit molt difícil, contra un equip molt ben treballat i que no li han perdut la cara al partit i com també van fer a ca seva, moltes més ganes que noltros.
A seguir fent feina.
1, 2, 3…CONSELL

 

JUNIOR FEM

Sant Francesc Llops 94 – CB Consell 39

Darrer partit de la temporada, que jugam durant molts minuts de partit a molt bon nivell. Molt content i orgullós per dirigir a aquest grup que seguiran donant molta guerra la propera temporada.
Donar l’enhorabona a Llops per l’alta intensitat amb la que varen jugar i que les fa mereixedores de la victòria.
Continuarem millorant i treballant de cara a la propera temporada.
1, 2, 3…CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search